Reklama

Reklama

The Whispers

(seriál)
Trailer
Drama / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2015, 9 h (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Soo Hugh

Hrají:

Lily Rabe, Barry Sloane, Milo Ventimiglia, Derek Webster, Kylie Rogers, Kyle Breitkopf, Kristen Connolly, David Andrews, Autumn Reeser, Brianna Lynn Brown (více)
(další profese)

Epizody(13)

Agentka FBI Claire Bennigan (Lily Rabe) řeší případ šestileté dívky, která se svým imaginárním kamarádem takřka zabila svou matku. Stojí za touto nešťastnou událostí psychická nemoc dívenky, nebo neznámá síla? Wes Lawrence (Barry Sloane) na Sahaře vyšetřuje záhadný objekt připomínající U.F.O. Snaží se naší planetu ovládnout nějaká mimozemská civilizace? A pokud ano, jsme schopni takovému ohrožení čelit? I takové otázky jsou předmětem nového sci-fi seriálu od stanice ABC. (geklon)

(více)

Videa (14)

Trailer

Recenze (42)

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu prijemne mrazivy a bububu, zejmena uvodni scena. Na druhou se trosku obavam vyvoje smerem vstric paskvilni/prekombinovanemu klise. Kombinuje se tu mysteriozni i scifi faktory, hned nekolik rovin. Zapletka pomerne zajimava. Osobne tomu moc sanci nedavam, ale patri to mezi ty zajimavejsi piloty, jeden dva dily jeste asi prubnu... ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Prvé 3 diely vyzerali na nářez roka. Posledné 3, akoby scenár písali platení konšpirační trotlovia alebo skôr antiúnia materských centier. Poučenie: Ľudkovia nemajte deti, lebo sa stanú vašou achilovou pätou :) Hercov je tu ako maku, ale zaujme hlavne Lily Rabe a decká, na čele s Kylie Rogers. Jej výkon bol vzhľadom na vek až zarážajúco kvalitný. Musí mať výborného agenta, lebo za posledný mesiac som s ňou videl 4 veci. Je proste všade (kino, TV, chladnička,...). ()

Reklama

Junglista 

všechny recenze uživatele

Proč to proboha většina hodnotí po prvním (druhým, třetím) dílu? Zhruba stejná demence jako podívat se na loga před filmem a pak jít hodnotit stylem, že to bude určitě sr... no i tací jsou evidentně mezi námi. Já mám za sebou všech 13. dílů, tak můžu s potěšením konstatovat, že seriál zraje až do konce a i přes trochu zbytečný natahování ke konci je to výborný mysteriózní scifi. Zvraty ke konci už sice maj náznak křečovitosti a je jich víc než by bylo nutný, ale jako celek mě to bavilo a několik dílů by bylo rozhodně za 5*. Herci neokoukaný, sympatický (jenom Minx mě s tou přechytralostí slušně řečeno sr... štvala), atmosféra výborná, hudba ok. Trochu mě překvapila neúspěšnost v USA, ale na druhou stranu sem rád, že další série nebude a Whispers se nezařadí k další ždímačce za každou cenu. Viz Wayward Pines, kde sem si druhou sérii nechal s chutí ujít a evidentně sem udělal dobře. ()

venison 

všechny recenze uživatele

S01 - Seriál "The Whispers" má velké ambice, které se autorům povedlo naplnit tak na 70%.. Příběh je zajímavý a relativně propracovaný, diváka si hezky vodí z ručičku a sem tam mu předhodí nějaké to překvapení nebo se mu pokouší podsouvat určitý úhel pohledu.. Celkově mi 13 dílů přijde na danou tématiku až až..V některých místech se příběh natahuje více než děj snese.. Některé postavy vznikají, tváří se důležitě, ale nakonec vyzní do ztracena nebo si na konci seriálu uvědomujeme, že jsou proti logice záhadné síly "Drilla".. Osobně mi nejvíce vadil fakt, že zde je velké zastoupení "béčkových" líbivých tvářiček, které neodvádějí kvalitní herecký výkon a tak mě v seriálu buď rušily nebo vyloženě štvaly.. Opravdu oblíbené jsem celkem měla asi 3 postavy a z toho dvě byly děti.. "The Whispers" si hraje na dramatické sci-fi stavěné na dětech, ale E.T.ho nebo "Stranger Things" rozhodně nečekejte.. Spíše hlubší verzi "Akt X", kdy je do více dílů rozvinut jeden záhadný příběh.. Atmosféru ovšem "The Whispers" rozhodně mají.. Moc se mi líbilo jak tvůrci dovedli v divákovi nabudit téměř hororový strach z dětí.. Především z herecky nejvyspělejší úžasné (a zároveň až odporné) holčičky Minx.. Po tomhle seriálu si jeden dvakrát rozmyslí, jestli si kdy své vlastní malé bubáčky pořídí :-D ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

PROČ TADY, VY DEBILOVÉ, PÍŠETE O MIMOZEMŠŤANECH, O UFO APOD.?!! PROČ JE TO, KURVA, V TAGU A DOKONCE I U OBSAHU K FILMU?? NIKDE NA IMDB SE NIC TAKOVÉHO NEPÍŠE, A DO PŮLKY SERIÁLU SE ŽÁDNÁ MIMOZEMSKÁ INVAZE VŮBEC NEŘEŠÍ!! TAKOVÉ SPEKULACE TADY NEMAJÍ CO DĚLAT!! CHCI SI SERIÁL UŽÍT BEZ TOHO, ABY MI NĚKDO NĚCO PODSOUVAL!! PROČ MUSÍ BÝT ČSFD PLNÁ TOTÁLNĚ VYJEBANÝCH NEMYSLÍCÍCH HOVAD?? ABY VÁM MOUCHY NASRALY DO JÍDLA, DEMENTI!! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Seriál sa mal pôvodne nazývať The Visitors, kvôli podobnosti s názvom seriálu V (od r. 2009) ho ale zmenili na The Whispers. (kasch10)
  • Lily Rabe (Claire Bennigan) a Derek Webster (Jessup Rollins) sa priznali, že rovnako ako deti v The Whispers mali i oni v detstve imaginárnych kamarátov. Lily Rabe mala dokonca dvoch. (Marceloo)
  • Seriál sa začal natáčať v júli 2014 vo Vancouveri. (kasch10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno