Reklama

Reklama

Národ Z

(seriál)
  • USA Z Nation
Trailer
USA, (2014–2018), 48 h 56 min (Minutáž: 41–85 min)

Hrají:

Kellita Smith, DJ Qualls, Keith Allan, Anastasia Baranova, Pisay Pao, Nat Zang, Russell Hodgkinson, Michael Welch, Tom Everett Scott, Harold Perrineau (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(68)

Skupina se vydává na nebezpečnou misi: musí přes celé USA přepravit jediného člověka, který přežil smrtící zombie virus, protože doufají, že právě on je klíčem k vakcíně. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Darill 

všechny recenze uživatele

Vlastně nevím, co si o tom mám myslet. Na jednu stranu Z Nation funguje jako komedie s některými povedenými gagy i "tématickými" díly, ale jindy zase působí jako vážný seriál, který se nebojí zabít důležitou postavu. Osobně bych uvítal, kdyby se seriál víc soustředil na tu komediální linii. Zajímavé osvěžení v době uvadajícího TWD, ale bohužel se tu potenciál spíš naznačuje než využívá. (Hodnocení po 1. sérii) ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

mohlo to rozhodně dopadnout o dost lepe, je zde jedna hlavni linka kterou protagonisté následují celou serii no matter what přesto má jen malý dopad na jednotlivé epizody, respektive každý díl má své vlastni vedlejší postavy, svuj vlastni děj misty je to fakt naprostý nonsens, postavy bezcharakterní... overall strašně boring něco taovýho sledovat, max jako kulisa pro jinou činnost. ()

Reklama

Antaeus 

všechny recenze uživatele

TWD som prestal pozerať, nakoľko sa zo slušného rozbehu prvej série stala nudná vykecávačka beverlyhilsovského typu v prostredí zombíkov a zombíc. Mať seriál o zombíkoch a ukázať zombíka na priam neuveriteľné 3 minúty z celého dielu, je ako vojsť do baru, ktorý veľkým neónovým nápisom hlása husté striptérky a keď si zaplatíš vstupné zistíš, že vo vnútri je jedna topless čašníčka. Tak si sadneš na prdel, objednáš si pitie a čakáš. A keď sa ani po treťom panáku a hodine čakania situácia nezlepší a čumenie na (síce) dokonalé, ale predsa len jedni jediné nahé dvojičky na okolí už prestane byť zábava (ak vôbec niekedy bola), rozhodneš sa smutný a sklamaný odísť het. To boli totiž moje pocity z TWD. Naproti tomu som Národ Z objavil náhodou. Ako keď po odchode z onoho baru blúdiš znechutene po meste a narazíš na nenápadný bar bez neónovej reklamy. Zo zvedavosti ale vojdeš. A vo vnútri pastva pre oči! Kam sa pozrieš, tam sa okolo tyče točí tu mladá tam zasa zrelá. Nevieš si vybrať. Síce sa s onými "dámami" nedá pokecať o teórii superstrún, ako s toplessou v predošlom bare, ale ty si predsa nešiel do stripbaru na pokec, kurva. Ty si chcel vidieť kozy a mufne a bobry a čím viac, tým lepšie! A tu sa ti toho dostáva do sýtosti. A "filozofov" necháš, nech si naďalej pletú sociálnu telenovelu s akčným seriálom. ()

recor 

všechny recenze uživatele

Opravdu po shlédnutí dvou dílů jsem chtěl přestat se sledováním. Parodie na Walking Dead, která mě moc nebrala. Po krátké odmlce a sledování FEAR the Walking Dead, které se mi taky nezamlouvá, jsem se vrátil ke sledování zpět. A můžu Vám říct, že větší blbost, která mě nějakým způsobem zaujala jsem ještě neviděl. Nakonec jsem shlédl celou první sérii :-D Nevím čím mě banda vtipnéj zombíků zaujala. :-D ()

KevSpa odpad!

všechny recenze uživatele

The Asylum, nechvalně proslulá výrobna braků všeho druhu, útočí se svými zombíky na televizní diváky vlastní variací na The Walking Dead. Doufejme, že si nevybere moc obětí na vkusu seriálových diváků. Tupost na entou, která je sice místy nechtěně zábavná, ale čas tímhle rozhodně ztrácet nehodlám. Pilot - 10% ()

Galerie (1 629)

Zajímavosti (3)

  • V 1. epizodě 5. série s názvem „Home sweet Zombie“, kdy přeživší čelí zombie tornádu, pronese Roberta (Kellita Smith) větu: „Mohlo být hůř, mohli to být žraloci.“, což je odkaz na vlajkovou loď studia Asylum Žralokonádo (2013). (Lorge)
  • Ve 3. epizodě 2. série "Zombie Road" při setkání s nepřáteli, kteří se pokoušejí ukrást auto, doktor (Russell Hodgkinson) vyskakuje z auta jako první, za ním i řidič. Ale v autě nadále někdo sedí na místě řidiče. (Denila)
  • Seriál bol natáčaný v meste Spokane, ktoré sa nachádza v americkom štáte Washington. (martin5504)

Reklama

Reklama