Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

Rominator 

všechny recenze uživatele

U filmu jsem nečekal kvalitativní posun k lepšímu, ale šlo mi o určitá camea. Lou Ferrigno (agent Banner) se snaží pomoci víceprezidentce a nechybí hláška odkazující na Hulka: "Don't make me angry." / "Nechtěj mě rozzlobit." Christopher Judge hraje agenta, který vede prezidenta USA do úkrytu. Wrestler Chris Jericho vypravuje návštěvníky zábavního parku na horskou dráhu. Na letecké základně se mihne Lorenzo Lamas (seržant Rock). George R.R. Martin je divákem na filmu Shark Wedding v parku Universal Orlando na Floridě. David Hasselhoff (plukovník Gilbert Grayson Shepard), Finův táta, hraje v regulérní vedlejší roli v závěrečné půlhodině. Ve dvou kratších záběreh z vesmírného střediska NASA se jako voják se zbraní v ruce objeví MMA zápasník a wrestler Josh Barnett. Tenhle příběhový guláš se snad nedá ani trumfnout, ale Sharknado 4 asi vznikne... ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Nadupaných prvních 15 minut, kdy žraloci padají z nebe a zabijí lidi. Proti nim stojí Steve z Beverly Hills a zabijí je motorovou pilou. Poté až do konce filmu žraloci stále padají a padají, Steve je zabijí, občas města rozbouří tornádo. Na samém konci dokonce žraloci už létají i ve Vesmíru spolu s Mitchem Bjůkenenem z Pobřežní hlídky. Až z toho všeho Tara Reid porodí. A pozor! Při pádu z Vesmíru vevnitř žraloka. Kurňa, co je to za člověka, kdo vymyslel takovou chujovinu? [344. hodnocení, 54. komentář, 42%, 68. nejrozporuplnější film] ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Podle mě nejzábavnější díl. Začalo to atakem DC, kde v Bílém domě Fin zrovna přebíral Řád zlaté motorové pily, když v tom tam vtrhli žraloci. Potom se to trošku zaseklo a zdálo se, že létající paryby už nemají co říct. Pak ale nastoupil Hasselhoff a Ferrante posunul hranici absurdity ještě dál než k nebeským výškám. U závěrečného přistání v žraločím modulu a porodní scény jsem se smál, až mi slzy tekly. Z principu dávám odpad, ale je to prča. ()

pursulus

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení celé řady "Žralokanáda" významné filmové produkční společnosti "Asylum & Syfy comp.", jakož i můj názor na celou řadu jsou ZDE. (Vysvětlení, proč hodnotím více snímků jako celek, lze nalézti na mém profilu v úvodní části "O hodnocení".) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po dvou ranách do hlavy žralok ztratil zábrany. Prší z nebe do třetice, no ty vole, co chceš více? Na place i Scerbová, drsná-sexy-hotová. Jako žolík rostlý hoch, ultrasamec Hajzlhroch. /// Já myslím, že Chuck Norris, John McClane, MacGyver a všechna verbeš od Marvelu se může jít nechat vystřelit na Měsíc, protože jednak já mám ode dneška úplně jiný hrdiny a jednak David, další čuprhírou do party, už tam dávno je. Akorát kluci cestou bacha na novej fenomém studia SYFY, a sice na lítající porodní žraloky a žraloky paragány. Mám děsnou radost za Stýva, protože ve Žralokonádech se mu konečně podařilo to, o co se léta marně snažil v Beverly Hills - dostat všechny... ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)
  • Natáčelo se v amerických státech Florida a Kalifornie. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama