Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

Rominator 

všechny recenze uživatele

U filmu jsem nečekal kvalitativní posun k lepšímu, ale šlo mi o určitá camea. Lou Ferrigno (agent Banner) se snaží pomoci víceprezidentce a nechybí hláška odkazující na Hulka: "Don't make me angry." / "Nechtěj mě rozzlobit." Christopher Judge hraje agenta, který vede prezidenta USA do úkrytu. Wrestler Chris Jericho vypravuje návštěvníky zábavního parku na horskou dráhu. Na letecké základně se mihne Lorenzo Lamas (seržant Rock). George R.R. Martin je divákem na filmu Shark Wedding v parku Universal Orlando na Floridě. David Hasselhoff (plukovník Gilbert Grayson Shepard), Finův táta, hraje v regulérní vedlejší roli v závěrečné půlhodině. Ve dvou kratších záběreh z vesmírného střediska NASA se jako voják se zbraní v ruce objeví MMA zápasník a wrestler Josh Barnett. Tenhle příběhový guláš se snad nedá ani trumfnout, ale Sharknado 4 asi vznikne... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už som čakal všetko a tak som bol na tuto blbinku pripravený. Je to Standard, ale niekoľko scén bolo celkom vtipných a to bola celkom prijemná zmena. Ian Ziering je už ako superhrdina, nie superman, nie Chuck N., ale má podobnú fanúšikovskú základnú čo sa týka producentov a tak je jasne, že jeho sa smrť nedotkne i keď jeho blízky to ucítia, samotný Chuck by to lepšie nenapísal. Je to hovadina, ako inak , ale kedy zas uvidím žralokov vo vesmíre? Dúfam, že už nikdy. Slabé, ale 2* teraz tomu dám. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Nadupaných prvních 15 minut, kdy žraloci padají z nebe a zabijí lidi. Proti nim stojí Steve z Beverly Hills a zabijí je motorovou pilou. Poté až do konce filmu žraloci stále padají a padají, Steve je zabijí, občas města rozbouří tornádo. Na samém konci dokonce žraloci už létají i ve Vesmíru spolu s Mitchem Bjůkenenem z Pobřežní hlídky. Až z toho všeho Tara Reid porodí. A pozor! Při pádu z Vesmíru vevnitř žraloka. Kurňa, co je to za člověka, kdo vymyslel takovou chujovinu? [344. hodnocení, 54. komentář, 42%, 68. nejrozporuplnější film] ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po dvou ranách do hlavy žralok ztratil zábrany. Prší z nebe do třetice, no ty vole, co chceš více? Na place i Scerbová, drsná-sexy-hotová. Jako žolík rostlý hoch, ultrasamec Hajzlhroch. /// Já myslím, že Chuck Norris, John McClane, MacGyver a všechna verbeš od Marvelu se může jít nechat vystřelit na Měsíc, protože jednak já mám ode dneška úplně jiný hrdiny a jednak David, další čuprhírou do party, už tam dávno je. Akorát kluci cestou bacha na novej fenomém studia SYFY, a sice na lítající porodní žraloky a žraloky paragány. Mám děsnou radost za Stýva, protože ve Žralokonádech se mu konečně podařilo to, o co se léta marně snažil v Beverly Hills - dostat všechny... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Fanoušci hororového žánru každoročně očekávají příchod několika skutečně dobrých filmů, ale přijde mi, že je jich čím dál tím méně. Namísto toho nás tvůrci zaplavují čím dál tím více podprůměrnými filmy a hromadou ODPADNÍCH záležitostí. Zárukou takové „kvality“ jsou i díla společností jako Asylum či SyFy. No a když se dají obě dohromady, nevěstí to již dopředu nic dobrého. Jak Ferrante slíbil, tak i učinil. Po roce se opět dočkáváme dalšího žraločího tornáda – brakové zábavy toho nejhrubšího zrna. Když jsem viděl první díl, přiznám se, že jsem se u něj docela bavil a dal jsem mu i vysoké hodnocení (60%). Podobně ujeté filmy mi nevadí a dokonce je s radostí i vyhledávám. Občas neuškodí se podívat i na něco takového. Dvojka už však začala být dost trapná, ovšem i jí jsem přetrpěl až do konce (40%). Nicméně tento díl už byl opravdu na hranici snesitelnosti a začínám vážně pochybovat o psychickém zdraví scénáristy i samotného režiséra. Ian Ziering a Tara Reid jsou doslova dvojka k pohledání. Dvojice hereckých ztroskotanců už zřejmě ani nezavadí o nějakou pořádnou roli a tak se drží této série jako pijavice. První jmenovaný jí však alespoň trochu drží nad vodou, protože hrát ještě nezapomněl, zato jeho společnice vypadá jak vyschlá mumie. Po dřívější krásce už není ani památky. Příběh filmu je stejně dementní jako ty předchozí, ale tentokrát tomu nasadil scénárista ještě zvláštní korunu navíc. Žraloci tu nebudou padat nejen z nebes, ale objeví se dokonce i ve vesmíru.Sharknado 3 mě doslova zklamalo. Dá se tu sice narazit na několik zábavných scén, ale jinak jsem celý film spíše nevěřícně kroutil hlavou nad jeho stupiditou. Zvláště pak ke konci jsem měl už sto chutí ho vypnout.30% ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • V roli seržanta Richardse se objevil ve filmu slavný zápasník těžké váhy organizace UFC, Josh Barnett. (The Viper)
  • Dne 3. března 2015 vyhlásila většina výrobní produkce stávku kvůli nedostatečnému finančnímu ohodnocení. Všichni stávkující byli vyměněni a film byl dotočen s náhradní produkcí. (Terva)
  • Natáčelo se v amerických státech Florida a Kalifornie. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno