Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná sr...pitomost. Naprosto stupidní, brutálně hloupá, těžko nazvatelná filmem. Tak strašlivá blbost, že se u toho jeden i baví. Kouzlo nechtěného, přitažlivé některými zvučnějšími jmény. Shitonado 3, aneb Steve se zlatou motorovkou nad americkou armádu a vlastně, nadevše! Budu se ještě někdy dívat? Oh Hell no! Leda z recese... ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna s Bílým domem mě dost navnadila, tam to fakt vypadalo, že by Sharknado 3 mohlo ukázat, že i kardinální kokotiny jde dělat s grácií a hlavně zábavně, ale po nějaké době začal film nudit, i když pravdou je, že vesmírné finále zase vše tak nějak v rámci možností zachránilo. Nevím, proč jsem jako první z této série viděl zrovna trojku, každopádně si ode mne vysloužila dvě hvězdičky. ()

Reklama

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Ou nou! Ani ve vesmíru už před těma potvorama nejsme v bezpečí! Ale Steven z Bebrly je s pomocí taťky (Mitch Buchannon, samozřejmě) a své béčkové eskvadry v nejvytříbenějším dílu žralokonádí série opět zvládne. A navíc dojde i na nejpůsobivější raketoplánovou scénu od dob Armagedonu. No ano. Musím dát za pět, páč jsem, stejně jako sadlokan, při sledování nadšením okousala svůj plovák pobřežní hlídačky do tvaru miniaturní chobotničky. ()

SlecnaSmilly 

všechny recenze uživatele

Fin Shaprd hodí starostlivý pohled směrem k potemnělým nebesům a je mu to jasný. D.C. není v bezpečí. Žraločí odér mu lehoulince lechtá nosní dírky a Fin už ví, co to znamená! Dnes v noci nepůjde spát, jelikož se na pobřeží žene tornádo. On si roli hrdiny nevybral, ona si neprozřetelně vybrala jeho, neboť kdo jiný lépe dokáže ochránit jeho rodinu než on sám?! Shaprd umí vyrobit geniální smrtící zbraň na žraloky z kdečeho – z párátka, ořezané pastelky nebo ze stožáru na vlajku. Chvála Bohu za americký nacionalismus, že maj tyhle stožáry vždy při ruce. I přesto, že se s Finem osud nemazlí a já zhruba po dvaceti minutách filmu přestala mít přehled, kdo přežil a koho už pozřely žraločí útroby (i když ani to neznamená definitivní konec postavy ve filmu), tak i přes to všechno masakruje tenhle borec jedno rybí tělo za druhým (vivat filé). A když už je to trochu monotonní, tak se Fin pro záchranu světa nechá vystřelit spolu se svým taťkou do vesmíru. Jsou tam spolu v nějakej raketě a maj geniální plán, jak to obří tornádo zlikvidovat, já to teda úplně nepochopila, ale to bude tím, že nepracuju v NASA, že. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Nadupaných prvních 15 minut, kdy žraloci padají z nebe a zabijí lidi. Proti nim stojí Steve z Beverly Hills a zabijí je motorovou pilou. Poté až do konce filmu žraloci stále padají a padají, Steve je zabijí, občas města rozbouří tornádo. Na samém konci dokonce žraloci už létají i ve Vesmíru spolu s Mitchem Bjůkenenem z Pobřežní hlídky. Až z toho všeho Tara Reid porodí. A pozor! Při pádu z Vesmíru vevnitř žraloka. Kurňa, co je to za člověka, kdo vymyslel takovou chujovinu? [344. hodnocení, 54. komentář, 42%, 68. nejrozporuplnější film] ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • V jedné scéně okolo 47. minuty, kdy prší žraloci na zábavní centrum, je záběr do kina, kde diváci koukají na film Útok trojhlavého žraloka (2015), což je také film společnosti SYFY. (Terva)
  • Zároveň s filmem vyšla komiksová kniha se stejným tématem pod názvem "Archie vs. Sharknado". (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama