Reklama

Reklama

Do neznáma

  • USA Approaching the Unknown
Trailer

Filozofický sci-fi snímek pojednává o muži, který se sám vydává na cestu napříč vesmírem. Kapitán William D. Stanaforth, vědec, jenž je pro své experimenty ochotný riskovat vlastní život, podniká jednosměrnou misi na planetu Mars, kterou chce začít kolonizovat. Na cestu vyráží poháněn velkým odhodláním i jasnými vědeckými cíli. Když ho ale zradí technika, kapitán se kvůli své aroganci dostane do potíží. Stanaforth je zlomen a musí v sobě najít nové přesvědčení, aby mohl pokračovat dál. Americký film zkoumá, jak daleko musí člověk zajít, aby si připustil, že záhady vesmíru zůstanou navždy nepopsatelné. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

SPOYLERZ: Dal jsem jen prvních dvacet minut... pak jsem to proklikal. Jestli si tenhle film chcete užít podívejte se na trailer... Nic víc vám ten film nenabídne. Fajn lžu... Ten oblek co má na sobě když přistane na Marsu je vážně komickej.

na příspěvěk reagoval Psychor

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

nemám odvahu sa do toho pustiť, nevyzerá to zaujímavo. Môžete to niekto rýchlo stiahnuť pozreť a zhodnotiť? (:

J.O´Neill

J.O´Neill (hodnocení, recenze)

ok takže po filmoch o astronautoch na Marse, týpkovi čo sa chce z Marsu dostať na Zem teraz bude zase ako týpek letí celý film na Mars xD

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Opravdu nevím, co od filmu čekat. Bezejmenný režisér. Námět již mnohokrát viděný, přesto záleží na konkrétní realizaci. Strong může snímek utáhnout, ale potřebuje adekvátní scénář.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Reklama

Reklama