Reklama

Reklama

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

  • USA Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (více)
Trailer 1

Třpytivé vody Karibiku jsou pro mazaného kapitána Jacka Sparrowa nevyčerpatelným zdrojem tajemných a vzrušujících dobrodružství. Jeho idylický život se razantně změní ve chvíli, kdy se lstivý kapitán Barbossa zmocní jeho lodi Černá perla a napadne město Port Royal. Nelítostná bitva má jediný cíl: únos guvernérovy krásné dcery Elizabeth. Na její záchranu se vydává přítel z dětství Will Turner, ale sám na to nestačí. Proto se spojí s Jackem, který touží získat zpět svou loď. Nikdo z nich netuší, že prokletý poklad změnil jejich největší rivaly, lstivého kapitána Barbarossu a jeho posádku, v nesmrtelná stvoření. Kletbu může zlomit pouze vrácení pokladu na jeho původní místo a vše musí být zpečetěno Elizabethinou krví. Myslí si totiž, že je dcerou Willa Turnera - otce mladého Willa. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 189)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Popcorn zalitý zředěným rumem. Deppovu THC kreaci na piráta neshledávám příliš zábavnou, stejně tak celý tento spektákl cílený druhému stupni základních škol. Nicméně Disney našel volné místo na trhu a zdárně porodil do vod Karibiku dojnou krávu. Lidé na to chodí, další díly se točí, suvenýry s motivy Jacka Sparrowa se prodávají, tak co tady vůbec kysele kafrám.. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Velice dlouho jsem nevěděl,co si mám představit pod pojmy "dobrodružný" nebo "pirátský" film.Ale teď už to vím :).Výborný scénář přímo sršící spoustou vtipů a vtípků,velkolepá akce,úžasná výprava a famózní herecké výkony ústřední dvojice Depp/Rush.Neředěná zábava od začátku do konce.A že je tenhle snímek dlouhý?Nevím jak vy,ale já to beru takhle - dostal jsem pár skvělých minut zadarmo :). ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zábavné pirátské dobrodružství jaké nemá obdoby. Prvoligový piráti Jack Sparrow a Barbossa mě doslova uhranuli. Jejich společné scény boxovali do mé bránice skutečně silné údery humoru. Když si k tomu připočtu krásné karibské prostředí, vizuální efekty co by srazily stádo mamutů, hudbu na jejímž poslechu se člověk stává zavislej, Keiru tak krásnou, že by svedla i ortodoxního gaye, tak dostanu odpověď co z Karibiku dělá luxusni destinaci.............jeho PIRÁTI !!! ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Dokonalá holywoodska zábava s výborným Johnym Deepom, ktorý sa veľmi márne snaží nebyť zbožnovaným idolom fanúšikov. Len prílišná rozťahanosť mi bránila na prvý krát udeliť najvyššie možné hodnotenie, kto by však povedal, že podľa atrakcie z Disneylandu vznikne pravdepodobne jeden z najlepšich pirátskych snímkov vôbec? S odstupom času a vzhľadom k nevýrazným pokračovaniam mi však viac než pred tým dochádza aké bolo vlastne prvé dobrodružstvo Jacka Sparrowa a Willa božské. 90% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vizuálně velice povedný,skvělej dobrudružnej pirátskej příběh a Johnny Depp zase předvádí, že patří k těm lepším hercům, ale filmu dosti škodí jeho délka, která je podle mě, tak o půl hodiny delší než by měla být a také se mi nelíbí až přílišný nalíčení Deppa. Škoda jinak by to bylo za pět hvězdiček. Tak po několikátým shlédnutí musim změnit hodnocení, protože čim častěji to vidim, tim se mi to líbí víc a tentokrát mi nevadil ani nalíčenej Depp ()

Galerie (126)

Zajímavosti (125)

  • Postavu Willa Turnera, kterého nakonec hrál Orlando Bloom, měl dle původního plánu hrát Heath Ledger. Režisér si ale nakonec vybral Orlanda Blooma, protože hrál v trilogii Pán prstenů a přišlo mu to jako komerčně lepší rozhodnutí. (holyterry)
  • Když počkáte na konec titulků, uvidíte malou opičku, jak z pokladu vezme zlatou minci. (StevenW.)

Související novinky

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

06.03.2024

Johnny Depp (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) má v posledních letech poměrně turbulentní období. Po soudních tahanicích se svou bývalou partnerkou Amber Heard (Aquaman a ztracené království), z… (více)

Disney100: Koncert

Disney100: Koncert

27.03.2023

Oslava 100. výročí která se nebude nikdy opakovat, proběhne přesně na den po sto letech od chvíle, kdy bratři Disneyové založili nejslavnější studio animovaných filmů na světě. Velkolepá narozeninová… (více)

Reklama

Reklama