Reklama

Reklama

Do temnoty

(seriál)
  • USA Into the Dark
Trailer 1
USA, (2018–2021), 36 h (Minutáž: 90 min)

Hrají:

Tom Bateman, Dermot Mulroney, Rebecca Rittenhouse, Tembi Locke, Aurora Perrineau, David Hull, Ray Santiago, Max Adler, Chasty Ballesteros, Dale Dickey (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(24)

Recenze uživatele kkarx k tomuto seriálu (3)

Tělo (2018) (S01E01) 

Celkem zábavný díl, který je spíš komedií než hororem hlavně díky jednomu herci (Ray Santiago), který vypadal jako parodie Bena Stillera, pokud je to vůbec možné. :-) ()

Dole (2019) (S01E05) 

Dal bych pět hvězd nebýt násilně vecpané nehodící se závěrečné tečky. Nejprve jsem myslel, že to je jen scénáristický laps tohoto dílu, ale po několika dalších částí této série jsem pochopil, že autorům jde ve skutečnosti o to, ukázat, že dívka je vždy lepší (silnější, inteligentnější atd.) než prohnilí (zbabělí, ufňukaní, násilní, hloupí. prolhaní....) muži. Takto černobíle to bylo ve všech 8 dílech, které jsem zatím viděl! Nebyl v nich snad jediný kladný muž bez něčeho, co byste na něj nemohli hodit jako na zlosyna, za to se tu vyskytly charaktery mužů jako úchyl, zbabělec, hlupák, násilník, alkoholik, vrah, psychopat. ()

Čistota (2019) (S01E12) 

Po čas sledování jsem stále víc a víc nabýval dojmu, že to musela točit žena s problémy s otcem. Tady to šlo do extrému, i když i Dům na stromě je slušně feminazi. ()

Reklama

Reklama