Reklama

Reklama

Do temnoty

(seriál)
  • USA Into the Dark
Trailer 2
USA, (2018–2021), 36 h (Minutáž: 90 min)

Hrají:

Tom Bateman, Dermot Mulroney, Rebecca Rittenhouse, Tembi Locke, Aurora Perrineau, David Hull, Ray Santiago, Max Adler, Chasty Ballesteros, Dale Dickey (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(24)

Recenze uživatele slunicko2 k tomuto seriálu (4)

Mateřská láska (2019) (S01E08) 

25letý Israel Broussard (vraždící syn) je převelice sexy. ()

Čistota (2019) (S01E12) 

Neodhadnutelně podivné. 1)  Děj se vždycky někam rozběhl a když už to vypadalo, že je to správný směr, tvůrci najednou uhnuli. Pak zase. A opět a opět. Kladu si otázku. Je moje neschopnost odhadnout další vývoj ve filmu výrazem mého hororového diváckého panictví anebo je to tak dobře vymyšlené, že jsem ani já jako zkušený sofistikovaný divák nedokázal odhadnout další vývoj? 2)  Otázky ve mně vzbuzoval i věk herců, kdy často na pohled neodpovídal stavu otec - dcera či deklarovanému věku dcery. Ale věc mě nezaujala natolik, abych to ověřoval. 3)  Jose Velasquez (svůdce Jack) nezjištěného věku byl jedním z několika pěkných kluků. Ale moc prostoru neměl ani on ani ti další. ()

Zelenání (2020) (S02E06) 

13letý scenárista zplodil děsuplnou scifi o invazi emzáků a jeho kámoši - herci pak společně s dalšími kámoši - členy štábu to natočili. Jestli to bylo jinak, pak už ničemu nerozumím. ()

Pooka žije! (2020) (S02E07) 

Prvoplánově laciná hříčka je povrchní, totálně nehororová a zcela bez napětí. Mou pozornost upoutali jen Ben Weinswig (Andy) a Jose Velazquez (protivný youtuber Jack) - věk nezjištěn ani u jednoho. ()

Reklama

Reklama