Reklama

Reklama

Futurama

(seriál)
  • USA Futurama (více)
Trailer 1
USA, (1999–2024), 59 h 40 min (Minutáž: 22–30 min)

Hrají:

Billy West, Katey Sagal, John DiMaggio, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr, David Herman, Dan Castellaneta, Tom Kenny, Bob Odenkirk (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(160)

Je to nehorázné! Je to šílené! A nehorázně, šíleně zábavné! Dobré zprávy vespolek, kultovní animovaný sci-fi seriál Matta Groeninga se vrací na obrazovky televize Prima. Ale pozor, tady už nejsme ve Springfieldu – ale v New Yorku za tisíc let, v budoucnosti, jakou jsme si ani v těch nejdivočejších snech nedovedli představit. Fry je naprosto obyčejná nula z naší doby, která se nedopatřením ocitá v budoucnosti. Život v neznámém, futuristickém světě se neuvěřitelně podobá tomu našemu. Je to úplně stejný mix všeho báječného a příšerného. Ať už se v něm dějí sebevětší šílenosti, nezbývá než neztrácet smysl pro humor a od srdce se jim zasmát. Mezi otravnými mimozemšťany, naštvanými roboty a pokaženými vynálezy se lidé stále snaží vyrovnat s těmi samými životními a milostnými problémy... A doprava je taky pořád stejně na prd. Fry doslova unikl před vlastní bezvýznamnou minulostí, takže se rozhodne pomoct novým přátelům s jejich každodenní noční můrou. Stává se věrným společníkem překrásné jednooké mimozemšťanky Leely, která by mu mohla nakopat zadek, a věčně sprostého a beznadějně neurotického alkoholického robota Bendera. Společně se snaží ošulit systém a vymáčknout z něho aspoň kapku štěstí. A jak ubíhají dny, Fry se začíná cítit v budoucnosti jako doma... Futurama rozebírá slasti i strasti (nejen) lidské existence, ale i problémy, se kterými si zatím nemusíme lámat hlavu. Jako třeba co dělat, když mobil zabudovaný v palci vytočí špatné číslo. (TV Prima Cool)

(více)

Recenze uživatele HellFire k tomuto seriálu (93)

Futurama (1999) 

Dnes již kultovní seriál od tvůrců Simpsonů. A stejně jako u Simpsonů jde s postupujícími sériemi dolů kvalita. První čtyři série jsou naprosto úžasné a nabyté vtipy. Pátá série jsou v podstatě tři celovečerní filmy rozdělené na části. Ve srovnání s předchozími sériemi je kvalita doslova mizerná. Šestá a sedmá série už jen vaří z vody a označil bych ji za průměr. ()

Vesmírný pilot 3000 (1999) (S01E01) 

Futurama popravdě nemohla začít lépe. Vynikající hlášky od prvních vteřin, sympatické postavy a vytříbený humor. Prostě jeden, ne-li ten nejlepší, animovaný seriál všech dob. „Can I ask you a question?“ „As long as it's not about my eye.“ „Ehm.“ „Is it about my eye?“ „Sort of.“ „Just ask the question.“ „What's with the eye?“ ()

Na měsíc a dál (1999) (S01E02) 

Planet Express. Our crew is replacable, your pacakge isn't. ()

Nejlepší přítel robota (1999) (S01E03) 

„So who's that weird looking guy?“ „That's a human.“ „What's he do?“ „Usually human stuff. He laughs. He learns. He loves.“ „Boring!“ ()

Marná vesmírné lásky snaha (1999) (S01E04) 

„Hey, look. That's Zapp Brannigan's ship.“ „Wow! THE Zapp Brannigan?“ „Uh-huh.“ „Who's THE Zapp Brannigan?“ ()

Útěk z planety robotů (1999) (S01E05) 

„I'd like a jumbo squid log, please.“ „We don't sell those.“ „All right, all right.“ „Let me have one of your young on a roll.“ „We're out of rolls.“ ()

Konzerva za všechny prachy (1999) (S01E06) 

„Hello, Fry.“ „Remember me from Baywatch: The Movie?“ „Uh-huh.“ „It was the first movie to be shot entirely in slow motion.“ „It hasn't been made yet.“ „Then he doesn't know I won an Oscar?“ „Nope.“ „Crap!“ ()

Má tři slunce (1999) (S01E07) 

„My vision's fading, I think I am going to die.“ „There was nothing wrong with that food. The salt level was ten percent less than a lethal dose.“ „Uh-huh, I shouldn't have had seconds.“ ()

Drtivý odpad (1999) (S01E08) 

„The future is disgusting.“ „Typical 20th-century attitude.“ „Hey, you have no right to criticize the 20th century. We gave the world the light bulb, the steamboat and the cotton gin.“ „Those things are all from the 19th century.“ „Yeah, well, they probably just copied us.“ ()

Peklo jsou ti druzí roboti (1999) (S01E09) 

„Want a jolt?“ „Uh, hey, I'm no square but isn't that counter-indicated by my operations manual?“ „Come on, Bender. Grab a jack. I told these guys you were cool.“ „Well, if jacking on will make strangers think I'm cool, I'll do it.“ ()

Zkáza Titaniku (1999) (S01E10) 

„Gimme your biggest, strongest, cheapest drink.“ ()

Marťanská univerzita (1999) (S01E11) 

„Oh I always feared he might run off like this. Why? Why? Why didn't I break his legs?!“ ()

Den závislosti (1999) (S01E12) 

„We will raise your planet's temperature by one million degrees a day for five days unless we see McNeal at 9:00 p.m. tomorrow. 8:00 central.“ „Oh. I'm beginning to think there'll be no forced mating at all.“ ()

Fry a továrna na Slurm (1999) (S01E13) 

„Bender, why did you jump in?“ „Everybody was doing it, I just wanted to be popular.“ ()

Citové pouto (1999) (S02E01) 

„Bender I thought you were supposed to be cooking for this party.“ „Fine. We'll have rack of Nibbler.“ „Just make a simple cake. And this time if someone's going to jump out of it make sure to put them in after you cook it.“ ()

Brannigan vrací úder (1999) (S02E02) 

„We've met before, have we not?“ „Yes.“ „And on that occasion, did you have sex with someone?“ May I remind you, you are still under oath.“ „Yes.“ „Please point out the person in this courtroom you had sex with. And his name is?“ „Zapp Brannigan.“ „The very same Zapp Brannigan who did not blow up DOOP headquarters. I rest my case.“ ()

Do voleb hlava nehlava (1999) (S02E03) 

„Look I know there are no car chases, but this is important. One of these two men will become the president of the world.“ „What do we care? We live in the United States.“ „The United States is part of the world.“ „Wow, I have been gone a long time.“ ()

První společné V. V. ce (1999) (S02E04) 

„Every Christmas, my mom would get a fresh goose for gooseburgers and my dad would whip up his special eggnog out of bourbon and ice cubes. This dumb holiday just makes me think of all the things I left behind. Let's just stop talking about Xmas.“ „Happy Xmas, Xmas people! Xmas cards have arrived. Xmas!“ ()

Zamilovaný korýš (2000) (S02E05) 

„I am confused Fry. I am feeling this strange new emotion. Is it love when you care about the female for reasons beyond mating?“ „No, must be some weird alien emotion“ ()

To menší zlo (2000) (S02E06) 

„I got to say I'm really enjoying the day out with you people. Hey, hey! A suicide booth. So long, suckers.“ „Uh, sorry, Bender. That's just a phone booth.“ „Oh.“ „What were they used for?“ „In New York? Bathrooms.“ „Oh. I'll be out in a sec.“ ()

Související novinky

Zemřel představitel Batmana Adam West

Zemřel představitel Batmana Adam West

11.06.2017

Pro většinu Čechů je prvním Batmanem Michael Keaton, v Americe ale všichni vyrůstali na seriálu z 60. let, v němž si Bruce Waynea zahrál Adam West. Washingtonský rodák se díky napůl parodické show,… (více)

Futurama je mrtvá? Ať žije Futurama!

Futurama je mrtvá? Ať žije Futurama!

24.06.2006

Není to tak často, co bych tu zmiňoval nějaká pokračování s radostí a očekáváním. Ale toto je ten případ, kdy se vážně vyplatí dívat se do budoucna s nedočkavostí. Futurama, neobvykle jetý a zábavný… (více)

Reklama

Reklama