Reklama

Reklama

Temný stín nad L.A.

  • USA Dark Blue (více)
Trailer

Obsahy(1)

Prosazování zákona je v méně luxusních čtvrtích L.A. proklatě drsná záležitost, to ví elitní detektiv Perry velice dobře. Tentokrát musí spolu s mladým partnerem vyřešit brutální vraždu, která rozpoutala rasovou bouři po celém městě. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková variace na training day, ale přišlo mi to takový pohodovější. Kurt Russell je tady fakt děsnej borec a na tuhle roli se skvěle hodil. Sice děj neni úplně nejpromakanější a akčních scén by taky mohlo být víc, ale tak nějak si tenhle film vystačí s tim co má a mě to ani nevadilo, protože Kurt to všechno táhne ve velkým stylu a skoro každá jeho věta je nějaká drsný hláška. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

vraždy,drogy,prostituce...to vše mezi zkorumpovanými policisty,v čele s s vynikajícím kurtem russellem.nenápadna kriminálka,která je inspirována skutečnými údálostmi,které na začátku devadesátých let v americe vedli až k masovým demonstracím,při kterých zemřelo mraky lidí,podotýkám většinou bělochů,protože to všechno vzniklo když pár zkorumpovanejch fízlů zastřelilo černoškýho kluka.hodně drsný film,který vás pěkně nahlodá a donutí zase o něčem přemýšlet. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Takový Training Day bez dobrých herců, ale s uvolněnější atmosférou. Za půl roku nebudu o filmu vědět, ale Ron Shelton to natočil jakoby víc uvolněně a zábavně. Kurt Russell pořád válí, i když to není Danzel, a tehdy byl Scott Speedman taky v kurzu. Posledních 20 minut je sice dost splácaných, ale jako dobrý thriller/kriminálka na odpoledne to splní účel dokonale. ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

3,5 hvězdy, ale přikláním se k vyššímu hodnocení, protože jsem se bavil. Film v nás nezanechá zážitek na celý život, ale dokáže pohltit a z děje na nás nevyskakují klišé a patos bubáci. Je to vcelku zdařilá, tedy dobrá akční práce. Kurtu Russelovi tato role (vlastně tyto role) náramně sedí a tak se v nás při sledování (a to je to zajímavé) mísí pocity, zda-li mu máme fandit či nikoliv, protože on to není vůbec jednoznačně pozitivní hrdina, ale také né vyloženě negativní. Tak jak je to? A to si musí každý posoudit sám :) Každopádně víme, že vybíjení klínu klínem nikam nevede :) ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Chlapík menom David Ayer má za modlu len dve veci: policajné krimi a Los Angeles. V týchto témach sa dobre orientuje, s radosťou ich servíruje a takmer vždy sa podaria. Dark Blue je však pre mňa osobne krok mimo. Chýbala mi tá drsná, dravá atmosféra a vážnosť situácie, ako v jeho neskorších počinoch. Finálny monológ taktiež veľa nezmenil. Film nie je vyslovene zlý, môže poslúžiť ako skvelé predjedlo pred tým, čo bude nasledovať. (8.6.2017) (3.8.2022) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v lokalitách Los Angeles, La Verne, San Dimas, Watts nebo Parker Center. Dále se natáčelo ve filmovém studiu Center se sídlem v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama