Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Ukázka z filmu 7
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Ukázka z filmu 7

Recenze (367)

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Slušný krimiseriál, který je zde hodně přeceněn, protože mi přijde obyčejnější než třeba Myšlenky Zločince, kde je zajímavé profilování vrahů nebo Sběratelé kostí, kde vyšetřují podle zbytků kostí na místech činu.Bál bych se i srovnání s Hankem Moodym, protože do něj má hlavní hrdina poměrně daleko.Jinak mě to ale samozřejmě baví,je to dobrý oddychový kriminální seriál.A ještě jednu věc - nechápu proč se to jmenuje Castle na zabití a ne prostě jednoduše Castle.A ke sloveskému názvu se snad ani vyjadřovat nebudu. 75-80 % ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Kriminální oddechovka, který se nevyžívá v nechutnostech, ale ve vtipech? Hell yeah! Update po 7. sérii: Nutno uznat, že Castleovi trochu dochází dech a začátek sedmé série nebyl zrovna šťastný. Celá zápletka kolem Richardova zmizení je navíc trochu... nudná, a sami tvůrci jako by si s ní nevěděli rady. Naštěstí i po svatbě chemie mezi ústředním párem celkem funguje, takže se seriál nepropadá do horoucích pekel jako třeba Bones. Konec série mě i tak nechává v rozpacích a trochu se děsím toho, co tvůrci vymyslí pro tu další. Zatím to vypadá, že přijdou změny, a je jen otázkou, jestli budou ku prospěchu věci. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Najnahláškovanejšia kriminálka, najsympatickejšia vyšetrujúca dvojica a prípady, ktoré nejdu zakaždým podľa klasickej schémy. Oddychovka do nepohody a zároveň našlapaná a inteligentná zábava, ktorá svoj potenciál nevyčerpala prvou sériou a aj s narastajúcim počtom dielov chémia medzi Nathanom Fillionom a Stanou Katič stále funguje na jednotku s hviezdičkou. A pri pohľade na to, ako si to obaja evidentne užívajú to nie je ani prekvapujúce. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Stylová a pohodová kriminální oddechovka, ve které Nathan Fillion hláškuje v každý druhý větě a mezi ním a Stanou Katic to výborně jiskří. Kriminální případy sice nejsou nikterak vynalézavý, ale jinak to celý výborně funguje, uteče to jako voda a člověk se příjemně pobaví. Ve světě dnešních kriminálek, kde pachatele odhalí podle chlupu z nosu, milé osvěžení. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Pro mě jen prachobyčejný, novodobý americký kriminální seriál, jakých je sto. Nemám rád složité rozpitvávání detailů a přehnané mudrování. Vlastně mě ani moc nezajímá, kdo je vrah a představa, že bych si lámal hlavu nad podobnými blbostmi každý den je strašná. Vlastně tento typ seriálů není vůbec podle mých představ. Tak dobře, seriály nemám rád spíš žádné, já chci filmy. ()

Galerie (2 633)

Zajímavosti (29)

  • Čas 12:51 – drogový boss se Kate zeptá rusky (foneticky): „Mně važno znať ili ty drug.“ Taková formulace je naprostý nesmysl. Znamená to totiž: „Potřebuju vědět nebo ty přítel.“ (Proste..Jana)
  • V 6. epizodě 2. série má Jon Huertas na halloweenské párty kostým/uniformu vojáka ze seriálu Generation Kill (od r 2008), kde hrál seržanta Poka Esperu. (ČSFD)

Reklama

Reklama