Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (642)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Svatá svačino takto rozprostřená! Tak toto je doslova sračka oslova a do mísy prosráno! . . . A Ivánku, kamaráde, stálo ti TO za to? °-/ - - - P.S. A teď si jdu uklohnit nějakou tu soběsamou šlichtu... - - - P.P.S. Post blitkem: No a ta víajpížumpa? No chápu, že proti lidodemo žádnej dyšputát, ale ty >elity< - no těm bych rovnou nakadil do úst... °-(.. - - - - - (Na primeroidní trdlovizi sledován záměrně! celý jeden brněnský týden s dvěma vcelku normálními chlápky a třemi zrůdami /zjevně/ ženského pohlaví, kdy se až člověku chvílemi otvíral pověstný nožík v kapse, co že se to všechno odehrává v podělaných dámských myslích nízkého iq, zato však vysokého sebevědomí minutových celebřití... . . . Průběžně pak /...před i po.../ občas jen nahlédnuto nahodile pro potvrzení teze, že lezou hovna po železe, hodnocení po brněnských srairée 24.1.2011 otráveně mnohé, komentář zde s malým odstupem /promiň, ale prostě jsem Ti to Ivane musel říct.../ jako stotřicátýšestý - 9.2.2011) ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Znáte to, nejdřív je z něčeho vykulenej, voči navršku palice, ale pak spadne počáteční euforie a stává se z toho nightmare... Tak tohle přesně pasuje na tenhle pořad, který se změnil v sympatickou výměnu receptů na podivnou plejádu exhibicionistů, kteří mají vaření jako záminku, aby si honili své ego v TV.... ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tak buď jsme opravdu národ dutých kebulí, nebo platí teze, že se do televizních estrád hlásí přednostně nižší vrstva planktonu. A není rozhodující, zda si před kamery zaskočí přivydělat k popelařině, nebo demonstrovat dekadentní nevkus zbohatlíka. Nikdo mi totiž nenamluví, že zde jde především o kulinářské umění. Voayérské oblézání soukromých prostor žranec čvaňhajícího zoufalce mluví za vše. Zajímala by mě velikost onoho drobku z koláče, který si poctivě zapisuje recepisy a neprská pouze odsuzující věty na adresu soutěžících maminek, týnek, staromládenců a gayů. Já to tedy nejsem. Hodnotit mohu pouze z hlediska samce, který své partnerce dopřává několikrát týdně až trapnou volnost v manipulaci s ovladačem. Jako úlitbu zase ona toleruje mou tendenci dabovat ústřední postavy vlastními, příhodnými texty, od čehož však překvapivě ustupuji. Přes mé vulgarismy totiž zaniká lidová moudrost, distribuovaná Vydří rodinkou, což - a to snad uznáte - je škoda. Ony poetické bláboly, které snad sepisuje sám Alby Reichel, hutně dotvářejí atmosféru amatérského dokumentu na téma kretenismus v české společnosti. Hvězdu dávám za fakt, že mohu každý všední večer pokřikovat na svou milující rákosku že je PROTŘENO. Dělám to cestou z hajzlu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

To kyselo je moc kyselé, stůl je moc hranatý a talíře moc kulaté aneb vyvolejte konflikt a dostanete více zaplaceno, protože lidé přesně po tomhle touží.. V klidu si počkám na finálový týden, kdy bude v pátek posledním hostitelem ve svém florentském bytě Hannibal Lecter a naservíruje čtyřem zbylým omámeným soutěžícím jejich neužívaná mozková centra studu a soudnosti - pěkně s podušenými žampióny, brusinkovým paté a s vynikajícím Campolongo di Torbe ročník 88. Při té božské baště z vlastní otevřené lebky je pak zcela jistě ani nenapadne vznést připomínku k drobné pavučince, s níž si pohrává průvan u doktorovy kuchyňské garnýže.. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Je velmi složité hodnotit tento pořad především kvůli nezvykle kontroverzní dualitě obsahu a formy - na jedné straně rádoby vtipný buranský komentář a problematický televizní formát, na straně druhé nezpochybnitelná přidaná hodnota. V případě pořadu Prostřeno jde víc než jen o obyčejnou kulinářskou reality show. Dívejme se do nastaveného televizního zrcadla - téměř sociologická sonda do spíše střední a starší generace Čechů coby národa buranů a lidí naprosto bez invence, vkusu a úrovně. Pan Vojta ze Šumavských Hoštic mi promine... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Ústřední znělka pořadu je úryvkem z písně „Fly or Die“ od hip hopových N.E.R.D. (Fenk)
  • Vedle pěti soutěžících je na place sedm dalších lidí: režisér, asistent režie, produkce, kameramani a technik. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama