Reklama

Reklama

Rok 2050. Teplota Slunce hrozivě stoupá. Na Zemi zuří kataklismické bouře. Vládne chaos a násilí. Podle vědeckých výpočtů hrozí planetě Zemi obrovská sluneční erupce, která zničí veškerý život. Jediná možnost záchrany pro lidstvo je dopravit vysoce účinnou bombu ke Slunci a odchýlit erupci mimo Zemi. Úkol je svěřen posádce vesmírné lodi Helios. Bezohledný obchodník Teageue (Peter Boyle) se snaží akci znemožnit. Prostřednictvím jedné členky posádky kontroluje Helios a jeho lidé na Zemi unáší syna kapitána lodi. Do smrtící erupce zbývají už jen hodiny... (MIDO FILM)

(více)

Diskuze

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnocení, recenze)

Já to viděl když jsem marodil a hodně jsem blouznil. Ta závěrečná cesta do středu slunce byla pro mě "fakt něco hustýho", pamatuji si to aji po víc než 10 letech. Nevím jestli ten film je dobrý nebo ne, při změněným stavu vědomí se věci zdají jiné ...

Prcek

Prcek (hodnocení, recenze)

Kdysi davno jsme na tenhle film koukali s kamaradem. Ted jsem na nej nahodou narazil pri procitani CSFD. Jak jsem uvidel ten nazev, tak se mi to vybavilo - jak uz bylo receno, dobry film uvizne v pameti. Bohuzel kdyz jsem se rozhlizel po netu, jestli se ten film da , byl jsem zklaman... ani tuk :-( Skoda, docela rad bych na to kouknul znova.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama