Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečný díl Aladinových dobrodružství ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ vás zavede do Agrabahu, kde se všichni jeho obyvatelé chystají na svatbu století. Ale ještě předtím, než si Aladin a krásná Jasmína řeknou své "ano", musí Aladin zastavit legendárních čtyřicet loupežníků. Ti se chystají uloupit tajemný svatební dar. Aladin a jeho přátelé - Jasmína, opička Abu, kouzelný koberec a vždy zábavný Džin - musejí čelit mnohým nebezpečím, když sledují krále zlodějů a jeho bandu loupežníků. Odhalte s nimi mnohá tajemství , pravdu o Aladinově zmizelém otci a zavítejte na nádherný mizející ostrov plný pohádkového bohatství. Humor, zábava, hry a skvělé písničky - to vše malým i velkým přináší ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Uvod byl hodne plytky; naplneny novyma a ne moc zajimavyma pisnickama. Moje pritelkyne ztratila zajem jeste pred koncem te prvni - uvodni pisne. Ja jsem to nakonec dokoukal a musim rict, ze zhruba v druhe polovine me film konecne zaujal. Melo to zapletku, ktera urcite pusobila zajimaveji nez ta v druhem filmu a hlavne ubylo zpivani.. Dzin byl zabavny a v prubehu filmu mel spoustu narazek na kulturni / filmovy svet devadesatek, coz bylo super. Ale celkovo vzato rozhodne prumer. ()

maneki_neko 

všechny recenze uživatele

U disneyovských sequelů většinou platí, že čím více pokračování, tím více celková kvalita filmu upadá. Závěrečnému dílu z trilogie o Aladinovi však musím vzdát hold. Kolik toho dokázali podělat u Jafarova návratu, tady zase všechno dokázali dát zpátky do kupy. Děj šlape vcelku dobře a animace se na rozdíl od druhého dílu více přiblížila úžasné jedničce. Džinovy neustálé komediální výstupy narážející snad na všechny ostatní disneyovky tu šlapou jak na běžícím páse. Slušně u mě zafungovala poutavá dějová linka, kdy se Aladin shledává se svým otcem a zároveň váhá, jestli mu po tom, co opustil svou rodinu, má dát ještě šanci a pustit ho do svého života. Princezna Jasmína mi tu sice trošku připomíná Kylie Jenner, když si vyplnila rty lip fillery, ale proč ne, když už tu Džin imituje Ramba a přitom žije v době Osmanské říše, i princezna má právo být nadčasová, ne? Za mě silné **** ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Završení trilogie. No vida! Třetí díl překvapil. Na první díl samozřejmě nemá, ale je o parník lepší, než ten druhý a kvalitou se tomu prvnímu i docela blíží. Písničky jsou zase super, děj je dostatečně zábavný a zajímavý a Džin je pořád totální pán. Jak mi bylo ve dvojce úplně volné, co se tam děje, tady mně děj fakt zajímal. Je to prostě funkční a odsýpající. Tohle je to správné pokračování Aladina se vším všudy, co ke správně Disneyovce patří. Povedená záležitost. 75%. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

5* hviezdičiek je hlavne kvôli džinovi. Neviem ako originál, či český dabing, ale v tom slovenskom je to neuveriteľne vtipné. Hlášky ako: "Mama mi vždy vravievala, že som hlúpy ako bonboniéra(oblečený ako Forrest Gump na lavičke), alebo v konverzácií s Thorom, kde prišla otázka vy ste tchor? a odpoveď čo narobím sú nezabudnuteľné. Pre mňa počiatok pop-kultúrnych odkazov v detských kreslených filmoch. ()

datel13 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podival nahodou, kdyz jsem shanel prvni dil a samozrejme omylem sjel ten treti (puvodne jsem ani nevedel, ze to ma vic jak jeden dil). Aladina jsem chtel po x letech videt z prekvapive intelektualnich pohnutek - autori v soucasnych post-vedeckych pseudosmerech nekdy uvadeji Aladina jako priklad tzv. orientalizmu (udajny zkresleni Orientu lidmi ze Zapadu). Takze jsem si chtel uzit peknej kreslenej orientalizmus se sexy princeznou a jurodivym džinem, co tu meta jeden frk za druhym a nektery jsou dokonce i vtipny. Nejak jsem uplne nepochopil to mnozstvi narazek na jiny Disney filmy a taky odkazy na soucasnost (ponorky, bombardery, teply pikolíci a nevim co jeste), ale je to animak pro decka a clovek to asi musi brat s nadsazkou. 70 % ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy se Cassim setká se Sultánem, Sultán má béžový oblek s modrým perem. To se v jednom záběru změní na zlatý oblek s fialovým perem a zase zpátky. (LaserJet)
  • V prvním filmu Aladdin osvobodil Džina, která se tak zbavil svých zlatých pout. V tomto filmu je však zase má. (LaserJet)
  • V originálním znění obchodníka s koberci daboval stejný člověk, který se postaral o hlas Džina, a to Robin Williams. To proto, že původně měl prozradit to, že on je Džin v lidské podobě. To se však během produkce změnilo. (LaserJet)

Reklama

Reklama