Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Firemnímu nováčkovi, tzv. hackerovi - počítačovému pirátovi se při práci s počítačem v jedné významné korporaci povede něco téměř nemožného - nabourá se do databáze bedlivě střeženého podnikového superpočítače. Přitom náhodně objevuje výborně promyšlenou machinaci, která může vést až k vážnému ohrožení životního prostředí. FBI je mu v patách, ale jeho hlavním nepřítelem je duševně nemocný superprogramátor. Stvořen k zločinu nedává nic v sázku. Mladý pirát a jeho přátelé zahajují bitvu v počítačovém prostoru - za svoji záchranu a odvrácení světové katastrofy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (82)

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Kate Libby: - " 'Bůh dal chlapům větší mozek než psům, aby neolizovali ženskejm nohy při zahradní slavnosti.' - Ruth Libby." učitel: - "Nevím, jestli je tvá matka významný autor 20. století." Kate Libby: - "Prodalo se 2 miliony výtisků její poslední knihy." & Kate Libby: - "Doufám, že nehackuješ tak, jako píšeš." & Kate Libby: - "Nikdy neposílej ženskou udělat chlapskou práci." ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Koukat na tenhle film v roce 2014 pro mě bylo docela náročný :D :D Chápu, že to byl hodně veliký extrém - ať už se to týká oblékání a celkově navození atmosféry skvělých a nejlepších hackerů na světě, ale bylo to strašný :D :D Sexuálně nabitá Jolie, která tam sváděla svého "manžela" a všechny ty nové technické vymoženosti a příšerné oděvní kreace :D Nejlepší pro mě byl Matthew Lillard, který pro mě "vyčníval" nade všechny :) Ale je to fakt hrůza :) Nikdy více, i když vidět to o 10let dříve,tak by to v pubertě jistě byla jiná podívaná. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Krapet banální snímek, který svým námětem mohl mít nějaký ten potenciál. Celkový pohled na mladé znalce světa počítačů a jejich činy zde vyobrazené prostě zavání až s přílišným fantazírováním. Atmosféra celého dění se tak stává téměř ponurou fantazijní sci-fi kde je vše možné a to i bez patřičného akcentu. Děj je nezajímavý a bez nápadů. Kyberpunkový soundtrack však stojí za pozornost a je trefný. Snímek vypadá, jako by byl natočen v polovině 80.let a ne v polovině 90.let. Kde se stala chyba? Myšlenka tedy byla dobrá, ale bohužel podivně vyobrazená. ()

carodejb 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo zaujímavé. Film s hromadou múch, podivným vizuálom a scenáristickými barličkami. Kašlať na to! Zatiaľ som nevidel lepšie znázornenie tej prudkej zmeny sveta a vnímania reality, ktorá prišla s nástupom domácich počítačov, ako v tomto filme. Pecka! Plus: celkom sa mi páčilo tá 90tková undergroundová štylizácia. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Geek movie z počítačové doby kamenné. Provedení je poplatné době vzniku, párkrát jsem si vzpomněl na diskopříběh. ANgleina mi ze začátku připadala jak chlap, a věřte-nevěřte, kvůli ní jsem si to nepustil. Jendoduchý příběh o hackeech z 90. let, kteří se dostali do maléru a společnými silami bojovali proti jendomu parchantovi. Pro koho je film určen? Pro nostalgické geeky a zvědavce, které zajímají Angelininy začátky. # příběh 5 | hudba 5 (často chyběla) | humor 2 | akce 2 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (10)

  • V rámci propagace filmu byly založeny reklamní a zábavné internetové stránky z názvem "Internet Liberation Front". (Terva)
  • Fráze "Ze všech věcí, které jsem ztratil, mi nejvíce schází vlastní duch" je citátem Ozzyho Osbourna. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno