Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

ph4a

ph4a (hodnocení, recenze)

Celkově nesmyslný příběh který by se jako knížka rozhodně nedal číst. Naštěstí Al Pacino perfektně geniálně zahrál a v kontrastu z rádoby hlavním hrdinou je na co se koukat.

Strumpadlo

Strumpadlo (hodnocení, recenze)

Mio007:je to fantasticky filmik,a nemyslim si, ze Matthew bol vylozene slaby clanok,alebo ze by nepresvedcil....Al Pacino vecne bozsky...a malo to aj strhujuci dej, ani som sa nenazdal,a uz bol koniec, hltal som z napatim kazdu sekundu, a dopozeral som to bez prestavky,co sa mi uz dlho nestalo...Nemam co tomu vytknut

Mio007

Mio007 (hodnocení, recenze)

Každej kdo propadl sázení si tento film užije naplno ta linie mezi výhrou a prohrou je tak tenká a tento film to jenom podtrhuje . O výkonu Al Pacina netřeba polemizovat další role a další špičkový výkon, někdy mám pocit, že kdyby Al Pacinovi zadali hrát barovou tanečnici u tyče, nikdo by to lépe nedovedl zahrát. čtyři hvězdy jsou zasloužené do pěti tomu podle mě chyběl výkon druhé role Mathew mne nějak nepřesvědčil.

fishki

fishki (hodnocení, recenze)

Doprčíc...veď to je reklama na McConaugheyho nový lifestyle...akokeby ho už teraz nebolo plné VH1...

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

no.. ono sa to v podstate da pozriet, ale necakajte kremese.. ale musim povedat ze alpacinovi sakra idu tie ulohy zmagorenych vodcov niecoho.. proste.. diablov advokat, recruit, a tu tiez. akosi je to jeho parketa..a na nej ziari stale a bezproblemov. v tomto filme vsak celok viazne na deji ktory sa ledva ledva na konci rozbehne a v najvyssi cas aj skonci.

Curlyman

Curlyman (hodnocení, recenze)

ale ludia jednoudcho nevedel anglicky ked to prekladal taknieco placol :D inac dobry film 3.5 hviezdy ale dam 4 :)

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Pan DVD distributor, nazov "Delené dvoma" alebo niečo podobné by bol veľmi nudný názov však?! Tie vaše limity a maxima a podobné hovadinky - vytvárate jeden skurvený marast...

Reklama

Reklama