Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušně natočené drama o sázení ve sportu a o jeho kladech a záporech. V tomhle hazardu platí velmi jednoduché pravidlo, zkrátka jednou jsi dole a jednou zase nahoře. Al Pacino zahrál mistrovsky jako vždy, koneckonců od něj se nic jiného nečeká. Matthewa McConaugheyho moc rád nemám, ale tady mi vůbec nevadil a roli zvládl docela poměrně slušně. Vše doplňuje půvab Rene Russo. Ale nejzajímavější na tomto snímku je sledovat vztah mezi Pacinem a McConaugheym, který se mění z jedné strany na druhou...... ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Strašlivě ukecaný důkaz o tom, jak se většina obyvatel USA a nejspíš i ostatních bohatých zemí dokáže dobře uživit pouhým žvaněním. A čím víc toho nakecáme, tím jsme bohatší. Jak dlouho nám to ještě vydrží? Jinak tři perfektní herecké výkony. Kdo rád sází, ten asi něco přidá, pro mě je tady ale maximální limit 60%. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jeden z takových těch příjemných filmů na jedno podívání. Film ve své první polovině dost dobře pobaví, hlavně díky Al Pacinovi. S druhou polovinou je to ale horší. Ta se snaží tvářit vážně a zaměřuje se hlavně na charaktery 3 hlavních postav. No a to už režisérovi Carusovi tolik nevyšlo. Ke konci už film dokonce začíná nudit ať se herci snaží sebevíc. Za to může hlavně velmi dlouhá stopáž, protože 2 hodiny jsou na takový film opravdu moc. I tak vás ale tento film příjemně překvapí. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale zdá se mi, že Al Pacino i Matthew McConaughey musí být strašní fanoušci amerického fotbalu. Jestli ne, tak co už... Jde tu samozřejmě o sázky, ale rozumí tomu někdo od nás? Vítězství a prohra, to je jasné, ale co mělo ještě znamenat to "nad" a "pod"? Samozřejmě pravidla samotného amerického fotbalu málo našinců zná a ani já je neznám a ani je nepotřebuju a nechci znát... takže nevím, jak a proč vlastně fandit. Tím ten film pro mě ztrácí na zajímavosti. Zůstane mi teda nějaké drama o vztahu mezi hlavní trojicí a o samotné pochybné práci sázkařských poradců. Chybí tomu šťáva i maso, dostaneme jenom přílohu a oblohu. ()

Daveed 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem dostal jako dárek a přiznám se, že jsem neměl chuť si ho pustit, ale nakonec jsem si ho pustil a byl jsem velice nadšený. Film poukazuje na prostředí sportovního sázení. K výbornému filmu, plného dobrých scén, přispívá ještě skvělý Al Pacino.. Podle mně je film skvěle natočení. Člověk se u něj nenudí. Já osobně byl spokojený. Mohu doporučit. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)
  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)

Reklama

Reklama