Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (212)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Rusáci mu sestřelili sáně. Santa Claus je mrtvej.- S odstupem času musím říci, že jde o zábavný slasher plný barevných světýlek a očí. Oči vydloubané, vytrhané, vyražené a rozvěšené na vánoční stromek coby ozdoby. Billy to neměl lehké, a tak není divu, že si nakonec svoji rodinu přisvojil včetně sestry Agnes, jejíž byl otec. Telefon odkazuje na Vřískot, chodby mezi stěnami na Lidé pod schody. A nechybí ani uříznutá hlava! Střeva ven tedy bohužel ne....ale co takhle šťavnatého pečeného andělíčka? Hodnocení ponechávám, možná bych i půl hvězdy přihodil....3,5* ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dosť chutné prekvapenie, skvelá jednohubka, zákusok ako vyšitý. Štedrý večer, jeden dom, pár fešných obetí a ďalšia pošahane nechutná rodinka zabijakov. Jednoduché, rýchle a úderné. Žiadne opletačky, dosť dobre natočené vraždy, ktoré sú spojené niekedy aj so slušnými ľakačkami A záver aj keď tradičný, no i tak dobre vymyslený. 70%. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sám se sobě divím ale já se neuvěřitelně bavil, příběh je sice kopie 100+1 slasher, ale to nemění nic na tom že jsem se bavil, mám pro vánoční horory slabost. Originál je sice originál a ani to není tak dobré jako Silent night deadly night, ale je to prostě zábava, navíc scény z minulosti mě fakt potěšily, takhle kdyby vypadaly moderní remaky tak jsem spokojen. Ale je to věc názoru. Jediný co mi vadilo byla smrt Winsteadový kterou mám celkem rád, škoda jí:-) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Takhle nudnej horor jsem už dlouho neviděl. Zápletka je primitivní, i když to by ještě u hororu nevadilo, ale koukat se celou dobu na partu blbej puberťaček, který jsou zavřený v baráku a zabijí je nudnej záporák, to bylo fakt peklo. A vždycky jsem si správně tipnul, kdo zrovna zemře, což se mi často nestává. Prostě slabota ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

V rámci merítok žánru (subžánru) solídna záležitosť, ktorá je svižná a nenudí. Prisahal by som, že to malo aj náznaky atmosféry, no veškeré pokusy o jej navodenie sa príliš rýchlo stratia pod mnohými výraznými "kiksami" zo strany scenáristov a prebytkom "flashbackov", po väčšinou úplne zbytočných a nezmyselných. Film si po celú stopáž ponecháva štýl a na pohľad je zaujímavý, stupídne chovajúce sa dievčatá sú sexy (ako sa na slasher patrí), vrahove telefonáty sú pomerne desivé, vraždy sú brutálne, šťavnaté (občas mierne prehnané) a povedal by som, že dobre funguje aj atmosféra Vianoc. Ono to je viac-menej fajn, nebyť spomínaných scenáristických dier, nezaujímavých "flashbackov" a záveru, ktorý sa mi akosi nechce komentovať (WTF?!), bol by to remake, ktorý originálu väčšiu hanbu nerobí (originál má naviac v podstate len v oblasti atmosféry). Keby sa aspoň tie "holky" ukázali nahé, prihodil by som aj tú štvrtú hviezdičku, takto ostávam pri pekných troch, s tým, že skutočne existuje mnoho nudnejších a fádnejších remakov horrorových klasík. Zámerne som nepoužil slovo "stupídnejších", pretože tento taktiež mnoho rozumu nepobral... "Ovšem", od slasheru toho veľa nečakám a tento sa mi napriek všetkému páčil... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Andrea Martin, která ztvárnila postavu Barbary, se jako jediná zůčastnila i natáčení původní verze Black Christmas (1974), kde si zahrála roli Phyllis. (Stocki)
  • Mary Elizabeth Winstead po první schůzce s režisérem Morganem váhala, zda roli přijmout, jelikož právě dokončila natáčení filmu Nezvratný osud 3. Nakonec ale roli Heather přijala i díky faktu, že je fanynkou verze z roku 1974. (Stocki)
  • Ke snímky byly natočeny 3 alternativní konce, které ale nebyly nikdy vydány. (Dlee)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama