Reklama

Reklama

New Amsterdam

(seriál)
USA, 2008, 5 h 45 min (Minutáž: 43–44 min)

Hudba:

Mychael Danna

Hrají:

Nikolaj Coster-Waldau, Zuleikha Robinson, Alexie Gilmore, Stephen McKinley Henderson, Jamie Harrold, Annika Peterson, Susan Misner, Faya Madrid (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Píše se rok 1642 a John Amsterdam je holandským vojákem v kolonii New Amsterdam, dnešním New Yorku. Jakožto muž dobrých mravů nepřipustí zabití Indiánské ženy svými spolubojovníky a ta se mu za to odvděčí tak, že z něj za pomoci bylinek a zaříkávání učiní nesmrtelného ovšem jen do dobry, kdy potká svou pravou lásku. Střihem se přesouváme do roku 2008, kde John pracuje v NYPD jako detektiv a se svou partnerkou Evou Marquezovou řeší případy vražd. John se také přátelí s Omarem, majitelem Jazzového klubu, který jako jeden z mála zná jeho tajemství. (Vienc)

(více)

Diskuze

Hruzka

Hruzka (hodnocení, recenze)

škoda že to takhle skončilo....když už to teda museli ukončit měli to nechat tak nějak jak se mu to zdálo když ho postřelili....nebyl by to taky nejlepší konec ale byl by to alespon konec ve smyslu že to opravdu končí takhle je to prostě další nedodělanej seriál s velkým potenciálem kterej se uz nevyuzije....

butterman

butterman (hodnocení, recenze)

Takže druhé sezony se nedočkáme bo nám tento seriál stanice FOX po osmi epizodách zrušila...

Hrus

Hrus (hodnocení, recenze)

Tak po sedmem dile to porad nikam nevede. Podprumerny detektivni pribehy, romantika nakonec temer zadna, vzpominkove prostrihy nudne, hlavni herec nesympatickej, divnej. 7. dil jsem se nudil k smrti. Prestavam na to koukat. Dost zprasena zajimava myslenka.

JK77

JK77 (hodnocení, recenze)

M.a.t.t.: uplne suhlasim, sak kazdy moze svoje prve dojmy dat do diskusie. Apropo prvy diel ma osobne az tak nenadchol, ale zostalo po nom nieco takze ze " kt tomut sa este vratim" Druhy diel bol uplne super, neviem preco, ael velmi fajnjovo sa to rozbieha

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

JK77 : Niektorym ludom nevysvetlis a najhorsie na tom je ze aj uzivatelia na vrchnych prieckach, tzv experti by sami mali vediet ze hodnotit po prvom dieli nie je objektivne no vobec nejdu prikladom. Podla mna by hodnotenie novych serialov malo byt aspon na isty cas zablokovane, aby sa tomuto predislo.

JK77

JK77 (hodnocení, recenze)

ok ok, len nie kazdy to tak spravi. tak som chcel trosku poprosit o trpezlivost.

butterman

butterman (hodnocení, recenze)

je pravda, ze jsem to hodnotil po prvnim dile, nic mi vsak nebrani sve hodnoceni kdykoli zmenit.. coz jsem take po druhem dile udelal ;))

JK77

JK77 (hodnocení, recenze)

zase dalsi odbornici co komentuju a hlavne hodnotia po prvom diely resp. pilote, sak dajte sem nazory do diskusie a potom hodnotte aspon po 3-5 dieloch. dopadne to ako s TSCCH

Reklama

Reklama