Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Bezpochyb nejslabší díl celé série a může za to hned několik faktorů,prvním je zapojení ´´drsné´´ policistky do příběhu,tudíž dvojice Gibson/Glover tu nejsou spolu tolik,co bych si přál.Scény s Murtaughovým rozervaným duchem po zastřelení 15tiletého gangstera mě spíš od děje vždycky ruší.3jce se musí nechat pár scén,ať už je to počáteční demolice,nebo působivá honička,ale hodně scén bych vypustil a vůbec to je takové ne Smrtonosné,přesto pořád výborný akčňák,který ovšem pro mě zůstal kdysi za očekáváním. 75% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Snímok "Smrtonosná zbraň", ktorý v roku 1987 natočil skúsený režisér Richard Donner je všeobecne považovaný za klasiku v oblasti amerického akčného filmu. Výborne som sa pobavil aj pri pokračovaní "Smrtonosná zbraň 2", ktoré bolo vyprodukované od dva roky neskôr. Avšak "Smrtonosná zbraň 3" z roku 1992 ma už začala trocha nudiť. Zdá sa, že som sa už dvojice los angeleských detektívov, Rogera Murtaugha a Martina Riggsa, presýtil. Toto bolo moje posledné stretnutie s tou sériou. O ďalšie diely už nemám záujem. *** ()

Reklama

Tyler 

všechny recenze uživatele

Oproti prvním dvěma dílům se žánrově dostáváme více do vod komedie - i když pravda - proklatě akční. Ale co na tom, když "Smrtonosná zbraň 3" šlape jako echt švýcarské hodinky? Od úvodní likvidace bomby, přes honičku bankovních dodávek, bruslení po ledu, holku od rány Rene Russo, až po závěrečné zúčtování. Vše působí kompaktně, svěže a svižně. A Roger zase jednou marně doufá v odchod do důchodu... ()

Melies 

všechny recenze uživatele

8 / 10 Nebyť toho, že už ide o tretí diel, ktorý je viac-menej o tom istom (čo rozhodne nie je chyba!), dal by som opäť plné hodnotenie - nielenže pribudla sexy Rene Russo, ktorá dáva filmu trochu ľudskejší rozmer, ale dostaneme aj príležitosť nahliadnuť do zatiaľ nepoznanej časti Riggsovej psychiky. A samozrejme nesmieme zabudnúť ani na perfektný koniec v troskách horiaceho domu - jednoducho paráda! PS: Súkromné hodnotenie pre všetkých fanúšikov tejto série - päť * a 9 / 10. No nie som zlatý? ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Jasně, už to postrádá ten temný cynismus a vyváženost předchozích dílů a hláškující Joe Pesci se bude leckomu jevit jako úplně zbytečná postava, ale já tuhle sérii i její hrdiny prostě nehorázně žeru. Líbí se mi, jak se vztahy mezi postavami neustále rozvíjí a přesahují z filmu do filmu, a přímo zbožňuju pošťuchování a hecování ústřední dvojky, které je právě tady dovedeno na vrcholek představitelné "buddy" zábavy (tady a samozřejmě v Posledním skautovi, který na vrcholku ještě vztyčil stožár a výš už nikdo nikdy nevystoupá). Ukrutně vtipná dialogová smršť nebere konce, Rene Russo skvěle zapadá a posouvá Riggsův charakter zase o kousek dál, detektivní linie se protíná s tou osobní nenuceně a hladce a když chce film ve stylu svých předchůdců dočasně potemnit, funguje to (a dává tím náležitý prostor i skvělému Gloverovi). A i ten Pesci je koneckonců opět hodně zábavnej... Srdcovka. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Poté, co Travis (Stuart Wilson) zastřelí ve výslechové místnosti zadrženého, za jeho hlavou je vidět spousta krve. Když však hned poté do místnosti dorazí Martin (Mel Gibson), na zdi už žádná krev není. (CjKukis)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 144,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 321,7 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama