Reklama

Reklama

Tři přátelé, tři policisté, tři příběhy. Strhující drama z prostředí newyorského policejního sboru, jež realistickým způsobem zachycuje, jak jednoduché je překročit hranici oddělující od sebe muže na straně zákona a zločinu. Každodenní povinnosti řadových policistů ve městě, které nikdy nespí a nedovolí usnout ani divákům v kině. Režisér Antoine Fuqua (Training Day) opět dokázal nevšedním, a přesto drsně realistickým, způsobem zachytit život strážců zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (300)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Antoine Fuqua před 9 lety filmem "Training Day" odstartoval sérii drsných filmů o drsných ulicích USA, zkorumpovaných poldech a nebezpečných pouličních zabijácích, kteří mají v kapsách místo peněženek a klíčů jen zbraně a drogy. Od té doby vznikla řada slušných i špatných filmů na stejné téma. Tentokrát se vrací pan režisér zpět a představuje o něco rozmáchlejší verzi těchto snímků. Rozehrává několik minipříběhů, ve kterých nechybí všechny ingredience podobných filmů, jako je drsná mluva, temné postavy a nasilí. Nejedná se o špatný film ale už jsem viděl spousty o hodně lepších snímků na policejní téma, (z poslední doby mě napadá vynikající "Hrdost a sláva") postav i příběhů je zde až zbytečně mnoho a gradace snímku je moc slabá na to aby divák s napětím očekával jak vše dopadne. Slušný průměr. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Asi som to prepískol očakávaniami... Training Day to nie je mladá pani... ale aj napriek tomu, vôbec to nebolo zlé, podobné príbehy vážne môžem, ale tomuto chýbalo k určitej zohranosti omnoho viac skúsenosti... Herci potešili, taktiež prostredie... klasický môj šálok kávy, ale musím byť nekompromisný 6-7/10 (slabší odvar moku) ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Mno nevím. Což o to, každá část byla poměrně kompaktní a ucelená a i jejich protnutí proběhlo velice příjemně, ovšem jako kdyby kdyby Fuqua nevěděl čím ony povídky naplnit. Celé je to jakési prázdné a mělké... Takový gansta'můvi pro masy... Kdo čeká od Brooklyn's Finest něco ve stylu Training Day bude silné spálen. Stejně jako já. My shorty is black. Don't we go shopping for cocoa butter together? ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

** FILM PLUS - I po druhé projekci ponechávám 3 hvězdičky, bohužel. Bohužel proto, že ve snímku hraje spousta kvalitních a známých herců, kteří zde díky slabému scénáři neměli možnost zdaleka vymáčknout ze sebe maximum. První hodinu se sáhodlouze seznamujeme s postavami, kde se téměř nic neděje. Poté se osudy začínají proplétat a v druhé polovině se konečně začíná něco dít. Závěr lehce emotivní, hlavně osud Ethana Hawka. CZ dabing celkem ušel (až na Gereho, kde si ho střihl pan Mahdal, dle mého špatná volba) a já tak po 130 minutách mohl pouze konstatovat, že to nebylo tak zlé, ale dalo se z tohoto námětu vykřesat daleko daleko více. 60% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Brooklynská mozaika plná skvělých herců. Hawk znovu nezklamal, stejně tak Don Cheandle, Snipes svým výkonem překvapil - dejte mu někdo pořádnou šanci pořád na to má - no a Richard Gere? Nevím co ho vedlo k tomu, aby vzal takovouhle roli, ale byl vážně vynikající. Příběhově se jedná více méně o standart (jako by vypadl ze světa GTA IV), který se snaží místy působit zbytečně moc drsně. Zoufalství a beznaděj se mu však daří zachytit dokonale. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 270krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Ve scéně, kdy Tango (Don Cheadle) na střeše budovy chytne gangstera a namíří na něj zbraň, drží mu jí přímo u krku. V záběru z jiného je však zbraň o mnoho dál. (TheDave)

Související novinky

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama