Reklama

Reklama

Volejte Novu

(pořad)
Talk-show
Česko, 2003, 20 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Monika Valentová, Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Karel Voříšek, Markéta Fialová, Renáta Czadernová, Pavel Dumbrovský, Pavel Svoboda, Michaela Ochotská (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní pořad VOLEJTE NOVU, který nahradil původní VOLEJTE ŘEDITELI, už od roku 2003 přináší novinky a zajímavosti z televizního kanálu Nova. Průběžně jsou do vysílání také pouštěny záznamy telefonických otázek, na které moderátor odpovídá. (ČSFD)

Recenze (118)

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Volejte Novu mělo kdysi dávno předávno smysl. Bylo to v době, kdy nikdo neuměl používat internet a tak si nikdo nemohl zjistit, co kdy budou dávat, nebo si to rovnou stáhnout a nečekat půlroku, či rok na to, až tv uvede konkrétní film. Dnes se to přeci jenom transformovalo na jakýsi zpravodaj ze světa dění TV Nova ale vzhledem k tomu, že jsem si už vypěstoval averzi k této inteligentní televizi, že mě už nezajímá, který reportér si jak pokreslil které velikonoční vajíčko nebo jestli nějakou těhotnou herečku mrzí, že si už nezahraje v hvězdné Ordinaci. ()

_aandyy_ odpad!

všechny recenze uživatele

Naše osobnosti TV Nova by měl někdo slušně požádat, ať za ně buďto odpovídá na dotazy diváků automat; nebo aby zrušili celý pořad... Místo toho bych brala nějakou klipovou půlhodinku nebo představení nejnovějších filmů. Tyhle statistiky na co lidé nejvíc koukali atd. jsou pro mě strašným kýčem... Koho tohle zajímá kromě statistiků a sociologů (a ředitele Novy) ?? ()

Reklama

kubilov 

všechny recenze uživatele

"Milá Novo, budete v nejbližší době vysílat nějaký kvalitní film? Protože mě docela mrzí, že jsem u vás ještě neviděla třeba nic s Al Pacinem nebo Robertem De Nirem, děkuji za odpověď." "Milá divačko, žádný film s Al Pacinem ani De Nirem není v nejbližších dvaceti letech na programu, ale za to se můžete každý den dívat na Ulici nebo na Ordinaci, což je teprve vhodná zábava!" Mrdky, hovna, všude... ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Halóó jste tam? Ano! Tak halóó jste tam? Ano, dobré odpoledne, jste v přímém přenosu, tady Rey. Dovolala jsem se prosimvás do televize Nova? Ano, tady TV Nova a moderátor Koranteng. Dobrý den, to jsme ráda, že jsem se dovolala, já vás mám moc ráda víte, a moc ráda vás poslouchám večer od osmi v novinách, od půl, paní, ani neznám vaše jméno, jmenuje se Valentová, těší mě, no chtěla jsme vám říct, že vám to moc sluší v tý televizi, ta kravata atd. Tak to moc děkuji, ale teď k vašemu dotazu. K čemu? Špatně vás slyším? K dotazu, vašemu.. Aha, no, chtěla jsem se vás zeptat, jestli budete opakovat, nějaký starší telenovely? Bohužel už ne paní Valentová, naše koncepce a naše práva.. Co, jaká antikoncepce? Mno, naše koncepce, někdy vám tento termín vysvětlím, je už někde jinde, takže tyto pořady, momentálně ani nemáme, tudíž je nemůžeme ani vysílat. To je škoda, my se nato díváme, víte celá rodina víte, my bydlíme v Petrově v ulici v Podolí. Jj, o tom jindy paní Valentová, ale abych vás tak úplně nezklamal paní Valentová, v srpnu, plánujeme odvysílat, měsíc romantických filmů alá "Rosemunde Pilchur", tak snad budete s rodinkou spokojená? Ano, to určitě budu. Musím bohužel končit, a pustit do éterů dalšího posluchače, čas je bohužel neúprosný, tak se s vámi loučím, mějte se krásně, a ať se vám daří. I vy pane Koruntengu, Korantengu, aha, no nic pane Korunetegu, přeji vám jen to nejlepší a někdy zase neslyšenou. Asi takto a stále pořád dokola. Zlatý "Volejte ředitele zeměkoule":-) ()

Leleta 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kolik věrných diváků Vladimíra Železného ještě tuhle nováckou samochválu sleduje. Z pořadu se nějak vytrácejí už i ty telefonáty, respektive je vytlačují pochybné maily od bůhvíkterého člena štábu a dojemné reportáže o tom, jak Nova pomáhá potřebným tím, že uspořádá megakoncert Michala Davida. Kde jsou ty časy, ve kterých, když se dramaturgové chtěli jó blýsknout, vytáhli tak akorát půl roku starý telefonní příspěvek od zmatené babičky a Karel Voříšek s bezelstným úsměvem odpověděl, že její milované Slunce, seno budou vysílat už dnes večer! Babička totiž zřejmě nevlastní televizní program a nevšimla si upoutávek, které běžely v o každé reklamní pauze už dva týdny předem. A v té době jsem jsi říkala, že hůř už být nemůže. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama