Reklama

Reklama

Volejte Novu

(pořad)
Talk-show
Česko, 2003, 20 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Monika Valentová, Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Karel Voříšek, Markéta Fialová, Renáta Czadernová, Pavel Dumbrovský, Pavel Svoboda, Michaela Ochotská (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní pořad VOLEJTE NOVU, který nahradil původní VOLEJTE ŘEDITELI, už od roku 2003 přináší novinky a zajímavosti z televizního kanálu Nova. Průběžně jsou do vysílání také pouštěny záznamy telefonických otázek, na které moderátor odpovídá. (ČSFD)

Recenze (118)

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Každou chvilku se na to dívám, jestli se tady náhodou neobjeví nějaká zajímavá informace... A ono pořád nic... Vždycky dotazy diváků (a hlavně divaček) na to, jak se jmenuje herec, který v Ordinaci/Ulici/Pojišťovně hraje tu a tu postavu, pak reportáž o tom, kde zas nova nadělovala tužky a dobrou vůli, a když se někdo zeptá třeba na film jak Bourneovo ultimátum, tak řeknou: Ne, bohužel, tenhle film dávat nebudeme, ale Matta Damona můžete už dnes večer vidět ve snímku..... To je něco, fuj.... ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

"Milá Novo, budete v nejbližší době vysílat nějaký kvalitní film? Protože mě docela mrzí, že jsem u vás ještě neviděla třeba nic s Al Pacinem nebo Robertem De Nirem, děkuji za odpověď." "Milá divačko, žádný film s Al Pacinem ani De Nirem není v nejbližších dvaceti letech na programu, ale za to se můžete každý den dívat na Ulici nebo na Ordinaci, což je teprve vhodná zábava!" Mrdky, hovna, všude... ()

Reklama

The_God odpad!

všechny recenze uživatele

Občas se mi stane, že tenhle pořad vidím, když o víkendu navštívím mámu a při poslouchání mám pocit, že lidi mají jen dva problémy - kolik dílů má ten který nekonečný seriál a kdo koho hraje. Přitom by na to stačila jedna odpověď: "Naučte se číst, debilové!" Pak se pustí ukázky k filmům, které se budou během příštích sedmi dní vysílat, prozradí se postavy, zápletka a konec filmu a pak řeknou "..a jak to dopadne se dozvíte tehdy a tehdy v osm večer." ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Poté, co si Železný sbalil svých pět miliardových švestek, zbylo šaškování před kamerou na další zaměstnance. Nejvíc mě na tom (a za to to hodnocení, jinak to je sračka) vždycky bavily ty hovory, kde bylo vidět, co za kretény tam volá. A to si dovedu představit, že úplné retardy už předtím filtrovali v zákulisí. 30% ()

Leleta 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kolik věrných diváků Vladimíra Železného ještě tuhle nováckou samochválu sleduje. Z pořadu se nějak vytrácejí už i ty telefonáty, respektive je vytlačují pochybné maily od bůhvíkterého člena štábu a dojemné reportáže o tom, jak Nova pomáhá potřebným tím, že uspořádá megakoncert Michala Davida. Kde jsou ty časy, ve kterých, když se dramaturgové chtěli jó blýsknout, vytáhli tak akorát půl roku starý telefonní příspěvek od zmatené babičky a Karel Voříšek s bezelstným úsměvem odpověděl, že její milované Slunce, seno budou vysílat už dnes večer! Babička totiž zřejmě nevlastní televizní program a nevšimla si upoutávek, které běžely v o každé reklamní pauze už dva týdny předem. A v té době jsem jsi říkala, že hůř už být nemůže. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno