Reklama

Reklama

Volejte Novu

(pořad)
Talk-show
Česko, 2003, 20 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Monika Valentová, Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Karel Voříšek, Markéta Fialová, Renáta Czadernová, Pavel Dumbrovský, Pavel Svoboda, Michaela Ochotská (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní pořad VOLEJTE NOVU, který nahradil původní VOLEJTE ŘEDITELI, už od roku 2003 přináší novinky a zajímavosti z televizního kanálu Nova. Průběžně jsou do vysílání také pouštěny záznamy telefonických otázek, na které moderátor odpovídá. (ČSFD)

Recenze (118)

TommyLeeJape

všechny recenze uživatele

Tady Tom z Olomouce, prosím vás kdy budete dávat nějaký film se Stevenem Segalem? Ahoj Tome, tak tebe potěším protože dnes od osmi můžeš na naší televizi sledovat megafilm Síla úderu se Stevenem Segalem v hlavní roli. Koho tam máme dál? Dobrý den tady zase Tomáš z Olomouce, bude vaše televize vysílat Královu řeč s Colinem Firthem v hlavní roli? Ano, tento snímek plánujeme vysílat na začátku roku 2017. Kdo je další? Zdravím, Tady opět Tomáš z Olomouce. Chtěl bych se zeptat kdo hraje postavu doktora Frynty v Ordinaci. Ahoj Tome! Postavu doktora Dalibora Frynty ztvárnil herec Jan Šťastný, doufáme, že tuto naprosto nevyhledatelnou a hodně cenou informaci náležitě zužitkuješ. Tak to je pro dnešek všechno. A my se teď půjdeme podívat, jaké zajímavé hosty přivítá ve svém pořadu Jirka Babica... ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Ještě za ŽELEZNÉHO se dalo říct že je to o volání a dotazech. Teď je to 25 minutová reklama na pořady TV Nova. Jsem znechucen ( nejlepší jsou dotazy, které se neustále opakují a kde se opětovně nějaká fanynka stupidyty zvané ULICE zeptá jak se jmenuje tamten a tendle a kolik má seriál dílů - a to je prakticky v každém vysílání ) ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Já nevím no, pokaždé když na to v telce narazím, na mysl se okamžitě dere vzpomínka na Vláďu Železného a jeho legendární sobotní VOLEJTE ŘEDITELI, a tak mi tenhle pořad přijde jako trapný epigon a zbytečná záležitost, která se tváří, že žádný Železný vlastně nikdy neexistoval a odjakživa tu bylo jen VOLEJTE NOVU. Ech, paměť diváků naštěstí není tak krátká, jak by si televize někdy přály. Sice chápu, že všechny velké české televize dnes mají nějaký pořad tohoto typu, kde promují vlastní pořady a odpovídají i eventuálně na otázky diváků, ale celkově mi přijde, že doba se zásadně změnila, a hlavní komunikace s diváky se dávno přesunula na sociální sítě. Čili lít prachy do formátu, který sděluje nejbližší vývoj v příští ORDINACI nebo POLICII MODRAVA, mi už dnes přijde jako atavismus (což ale čím dál víc začíná platit i o klasickém televizním vysílání). A pokud je někdo vážně schopný poslat do televize dotaz, kdy se bude reprízovat TITANIC nebo PRETTY WOMAN, pak mu asi stejně není pomoci. Koukat na VOLEJTE NOVU je pro normálního člověka ztráta času, protože to je selfpromo točené pro nejvěrnější nováckou cílovku, u které očekávám podobný vývoj jako s voliči komoušů - nevyhnutelné postupné vymření. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

"Milá Novo, budete v nejbližší době vysílat nějaký kvalitní film? Protože mě docela mrzí, že jsem u vás ještě neviděla třeba nic s Al Pacinem nebo Robertem De Nirem, děkuji za odpověď." "Milá divačko, žádný film s Al Pacinem ani De Nirem není v nejbližších dvaceti letech na programu, ale za to se můžete každý den dívat na Ulici nebo na Ordinaci, což je teprve vhodná zábava!" Mrdky, hovna, všude... ()

Thorian odpad!

všechny recenze uživatele

Jak tu již bylo řečeno, Volejte řediteli mělo aspoň jakési své kouzlo, málokdy se vám totiž poštěstí sledovat do detailu propracovanou one-man show manipulativního zmetka. Volejte Novu tento prvek "hypnotického Železného" (Ano, dokázal vsugerovat publiku i ty největší krávoviny jako by mluvil o počasí.) postráda, a je tak jen další zbytečný novácký pořad, jehož sledování je většinou jen zdrojem utrpení. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama