Reklama

Reklama

Volejte Novu

(pořad)
Talk-show
Česko, 2003, 20 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Monika Valentová, Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Karel Voříšek, Markéta Fialová, Renáta Czadernová, Pavel Dumbrovský, Pavel Svoboda, Michaela Ochotská (více)

Obsahy(1)

Televizní pořad VOLEJTE NOVU, který nahradil původní VOLEJTE ŘEDITELI, už od roku 2003 přináší novinky a zajímavosti z televizního kanálu Nova. Průběžně jsou do vysílání také pouštěny záznamy telefonických otázek, na které moderátor odpovídá. (ČSFD)

Recenze (118)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Bývaly doby kdy jsem se na volejte novu dívala celkem ráda ale to ta televize byla méně komerční a méně trapná než je teď..Místo pořádného filmu bez dabingu s titulky(alespoň jeden za měsíc by tak vysílat mohli) dají předabovaný film nebo seriál a kompletně tím zaserou vysílací časy. To by ale ještě nebylo to nejhorší, kdyby nenásledovalo obrovské množství reklam, z kterých samozřejmě tahle veřejnosprávní telka žije. Do pořadu volejte novu dávají naprosto NESMYSLNÉ a zbytečné reportáže ze zákulisí svých "úžasných seriálů na pokračování" a "lásek na celý život" nebo držkopádů moderátorů a jiných inteligentů z českého "světa celebrit"..Naprosto zkreslené koláče sledovanosti, které poukazují na to kolik duchen(důchodců)zrovna sleduje jejich rozamunde pilcher a podobné s***ky...Takže lidi prosímvás místo toho abyste psali dotazy nebo jak dříve volali dotazy do televize KDY BUDOU KONEČNĚ VYSÍLAT KOBRU11 apod.blbiny tak si to raději najděte na internetu a neptejte se kdo kde co hraje apod...Pořad,který je všem uplně pro smích... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Poté, co si Železný sbalil svých pět miliardových švestek, zbylo šaškování před kamerou na další zaměstnance. Nejvíc mě na tom (a za to to hodnocení, jinak to je sračka) vždycky bavily ty hovory, kde bylo vidět, co za kretény tam volá. A to si dovedu představit, že úplné retardy už předtím filtrovali v zákulisí. 30% ()

Reklama

_aandyy_ odpad!

všechny recenze uživatele

Naše osobnosti TV Nova by měl někdo slušně požádat, ať za ně buďto odpovídá na dotazy diváků automat; nebo aby zrušili celý pořad... Místo toho bych brala nějakou klipovou půlhodinku nebo představení nejnovějších filmů. Tyhle statistiky na co lidé nejvíc koukali atd. jsou pro mě strašným kýčem... Koho tohle zajímá kromě statistiků a sociologů (a ředitele Novy) ?? ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Halóó jste tam? Ano! Tak halóó jste tam? Ano, dobré odpoledne, jste v přímém přenosu, tady Rey. Dovolala jsem se prosimvás do televize Nova? Ano, tady TV Nova a moderátor Koranteng. Dobrý den, to jsme ráda, že jsem se dovolala, já vás mám moc ráda víte, a moc ráda vás poslouchám večer od osmi v novinách, od půl, paní, ani neznám vaše jméno, jmenuje se Valentová, těší mě, no chtěla jsme vám říct, že vám to moc sluší v tý televizi, ta kravata atd. Tak to moc děkuji, ale teď k vašemu dotazu. K čemu? Špatně vás slyším? K dotazu, vašemu.. Aha, no, chtěla jsem se vás zeptat, jestli budete opakovat, nějaký starší telenovely? Bohužel už ne paní Valentová, naše koncepce a naše práva.. Co, jaká antikoncepce? Mno, naše koncepce, někdy vám tento termín vysvětlím, je už někde jinde, takže tyto pořady, momentálně ani nemáme, tudíž je nemůžeme ani vysílat. To je škoda, my se nato díváme, víte celá rodina víte, my bydlíme v Petrově v ulici v Podolí. Jj, o tom jindy paní Valentová, ale abych vás tak úplně nezklamal paní Valentová, v srpnu, plánujeme odvysílat, měsíc romantických filmů alá "Rosemunde Pilchur", tak snad budete s rodinkou spokojená? Ano, to určitě budu. Musím bohužel končit, a pustit do éterů dalšího posluchače, čas je bohužel neúprosný, tak se s vámi loučím, mějte se krásně, a ať se vám daří. I vy pane Koruntengu, Korantengu, aha, no nic pane Korunetegu, přeji vám jen to nejlepší a někdy zase neslyšenou. Asi takto a stále pořád dokola. Zlatý "Volejte ředitele zeměkoule":-) ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Píše nám paní Dáša, jestli budeme dávat nějaký film se Stevenem Seagalem. Dášo, potěším Vás. Dnes večer se můžete těšit na snímek Nico. Michal se ptá, zdali budeme vysílat film Sněženky a machři po 20 letech. Michale, i Vás potěším. Tuto komedii uvedeme dnes večer před filmem Nico. Tak nevím, buď si ty dotazy píšou sami, nebo jsou někteří lidé dementní a neznají pojmy jako internet nebo televizní program. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama