Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

Vitasek123 

všechny recenze uživatele

Škoda, tenhle seriál měl našlápnuto velmi dobře. SMG je famózní, to se nedá upřít. To jak dokáže zahrát obě sestry úplně jinak je prostě neuvěřitelný. Bohužel 22 epizod je hodně a stačilo by ubrat 4-5 epizod a bylo by to perfektní. V některých epizodách se totiž nestane vůbec nic, dokonce nějaké dějové linky jsou úplně pozastaveny a nevíte o nich. Pak je tu konec, který mě dosti zklamal, těšil jsem se na znovushledání obou sester (vyříkání věcí, třeba i odpuštění), dokonce to i teasovalo na druhou sérii, která se bohužel nezrealizovala. Dále je tu dost klišé momentů, u některých mi přestával rozum stát a říkal jsem si jak je tohle možný. Přitom když se chce, tak seriál dokáže být velmi chytrý a napínavý. Celkem jsem si ale seriál užil, představa výměny života se sourozencem a zjišťování jeho tajemství je mrazivá a tady je to vcelku dobře vykresleno až tedy na závěr, kde jak už jsem výše psal, jsem byl zklamán. Doporučuji minimálně zkusit 6,5/10. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Ještě u třetího dílu jsem si říkala, že je to skvělý seriál, ale o žádné nové guilty pleasure nejde. Potom jsem se podívala na hodiny, zjistila, že je půl druhé ráno a já si celá napnutá div neokusuju nehty u šestého dílu :-) Ringer je překvapivě výborný seriál, je pravda, že téma záměny dvojčat už tu několikrát bylo, ale určitě ne v takovém dramatickém a dospělém kabátku. Proč se seriál v Americe neujal je mi záhodou...na druhou stranu se asi není čemu divit, Ringer nemá na růžích ústláno v době seriálů typu Vampire diaries a Gossip girl. Změna je ale vážně osvěžující, tolik zvratů v jednom díle nepamatuji ani u Prison Break :)) Sarah Michelle Gellar dvojroli zvládá skvěle, ať si říká kdo chce co chce. Pro ty, koho nebaví puberťácká Lying Game a navíc miluje drama, je Ringer jako dělaný.. EDIT PO SHLÉDNUTÍ SERIÁLU: Jsem dost zklamaná, že pokračování nebude, ten konec k tomu přímo vybízí. Každopádně nechávám plné hodnocení, protože tak napjatá jsem dlouho nebyla. Navíc potěšila účast Jasona Dohringa, Misha Collinse a částečně i Lily z Dextera, Jaimie Murray. ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

Dopozeral som to do konca ! Vezmite všetky možné filmové a seriálové klišé a poriadne ich spolu zatrepte a náhodne ich rozhádžte po zemi...a máte tento seriál. Na prvý pohľad priam vzhľad nejakej mexickej telenovely, hrozné herecké " výkony " ... chcem sa opýtať kde zobrali to neherecké nemehlo do hlavnej úlohy ???  to tá Sarah Michelle Gellar fakt nedokáže ani predstierať ? sledovať ju bolo priam utrpenie, preboha veď takto tragicky nenarába so svojim ksichtom ani Arnold. S. a to je poriadne veľké drevo ! ...Každý chce každého zabiť, okradnúť, nahrať, že zabil, že okradol, vyspať sa chce každý s každým ...to čo platilo pred minútou o minútu platí ale naopak...vrší sa jedno horšie klišé za druhým..logické diery obrovských rozmerov...proste celé zlé a napriek tomu som to dal do konca ...epizódy boli krátke ! chcel som fakt vedieť ako táto fraška skončí a zistil som, že tam niekde pod tým trápnym ružovým nehereckým mexickým a iným telenovelistickým vzhľadom to niečo malo kvôli čomu sa na to ( bože odpusť ) dívať... každopádne som rád, že žiadna ďalšia séria už nebude a som tak ušetrený tejto slaboduchej frašky. 30% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Chytrá a troufalá soap opera, která nikdy nedostala šanci. Na teenagerovsky laděné stanici CW, kde diváci a divačky hladově hltají nové stránky Upířích deníků či nadsazené zvraty a drby od Gossip Girl, nemohly gradující intriky krásné Siobhan nebo snahy neméně krásné Bridget uspět. Ve světě blonďatých dvojčat se hraje na dlouhodobé linky, promyšlené plány, pomsty chystané za studena, ale v pozadí všeho i na lásky a vzplanutí, co v životě vyskočí hlavně ve chvílích, kdy je čekáte nejméně. Jako v každém správném dramatu je tu nenávistihodná mrcha (Catherine), charizmatický chlapík plný rozporů (Henry) i hrdina, po kterém by ráda hrábla každá divačka (Andrew). A jako v každém správném dramatu mají tajemství tendenci se prozrazovat. Hodně silné čtyři hvězdy pro příběh, který určitě neměl končit po první sérii, ale nakonec co se týče uzavřenosti dojíždí až překvapivě se ctí. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Po 11 dílech to vzdávám. Problémy se neřeší, komplikace se vrší, všichni mají 5 pytlů tajemství a problémů, všichni mluví plačtivým a nebo drsným tónem a minimálně 80% děje, je plný odbočujících scén, které z hlavní dějovou linkou mají pramálo společného. Prvních pár dílů bylo dobrých, ale pak to spadlo do stylu telenovel, kdy se řeší vztahy s tím a tamtím, nebo kdo je tamten a proč se chová tak jak se chová, a tak dále a dále a dále a dále ................ ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. Jeho zrušení CW Network oznámila 11. května 2012. (Stirek45)
  • Ringer byl k začátku roku 2013 vůbec nejprodávanější seriál televizní stanice CW na internetovém portálu iTunes. Celkově se pak jednalo o pátý nejprodávanější seriál na DVD vysílaný televizí CWTV v USA. (Patw)
  • Siobhanini přátelé často zkracují její jméno na "Siobh", vyslovováno "Shiv", které je také slangovým výrazem pro provizorní nůž nebo zbraň, které se používají ve vězení. (Fevas)

Reklama

Reklama