Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Toto som si nemohla nechať ujsť už len kvôli SMG, ale musím povedať, že už po pilote som bola kompletne namotaná. Ringer bude presne ten typ seriálu z high society, aký sa dobre pozerá. Každý týždeň sa stane niečo strašné a bude veľký cliffhanger a v ďalšom dieli sa to nejako vyžehlí... Pozerala som zatiaľ po 13. diel a dávam si prestávku, lebo už ma to až tak nebaví. Keď sa mi bude chcieť, možno sa k tomuto ešte vrátim. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Určitě hned po prvním díle, zajímavý seriál, přesto ho sráží, neatmosférické prostředí a postavy, které se neumí "prodat". EDIT 2. díl: Pokud jsem měl obavy (a pokud někoho po 1. díle nezaujal), určitě ještě stojí shlédnout druhý díl, který hodně věcí změní. EDIT: Bohužel po polovině sezony musím říct, že pro mě neumí prodat to, co v něm je. Nemůžu si pomoct, ale ač je děj velice otevřený po všech stránkách, nenutí mě hltat díl za dílem.. ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

Dopozeral som to do konca ! Vezmite všetky možné filmové a seriálové klišé a poriadne ich spolu zatrepte a náhodne ich rozhádžte po zemi...a máte tento seriál. Na prvý pohľad priam vzhľad nejakej mexickej telenovely, hrozné herecké " výkony " ... chcem sa opýtať kde zobrali to neherecké nemehlo do hlavnej úlohy ???  to tá Sarah Michelle Gellar fakt nedokáže ani predstierať ? sledovať ju bolo priam utrpenie, preboha veď takto tragicky nenarába so svojim ksichtom ani Arnold. S. a to je poriadne veľké drevo ! ...Každý chce každého zabiť, okradnúť, nahrať, že zabil, že okradol, vyspať sa chce každý s každým ...to čo platilo pred minútou o minútu platí ale naopak...vrší sa jedno horšie klišé za druhým..logické diery obrovských rozmerov...proste celé zlé a napriek tomu som to dal do konca ...epizódy boli krátke ! chcel som fakt vedieť ako táto fraška skončí a zistil som, že tam niekde pod tým trápnym ružovým nehereckým mexickým a iným telenovelistickým vzhľadom to niečo malo kvôli čomu sa na to ( bože odpusť ) dívať... každopádne som rád, že žiadna ďalšia séria už nebude a som tak ušetrený tejto slaboduchej frašky. 30% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem se do tohohle seriálu hlavně proto, že jsem opět chtěla vyplnit čas a nechtěla jsem si dělat návyk na další seriál, který se ještě vysílá. Z prvních několika dílů jsem byla dost rozpačitá, slyšela jsem poměrně kladné ohlasy, a mě to moc nezaujalo, každopádně jsem ráda, že jsem to nevzdala a že jsem se rozhodla pokračovat ve sledování dál, protože se to pak díl od dílu lepšilo a nakonec v jednom díle bylo tolik zápletek, až jsem pomalu nevěděla, kde mi hlava stojí. Svým způsobem je možná i dobře, že ten seriál skončil po první řadě, protože si tak aspoň udržel vysokou kvalitu, na druhou stranu mě ovšem trochu mrzí, že nezjistíme co se stane, když se Bridget a Siobhan zase potkají. Váhám mezi 3* a 4*, ale asi trochu nadhodím. ()

kiararaftl 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne nie je najlepsi napad po pilotnom diely hodnotit akykolvek serial, ale ja nemozem inak. Piloty sa vacsinou vyznacuju absolutne slabym spracovanim a velmi ziredka hned vtiahnu do deja. Dufam ze tento pripad, kedy sa neviem dockat dalsej epizody bude o niecom uplne inom a bude mat stale stupajucu tendenciu. Samozrejme je to aj Kvoli Ioanovi Gruffuddovi, ktory uz dlhu dobu patri medzi mojich najoblubenejsich hercov ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Pilotní díl byl natočen v New Yorku, další epizody pak v Los Angeles. (Vojt@P)
  • Na konci hraje skladba „Rumour Has It“ od Adele. (hrumsrt)
  • Seriál byl nejdříve určen pro stanici CBS. Ta jej však později kvůli nedostatku prostoru v programu a jeho pojetí odmítla. Práva k seriálu tak zakoupila stanice CW. (Vojt@P)

Reklama

Reklama