Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Sharknado aneb Masakr motorovou pilou. Předpověď počasí na dnešní den udává jasnou oblohu, od jihu sílící vítr, bouřky a tornáda. Přiberte si do kabelky požárnickou sekeru, prak, jednu až tři bomby, mačetu, vidle a deštník, budou pršet žraloci. Prosím Vás, hlavně ten deštník! Pokud se k vám náhodou jedna zuřivá bestie vyšplhá po schodech do obýváku, deštníkem mu snadno propíchnete to ... žábro. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

A je to tu! Napjatě očekávané pokračování gigahitu Sharknado mě ani trochu nezklamalo, naopak! Hned úvodní scéna mě přivedla do stavu mírně hysterické euforie. Pokud máte fobii ze žraloků, nelétejte letadlem; buďte si totiž jisti, že před nimi nejste v bezpečí ani tam - třeba letušce Osborneové, nebo Wilu Wheatonovi žralok za letu ukousne hlavu. Nevěříte? Zdá se vám to šílené? Nebo nemožné? Nikoliv. Je to možné. Důkazem je tenhle geniální film. Ale to je teprve začátek - žralokonádo se totiž řítí přímo na New York a tam nebudete v bezpečí ani v metru! Natož v ulicích, kde řádí nejen střemhlaví žraloci, ale třeba i valící se hlava Sochy Svobody. Žralokobijec Ian Ziering opět v akci, ale jelikož na Manhattanu nemůže sehnat motorovku, musí si zpočátku vystačit s baseballovou pálkou, prakem nebo hasičskou sekerou. Ale nebojte, i na motorovku nakonec dojde, a je to... snové, neskutečné... A jednoruká blondýna Tara Reid s maflem, nebo tlustá černá megera Vivica Fox s mečem - to už je fakt pohled pro bohy. A ten konec s rukou a snubákem... oh... Prostě vrcholně vrcholová zábava a perla filmotéky každého filmového fajnšmekra. A pozorní diváci možná ocení i fakt, že se stejní komparsisté objevují v jedné scéně střídavě ve dvou záběrech (vagón metra i perón). No a zapšklí suchaři, nebo jedinci s nevyvinutým smyslem pro ujetý, pokleslý humor a nadsázku - ti ať si tenhle film holt radši nepouští. ()

Reklama

ben666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla bomba :) žraloci všude kam se podíváš ( v letadle, metru, na stadionu i na schodech v mrakodrapu) , jedna nepochopitená scéna za druhou , hlava sochy svobody co pronásleduje hlanví hrdinky , spomalená scéna s motorovkou , bruska místo ruky no já umíral smíchy . Tohle umí jen borci od Asyla. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička se mi docela líbila a její sledování jsem si i užíval, tak tady jsem místy trpěl jako zvíře. Ferrante si pro nás zase připravil velkou porci bizarní podívané, ale tentokrát to se svou kreativitou přehnal až moc. Je to samozřejmě všechno podáno jako recese, ale již úvodní pasáž z letadla mi připadala až moc uhozená. To nad čím jsem v jedničce mávnul rukou, tady už přehlížet nešlo. Žraločí řádění uvnitř letadla popírající fyzikální zákony však naštěstí netrvalo moc dlouho a děj se následně přesune do ulic města. K mému podivu se tu však našlo i několik světlých okamžiků, které určitě stojí za zhlédnutí. Mezi ně patří scény s hlavou Sochy Svobody, krokodýlem v kanále či žralokem v pizzerii. Chtěl jsem se tu zase rozplývat blahem tak jako minule, leč to by se nesmělo Asylum vrátit k laciným efektům a kupě nelogických kopanců. Tohle všechno se samozřejmě objevuje snad v každém jejích „veledíle“, ale tady mi to přišlo až moc ujeté. Jak jsem už poznamenal výše, první Sharknado mě dostalo svým recesním pojetím, kupou srandovních hlášek a humorných situací (na to že byly přitažené za vlasy, jsem kašlal). Jenomže tady se nám scénárista snažil do každé druhé scény vecpat rodinné hodnoty, vlastenectví a jiné morální blbosti. Já chtěl vidět pořádné řádění digitálních žraloků a Iana koupajícího se v krvi. Leč tentokrát mu motorovka moc nesloužila a tak musela přijít ženská parodie na Ashe. On celkově mě samotný závěr neskutečně zklamal. No uvidíme, co si pro nás připraví příště. Ferrante totiž plánuje v roce 2015 natočit další díl. Bohužel žraloci řádící v metru, na schodech mrakodrapu či televizním studiu už neměli takové kouzlo, jako ti plující v ulicích města. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Chybí tady Komedie. Dvojka je ještě větší humorná sra*ka než jednička :D Armáda žraloků je tornádem zas a znovu nekonečně rozprskáváná (pro změnu) v New Yorku. Zasmějete se několikrát aniž byste to čekali a ve větší míře než u komedií. Mohla by tady být soutěž o co nejdebilnější scénu. Nevím co bylo horší, jestli žraločí útok na letadlo, sežraní pilota a únik a nebo Finnův let/pád bez padáku v tornádu s motorovkou a masakrem žraloků. Ej trochu jsem spoileroval. Už se nemůžu dočkat shitní trojky. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu si zahrál sám sebe americký fotbalový obránce Michael Anthony Strahan, který hrál 15 let v týmu New York Giants. (Terva)
  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)

Reklama

Reklama