Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nebýt užvaněných pasáží, tak to byla superjízda. V rámci série sice slabší díl, ale některé scény jsou fajnové - v letadle, na hřišti, socha hlavy Svobody a samozřejmě finále na vrcholu mrakodrapu, kdy z Fina a Skye se stali dva Thorové v jednom. Létající motorové pily neměly chybu, i když mohly být déle v záběru. Stejně jako v ostatních dílech je nejlepší černý humor typu -dal bych si rybu- nebo -nastane soudný den a zemřete- či -neboj, mně se nic nestane-. K pěkným zákusům, uhryznutým hlavám a pažím přibylo třeba rozčísnutí zad hlavou sochy. Už samotný nápad s létajícími a padajícími žraloky je prostě skvělý, tudíž člověk neumětelství a levnou produkci skousne. ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Prvotřídní a ultrarealistický dokument ze života paryb a vyčpělých céčkových nikdyhvězd, proč ne? Navíc, když se vše povaří na patentovaném dnu s tajnou složkou a jako bonus získáte kosmické nůžky s červenou tečkou? Jen katastrofální tornáda měla stylově předpovídat Alena Zárybnická, tak snad ve trojce... ale no tak, myslím ve třetím legendárním pokračování, čuně. Nehodnotitelné. ()

Reklama

MáŠa odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo jasné, že to bude blbost, jen nebylo jasné, kolik v tom bude WTF scén. Minimálně na závěrečná byla WTF solidně. Jen už mě to prostě nějak moc bolelo, jak je to všechno nehorázně pitomé, takže s hodnocením zůstanu čistě v odpadu. A teď už jen jeden velký SPOILER k závěrečné scéně: Ultra borec ‪#‎Fin‬, obyčejný občan, kterého každý žere (včetně NY starosty a hasičů), se rozhodne z vrcholu Empire State Building zničit sražená tornáda tím, že v nich odpálí freonovou nádrž bleskem. Bohužel drát natažený mezi hromosvod a nádrže je moc krátký. Jako spojovník tedy musí posloužit tělo. Přijde blesk, přijde proud. S touhle návazností to tak občas bývá. Dorazí i silný výbuch. Asi hodně silný, když je Fin vyvržen do výšky, z které dokáže pak padat takovej čas. A to spolu se žraloky, kteří mají furt ohromnou chuť do něčeho kousat. Naštěstí ve vzduchu letí i motorovka. Fin ji nastartuje. Dobře udělal. Jednoho žraloka hned zneškodní tím, že skrz něj přes otevřenou hubu s tou motorovkou proletí. Bohužel následně jiný žralok do něj vrazí bokem. Finovi vypadá z rukou motorovka, takže další řízy říz už asi nebude. A přitom to byl takový pěkný ‪#‎trademark‬. Naštěstí ale vzduchem letí i nějaký řetěz. Fin ho popadne a použije ho jako opratě na jiného žraloka. Stojí na něm jak na vzdorném koni. Ten se nechce vzdát. Tohle je New York a ne Velká Pardubická! Oba padají. A najednou AU! Žralok se napíchne na špičku Empire State Building. Zkrvavený Fin sešplhá z antény ke své přítelkyni, obejmou se, ale co to?! Z nebe stále padají žraloci. A přímo na ně. Hned několik za sebou. Ale furt je kupa času prohlásit "Potřebuju zbraň" a všimnou si vedle ležícího žraloka, který má v hubě ukousnutou ruku. A to dokonce takovou ruku, na jejímž konci je pistole. Pif pif pif, počítejte někdo ty výstřely za mě! 3/4/5 dalších žraloků už dál kousat nebude. Fin sundá z ukousnuté ruky pistoli. Pak z ní sundá i prstýnek. Ruku následně se slovy: "Tohle nepotřebuji", zahodí. Pak se koukne na prstýnek a řekne "Tohle jo". Klekne si a požádá svou přítelkyni o ruku. Dole pod Empire State Building tomuto zasnoubení všichni tleskají. Následuje ohňostroj a rozsvícení oken v budově do tvaru FIN. Romantika, až z toho mám vlhké očíčko. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po zaslouženém úspěchu prvního dílu se tvůrci vydali znovu prošlapanou cestičkou, čili bez scénáře a fungující režie, s katastrofálními efekty a spoustou nehereckých výkonů a hvězdičku jsem opět udělil za nechtěný humor, ale tentokrát i za krásnou oslavu města New Yorku a jeho obyvatel a za nejromantičtější žádost o ruku v dějinách filmu. Udivila mě neúčast Samuela L. Jacksona na tomto projektu, po Hadech v letadle mohl natočit i Žraloky v letadle, a to je přece výzva! Citát z filmu, který mluví za vše: "Mluvíme tu o spadu pěti centimetrů žraloků za hodinu." ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Chybí tady Komedie. Dvojka je ještě větší humorná sra*ka než jednička :D Armáda žraloků je tornádem zas a znovu nekonečně rozprskáváná (pro změnu) v New Yorku. Zasmějete se několikrát aniž byste to čekali a ve větší míře než u komedií. Mohla by tady být soutěž o co nejdebilnější scénu. Nevím co bylo horší, jestli žraločí útok na letadlo, sežraní pilota a únik a nebo Finnův let/pád bez padáku v tornádu s motorovkou a masakrem žraloků. Ej trochu jsem spoileroval. Už se nemůžu dočkat shitní trojky. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu si zahrál sám sebe americký fotbalový obránce Michael Anthony Strahan, který hrál 15 let v týmu New York Giants. (Terva)
  • Cameo roli taxikáře Bena obsadil Judd Hirsch, čímž si zopakoval svoji roli ze seriálu Taxi  (od r. 1978). (KM Phoenix)

Reklama

Reklama