Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (261)

x_ander odpad!

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Obyčejně seriál nehodnotím po jednom díle, ale u Heleny bych další nerozdýchal. Proč tohle někdo točí? Vedle tohoto "sitcomu", který není vůbec vtipný, i Ulice vypadá jako veledílo. Při každém výbuchu umělého smíchu jsem přemýšlel, jak se co nejefektivněji zabít. Každé domací video, které natočil průměrný český Franta na dovolené, je vtipnější než toto zlo. Účel tohohle nesmyslu neznám, nevím, nechápu a ani nechci pochopit. Na tohle se někdo dívá? Např. již zmíněná Ulice je sice tragická, ale ve své podstatě neškodná a má sledovanost. Ale tohle ?!? ()

milaneg 

všechny recenze uživatele

Kdybych to náhodou nepoznal, v titulkách je jako autor předlohy napsaný Matt Williams, tudíž je nad slunce jasné, že se jedná o český remake Roseanne...! A v rámci možností se u mě pohybuje kolem 50% hranice, u které jsem při hodnocení přivřel oko a dal 3*. Už proto, že to beru jako oddychovku, ne populárně naučný nebo jinak sofistikovaný pořad!! ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Jedná se o předělávku amerického seriálu "Roseanne", do české tvorby televize Nova. Srovnávat s Comeback nelze, tohle je úplně jiný druh komedie. Podle mě to úplně špatné není, i když jde místy trochu o suchý humor. Prozatím za slabší dvě hvězdy, uvidím časem kam se seriál bude ubírat. / Viděné epizody *42.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 4/10 ) ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Jelikož už mám se "skvělými, cool, nejlepšími, nejvtipnějšími" seriály televize Nova určité zkušenosti, od Heleny jsem nečekal vůbec nic. A taky jsem to ve své podstatě dostal - totálně trapný mixovaný smích (tohle byla vážně hrůza), né příliš zajímavé (a v některých případech protivné) postavy, nic moc příběh, nic moc vtipy, zkrátka slabota. Tudíž dávám jednu hvězdičku, protože víc za dvě lehké zasmání vážně nedám. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Moje hrůzostrašné očekávání se nenaplnilo. Myslel jsem si, že tento "seriál" bude naprosto o ničem. Sice některé vtípky působí opravdu trapně, až se divák stydí, co to tvůrci vymysleli, ale je tu i několik opravdu vtipných momentů, kdy se lehce pousmějete a náladu si po těžkém pracovním dnu opravdu zvednete. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Od prvního castingu se kromě Leoše Nohy obsazení Musilovic rodiny kompletně proměnilo. On sám to komentoval slovy: „Asi jsem typický Musil.“ (Olík)
  • „Natáčení Heleny jsem si užíval, už jen protože mám se svou rolí stejnou zálibu: pivo. A také rád vařím. Pro mě to byla první velká role v oblasti sitcomu,“ řekl Leoš Noha, který ztvárnil roli Dana. [Zdroj: topvip.cz] (SONY_)
  • V epizodě je zmíněno rychlé občerstvení Happy Chick – tento fiktivní fast food se objevil už v seriálu Comeback (od r. 2008). (fiLLthe3DD)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama