Reklama

Reklama

Star Wars: Poslední z Jediů

  • Česko Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů od studia Lucasfilm pokračuje sága rodu Skywalkerů. Postavy předchozího filmu Star Wars: Síla se probouzí spolu s legendárními hrdiny galaxie prožívají strhující dobrodružství, během kterých odhalí prastará tajemství Síly a šokující události z minulosti. (Falcon)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá dobře.Prostě SW trailery jsou nejlepší..

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

fabecc1222

vida, přesně tak, zjevně uvažujeme stejně. považuji to za docela reálnou možnost. ostatně, pokud si Kylo vyčítá zabití otce, jakože nejspíš ano, nebude dělat stejnou chybu dvakrát, zvlášť když už poprvé s tím dost váhal. ale to jsou všechno spekulace. chci tím jen říct, že i když se nám něco může z traileru jevit zjevné, možná se to tak opravdu jen jeví :)

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

to je právě to, lepší je si podle traileru nemyslet nic, jen zvažovat nejrůznější možnosti. je to ostatně jen reklama na film. a ne, nemyslel jsem nějaký noname voják místo něj, jak říkáš, myslel jsem třeba, že když Snoke uvidí, že Kylo útok přerušil, zničil Leiinu loď palbou z té své. mimochodem, je škoda, že Snokeova loď se v traileru ani na okamžik neukázala. bitvy vypadají v ukázce úžasně.

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Eodeon

Mohlo by to být tak, že Kylo půjde zabít Leiu, neudělá to, tak to za něj udělá  Snoke a Kylo si tím uvědomí, že nechce být na jeho straně, zachrání Rey a utečou od Snokea

na příspěvěk reagoval Eodeon

 (hodnocení, recenze)

To podání ruky je paralela na iam your father.Pokud to není jen nějaký ten test a vize.

 (hodnocení, recenze)

Eodeon

Já myslím,že nechtěl Kylo zabít ani Hana.Stejně to udělal.Nevím proč bych si v totožném případě měl podle traileru myslet opak.Že to nakonec neudělá on ale noName voják z pole...?I tak přiznávám ,že to je 50/50.

na příspěvěk reagoval Eodeon

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Merengues9

tak, ono je na něm vidět, že to naopak udělat nechce. a zda to bude či nebude on, to se uvidí. samozřejmě právě to je jeden z těch případů, o kterých jsem se zmiňoval, že mohou diváky úmyslně klamat. to a pak samozřejmě ten konec, jednak podání ruky, jednak Snoke mučící Rey.

na příspěvěk reagoval fabecc1222, Merengues9

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Jo vypadá to dobře (koneckonců snad žádný trailer na SW není vyloženě špatný). Jen se bojím toho když je to sestříhané tak, že Kylo očividně chce zabít Leiu aby to nakonec nedopadlo jinak...

na příspěvěk reagoval Eodeon

 (hodnocení, recenze)

PS: Zdravím Jar Jara Binkse. (NeDisney film)

 (hodnocení, recenze)

Sem si všiml,že za všechno špatné může Disney.Je to tak ? Možná by bylo nejlepší tu firzmu zrušit.Potom by ve světě filmu zavládnul klid a mír.A nikde v ničem už by nebyla žádná infantilní postava..to už by se prostě nemohlo stát že ?

 (hodnocení, recenze)

tomalakis

Hm.Peter Mayhew bude asi už jen dabovat jeho zvuky.Precijenom je starší a nevypadá fit.

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

fabecc1222 , Eodeon

Ten dabing mě teda fakt vyděsil..."nevšedního"?, rey taky otřesná. Jinak přesně tak uvažuji...sice to vypadá, že trailer hodně prozrazuje, ale de facto, to můžou být jen k sobě sestříhané scény.

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

trailer skvělý. možná se začnu i těšit. hodně prozrazuje, na druhou stranu to může být také všechno vytržené z kontextu tak, aby to svádělo ze správné cesty. každopádně to bude hodně o zvratech a o krásných obrazech, čili mám od toho větší očekávání, než jsem měl od TFA.

na příspěvěk reagoval Šimpy

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

https://www.youtube.com/watch?v=8kd6EkVsjBw&feature=youtu.be

CZ verze

Dlouhý - Hamill, ostatní dodrženi ze sedmičky

Dalo se to podle těch indícií, co tu byli napsány odhalit ale i tak jsem doufal, že to nakonec bude někdo jiný, tohle je za mě strašné zklamání a totální ignorace od studia Virtual...

J. Štasný si Serkise dává dobře, ale DLouhého stejně nevykompenzuje...

na příspěvěk reagoval Šimpy

simon84

simon84 (hodnocení, recenze)

super, po remaku New hope tu mame remake Empire strikes back... :-D :-D 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Paradny trailer. Len by som vystrihol ten zaber na moncicaka, ktory narusa tmnu atmosferu.

na příspěvěk reagoval dom1niq

mr.hankey

mr.hankey (hodnocení, recenze)

Nechápu to prznění anglických názvů. Nemůže to být prostě a správně dle překladu poslední Jedi?

na příspěvěk reagoval Darth_AK

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Scalpelexis

Jasně, to s tou jeskyní jsem myslel jako vtip :-) Ale i kdyz třeba ty dějové body budou na první pohled podobné, snad alespoň ty vztahy a střety mezi charaktery budou originálně řešeny a založeny na jiných motivacích. Snad. Ale stále doufám, že z toho nebudu mít pocit jako ze sedmičky, protože tam ro bylo fakt zlé.

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Zmínil jsem docela velké body, ne, jestli jeskyně v 5tce má 500m v šířce a tady bude mít 600m :-D Něco jiného asi bude, ale to měla i 7 oproti 4, i když všichni říkají, že to je kopírka.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Scalpelexis

No když to napíšeš takhle, ale asi tam budou nějaké odchylky, Leia vs Ren, ve výcviku půjde o trochu jiné problémy.. hm, ale Falcon bude proletavat znovu jeskyní :-D

na příspěvěk reagoval Scalpelexis

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Tio, co teď napsal cortez, bych mohl u části zkopírovat:

 

Exilovaný Yoda vs Exilovaný Luke

Výcvik Luke + Yoda vs Rey + Luke

Útok na planetu Hoth vs útok na nějakou další zmrzlou planetu

Souboj Vader proti Lukovi vs Kylo proti Rey

Vader se snaží překecat Luka na svou stranu vs Kylo/Snoke se snaží překecat Rey

Odhad: Luke se dozvěděl svůj původ, hádám, že rey též.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

cortez

cortez (hodnocení, recenze)

Já fakt mám rád SW, nejnovější trailer byl fajn, ale napsat, že za tím vidím úplně nějaký nový směr a bla bla bla takové ty kecy kolem, to fakt ne. Já za tím nevidím nějaký grandiózně vymyšlený děj, scénář, a prostě nějaký nově, teď a z čistajasna vymyšlený masterpiece co vám vyhodí mozek do vzduchu, to fakt ne. Je to Disney!:) Stejně tak jak 7 díl kopíroval 4tý, tak to vypadá, že 8 díl bude kopírovat 5tý. Z mojeho pohledu to udělali tak, že nechtěli vymýšlet něco úplně nového, akční scény, atd., tak v podstatě sjeli přes kopírák původní trilogii a s drobnými úpravami, novými efekty, technikou samozřejmě, z toho udělali nový díl. Místo AT-AT budou bojovat AT-AT 2.0, místo T-47 to bude T-57, místo na planetě Hoth se bude bojovat na jiné zamrzlé planetě, kde povstalci budou mít povstaleckou základnu 2.0, a místo finálního souboje luk vs vader, tady bude kylo ren vs rey. Prostě to co tu už jednou bylo tak bude mít facelift. Jediné co možná lehce vybočuje, a co by přes kopírák být ani nemělo, je ten děj/zápletka. I když i v tom (soudě podle 7 dílu) je patrná podobná posloupnost , nějaké podobné schéma... Jen tak k zamyšlení - mám navíc trochu pocit že si u Disneyho možná pohrávali s myšlenkou jestli neudělají restart původní trilogie. Což by všemu hodně napovídalo. Ale pak si možná řekli že by je značná část fanoušku vypískala, tak to udělali jako pokračování s původními hrdiny.

Související novinky

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

11.05.2021

Tak se zdá, že si dvojce herců ze Spectre Daniel Craig a Dave Bautista zopakují svoji spolupráci. Bautista se totiž čerstvě upsal pokračování detektivky Na nože Riana Johnsona od Netflixu. Režisér… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Vrátí se mladý Han Solo?

Vrátí se mladý Han Solo?

20.07.2020

Asi jste zaznamenali, že film Solo: Star Wars Story nebyl moc úspěšný. Půlroční mezera mezi Solem a fanoušky odsuzovaným Posledním z Jediů způsobila, že v létě na nový díl Star Wars prakticky nikdo… (více)

Reklama

Reklama