Reklama

Reklama

MI-5: Vyšší dobro

  • Velká Británie Spooks: The Greater Good (více)
Trailer 1

Když uprchne terorista během rutinní předávky z vyšetřovací vazby, bývalý agent Holloway se musí spojit se zdiskreditovaným šéfem protiteroristického oddělení MI5, aby vypátrali uprchlíka dřív, než dojde k teroristickému útoku v Londýně. Poté, co během rutinního převozu uprchne z vyšetřovací vazby MI5 charizmatický terorista Adem Qasim, je z jeho zmizení obviněn legendární šéf protiteroristického oddělení Harry Pearce (Peter Firth). Nikoho proto nepřekvapí, když zkompromitovaný Harry, který byl donucen k rezignaci, skočí jedné noci z mostu do Temže... MI5, která je v důsledku debaklu s Qasimem na kolenou a čelí kontroverzní reformě, povolává bývalého agenta Willa Hollowaye (Kit Harington známý ze seriálu Hra o trůny) zpět z Moskvy, jen aby odhalil šokující pravdu - že Harry je stále naživu. Zdiskreditovaný šéf porušil všechna pravidla a teď potřebuje Willovu pomoc. Zatímco Qasim chystá svůj zničující útok na hlavní sídlo MI5 v Londýně, Will se musí rozhodnout, zda Harryho nahlásí, nebo riskuje všechno tím, že mu bude důvěřovat. Zkažený, nebezpečný mistr špionů ho totiž už v minulosti jednou zradil. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Mě to hodně bavilo, překvapivě i přes občasné výpadky v napětí, je to našláplá vypalovačka, kde na začátku zdrhne bezcharakterní špatňák, z kterýho se nakonec stane i vcelku pochopitelnej terorista.. no a toho honí kdekdo.Takovej gulášek..do kterýho prostě házíme co se dá. K tomu zamícháme vnitřní chaos v MI5, a kápneme dědka, kterej si dělá totálně co chce. Dochutíme mladým nasraným sympaťákem a lehce zakápneme docela pěknou agentkou, která zjevně neví co chce. Výsledek? Lehce stravitelná koukatelnost. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Není zas až takovým překvapením, že je MI-5 v problémech, když tam dělá generálního ředitele Darling z Černé zmije.. Kdyby hledání krtka ve Schránce 500 přišlo s nápaditější režií, inteligentnějším scénářem a nějak se vyhnulo finále ve velínu se seagalo-lundgrenovským parametry, mohlo myslet i výš, ale to už by vlastně byl úplně jiný film. Když nemá Kit mečík a kožešinu kolem ramen, působí ještě více nevýrazně.. ()

Reklama

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl první minuty tohohle filmu, hned jsem si dokázal představit jak se bude tento snímek odvíjet i dál. Taková nemastná, neslaná špionážní taškařice! Mě se u tohohle zalíbila ta ponurá atmosféra , která byla opravdu skvělá a měl by ji mít každý takovíto film , ovšem celkově byl film dosti průměrný a v horších scénách naprosto nezáživný. Dále mi zde přišli dosti nesympatičtí herci. Závěr: Průměr . ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Kafčo, pivko, vínko nebo buráky, sedněte si do relaxační polohy a když nebudete chtít být mucholapkou na mouchy, protože to by jste se možná udřeli víc, než zarelaxíkovali, tak máte před sebou báječných 104 minut. Karty jsou rozdaný dobře, ale až do konce nebudete vědět, kdo má toho Černýho Petra. Má to švih, spád, sympaťáka Willyho, záhadného Harryho, mezi nimi poletují docela prima agentky Ml5 a staršlivitánsky nebezpečný terorista Kasím. Občas je to úsměvné, občas skoro znepokojivé vhledem k naší době, ale ve výsledku jsem byla vážně spokojená, ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

"Když budete sledovat Harryho, měl by Vás zavést ke Qasimovi, jelikož si myslíme, že je s ním propojený, na druhou stranu ale nevíme, zda Harry žije, protože koukněte se na ty snímky, jak skáče do řeky a páchá sebevraždu, věříte že to opravdu mohl udělat, protože Harry byl vždycky hodně domýšlivý a podle nás by tohle nebyl jeho styl, navíc se můžete zpětně seberealizovat, najít opět sám sebe, najít infiltraci v MI-5, ale hlavně - máte možnost dokonale otrávit a unudit těch pár desítek chudáků, kterým se tenhle film dostal náhodně na harddisk, jelikož sice hrajeme špičkové britské agenty, ale ve skutečnosti jsme jenom banda tupých komparzistů -- pokud vás to oslovilo, vraťte se do služby, Sněhu..". Ve 40.minutě vztekle vypnuto, sám se divím, že jsem neproskočil zavřeným plastovým oknem, případně nesedl v noci do auta a nerozstřelil se o nejbližší pangejt..........................moje hodnocení = 0 z 10. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (3)

  • Kit Harington dostal špionážne cvičenie od bývalého vojaka SAS (špeciálna jednotka britskej armády), aby mohol vierohodne zahrať svoju rolu vo filme. (Laslo)
  • Natáčelo se v Londýně, Berlíně a Moskvě. (Terva)
  • Scény z ulíc Londýna museli byť točené znovu a znovu, pretože do záberov sa stále dostávali autobusy s plagátmi Kita Haringtona. (Laslo)

Reklama

Reklama