Reklama

Reklama

Bosch - Season 1

(série)
Trailer 1
USA, (2014–2015), 7 h 14 min (Minutáž: 39–47 min)

Předloha:

Michael Connelly (kniha)

Hudba:

Jesse Voccia

Hrají:

Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino, Lance Reddick, Annie Wersching, Jason Gedrick, Sarah Clarke, Troy Evans, Steven Culp, Scott Klace, Madison Lintz (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (16)

Kaluž 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii jsou dojmy prozatím vlažné, detektivka je to slušná, Harry Bosch (Titus Welliver) je sympaťák a vůbec ta krimi narace s odkazy na jeho pohnutou minulost celkem šlape, ale samotné finále řady mi přišlo poněkud banální, neřku-li odfláklé. Ale neházím předmět doličný do řeky a dávám Connellymu šanci ve druhé sezóně. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NĚKDO TOMU CHLAPCI PŘELÁMAL TÉMĚŘ KAŽDOU KOST V TĚLE A PAK HO ZABIL. TO NEMŮŽU NECHAT BEJT…“ Celý to vypadá jak taková detektivka ze 70-80tejch let. Až na ty mobily, počítače… Je to takový… prostě normální. Normální vyprávění, který má získat sympatie pro Bosche, což funguje… máme držet palce i těm ostatním poldům… to taky funguje. A tím jednoduchým, nevtíravým projevem si mě to prostě postupně získalo, i když nejsem nějakej big fanda zrovna těhle věcí… „A co budeš dělat teď Harry?“ … „Zapomenu na tohle místo!“ … Tak jo, jdu do toho s tebou chlape!  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) První řada se inspirovala knihami Dvanáctá oběť, Město kostí a Park ozvěn od amerického spisovatele Michaela Connellyho. 2.) Thx za titule „?????“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ne ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na Bosch-a sa vôbec nepozerá zle, no po štvrtej epizóde som to chcel zabaliť, lebo Ja rozhodne nie som fanúšik do oči bijúcich, primitívnych NE-prekvapení, i keď jedným dychom chcem dodať, že pre zápletku to bolo zrejme nevyhnutné. Prvá séria ide podľa otrepanej šablóny vyvolať záujem u diváka formou námetu - chyťme sériového vraha. Toto je určite solídny ťah pre úspešný štart nejakej viac sériovej krimi. Ja osobne vyslovene sklamaný nie som, má to dobrý, dirty-dark-look, sympatického žandára, akurát na ten temný nádych som nenarazil, lebo tu skrátka žiadny nie je. Nemýľme si vizuál s atmosférou. Ďalší faktor, ktorý zamrzí je fakt, že človek pozná identitu vraha príliš zavčasu, a tak sa celková hodnota opäť znižuje. Nuž čo už - "Tak možná příště Bosch-i". ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americká kriminálka, která mě baví. Knižní předlohu jsem nečetla, z doslechu vím, že je perfektně napsaná, na seriál jsem narazila náhodou a chytl mě solidně. Bosch je frajer, navíc Hieronymus s gramofonem a s luxusním výhledem na L.A., z mé strany není o čem. Příjemný scénář, kvalitně natočeno. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S první řadou seriálu Bosch jsem spokojen velice velmi. Některé záležitosti jsem okomentoval již v komentářích k jednotlivým epizodám, takže se teď budu opakovat, ale musím znovu vyzvednout kvalitní atmosféru, kterou je cítit i přes to, že je místy seriál díky titulní postavě přímo pohodový. Tvůrcům se celkově podařilo namíchat takový zvláštní koktejl, když dokázali skloubit pohodu, napětí a jistou pochmurnost, zároveň se mi trefili do chuti i obsazením jednotlivých postav a já jsem velice spokojený. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Connellyho knížky jsem nečetl, ale asi to budu muset časem napravit. Bosch je na tom velmi podobně jako Linclon Lawyer. Chytrá, svým způsobem obyčejná, ale o to víc chytlavá a vtahující podívaná se skvělou atmosférou a charismatickým hlavním hrdinou. Svojí atmosférou se Bosch mnohem víc blíží severským detektivkám a sám Bosch je extrémní sympaťák, který sice má svoje mouchy, ale divák mu je velmi rád odpustí. Titus Welliver byl pro hlavní roli velmi dobrá volba a Bosch tak naprosto v pohodě chytí hned na začátku a nepustí až do konce. Osobně jsem z téhle série, kterou sem si dlouho sušil upřímně nadšený, nicméně pátou hvězdu si ještě chvilku pošetřím…85% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal bych, že v ději vytěží to symbolický jméno, který pro něj vybrali, že se s Hieronymem proletíme peklem, nebem, abychom se nakonec dostali do ráje nebo naopak, ale on to byl celou dobu “jen” policajt Harry a místo nějakých jinotajů to byla jen kriminálka +, přičemž za to plus si můžete dosadit Harryho zevrubně pojatý soukromí. V tomto směru mě to vlastně trochu zklamalo, klidně se mohl jmenovat třeba Smith. Ale jinak to bylo výživný a akční, jenom jim lehce haprovala kamera či co, dost často se to halilo do jakési podivné tmy. Ten spletitej děj mi to ale vynahradil. Jen přemýšlím, jestli v tom chci pokračovat, na 7 sérií se necítím. Jednu bych ale ještě dát mohl… ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě příjemné překvapení. Bosh je taková nenáročná, příjemně plynoucí detektivka se zajímavou atmosférou a hodně sympatickým hlavním hrdinou. Harry Bosh není žádná primadona, nemá problém s egem, naopak je to fajn chlápek a příkladný rodič. Finále série přinejlepším slabší a zbytečně uspěchané. Slabší 4. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Možná jsem trochu přidal, ale líbilo se mi to. Atmosféra i chování Bosch(e) má nádech kriminálek z minulého století, a to se počítá. V závěru mě překvapilo, že starší policejní šéfka - běloška (sakra, zase jsem použil rasistický výraz) přizná, že má  láskyplný vztah s mladou černoškou. Bez toho by to neprošlo? ()

davidh76 

všechny recenze uživatele

Není to špatně. Není to špatně napsané ani natočené. Ale vše vysloveně srážejí místy až ochotnické herecké výkony. Tak průměrné a místy až podprůměrné zahraný seriál jsem už dlouho neviděl. Až na pár výjimek (bývalá Boschovy žena, Boschovy šéfka, Boschuv černošky šéf) je to občas až směšne. Takhle blbě to nehrají ani v Ulici apod. ()

Reklama

Reklama