Reklama

Reklama

Jigsaw

  • Česko Příchozí (více)
Trailer 6

VOD (1)

Zohavená těla se začnou objevovat na různých místech ve městě. V průběhu vyšetřování všechny důkazy jednoznačně ukazují na jednoho muže: Johna Kramera. Jak to jen může být možné? Muž zvaný Jigsaw je totiž více než 10 let po smrti. Pokračování známé hororové série SAW je tu znovu.... Těšte se, budete se bát. (Vertical Entertainment)

Recenze (376)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Jigsaw sa vrátil a očakavanie bolo veľké. Pred kinom som si pozrel ešte diely SAW série ktoré som nevidel. Avšak nebolo to potrebné, lebo išlo o celkom nové postavy a dej. Film nepriniesol nič nové, stále tie pasce ktoré síce fungovali ale mohlo ich byť viac. Koniec bol pre väčšinu divákov dosť chaotický ale predsa prekvapujúci a všetko sa vysvetlilo,dalšie pokračovania sú určite za rohom. 4* ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Fanoušky a asi ani náhodné diváky zvraty a odhalení v tomto díle už nepřekvapí, ovšem na to, že to je osmička, tak si to drží slušnou úroveň. Vyloženě to vychází z legendárních postupu (nejen) jedničky. Snímek stojí a padá na vyšetřování Jigsawa. Samotné vraždy jsou nic moc. Jako celek to dobře rozvíjí mytologii Saw, takže za mě spokojenost. Těžko říct, kam se tohle dá ještě rozvíjet. Už tohle je nastavená kaše a do nekonečna takhle pracovat nejde. 67%. /Palace Cinema Nový Smíchov/ ()

Dagoussek 

všechny recenze uživatele

Už jsem zde nenašla nic nového. Dalo se čekat, co bude. "Hra právě začala" ! atd. Už myslím stačilo. Nebavilo, i když předchozí filmy jsem doslova hltala. ()

Hugo01 

všechny recenze uživatele

Jakožto velký fajnšmekr a labužník, co se série Saw týče, jsem se samozřejmě těšil na již osmé krvavé hrátky onoho Jigsaw-killera. Krev opět teče proudem a možná i nějaký ten mozek se tam mihne, zkrátka jako vždy, nic pro slabší povahy. Návrat této série do kin bych hodnotil rozhodně pozitivně. Sice je Jigsaw mnohem podobnější dílům 2-7 než Wanově thrilleroidní jedničce, ale s tím nemám absolutně problém. ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Pí*ovina. S definitivní platností nenávidím Saw komplet. Nenávidím masakr horory. Absolutně nic mi to nedává. Nepohorší mne to. Nevzruší. Nevyděsí. Je to tak nesmyslně předvídatelné, že to v závěru vlastně nemá absolutně nic společného s hororem. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Jakousi kvalitu si to pořád udržuje a celkové rozuzlení mě vlastně potěšilo. Tobin je tam sice asi na pět minut, ale výsledku to nevadí. Vraždy pořád nápadité a gore velice slušný. Povedený díl. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Veľké sklamanie a pre mňa je Jigsaw jednoznačne najslabší film série. Aspoň po prvom pozretí. No nepredpokladám, že by sa to zlepšilo. Zápletka stojí totálne na vode a je slušne povedané o hovne. Film, ktorý (bohužiaľ) vznikol len a len pre lóve. SO FUCK OFF!! Kde bol poriadný scenár a zabijacký twist? A ako vrchol všetkého nezaujíjmavé a nudné gore s dvoma, možno troma (!?) dobrými /max priemernými/ scénami. Takto veru nie... 40 %!! ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Opět nic jiného než série nesmyslných rozhodnutí, špatných herců, nějakého toho násilí a Tobina Bella. Čekal jsem restart nebo vydání se jiným směrem, ale dostal jsem opět to samé zopakované už po osmé. Upřímně nechápu relativně vysoké hodnocení, které film sklízí jak v ČR, tak hlavně v zahraničí. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Návrat Saw moc nepotěšil, celá parta je vyloženě debilní a dělá přesně to co by normální člověk neudělal. Otevřou se dveře, tak tam vlezu a bum past. Nikdo se nepučí a za tři minuty se opakuje stejný scénář. Navíc by John musel být opravdu jasnovidec, aby odhadl chování svých pokusných králíků. Mno nevím Saw není zrovna intelektuální zábava, ale šlo to s malým úsilím udělat trochu jinak. Jinak natočené to je slušně, jenom by to chtělo dopilovat scénář a dialogy. Jinak mě skutečně udivují schopnosti Johna Kramera, je to prostě strojař par excellence. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

S nadsázkou udělené 4* díky momentálnímu dobrému dojmu. Jsem rád, že se od prvního Saw dostala série přes 1643 idiotských pokračování zase nohama pevně na zem................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Aby bolo jasné - nie som obrovský fanúšik série saw a i keď som ju v recenziách poriadne skritizoval a tak som sa tešil na nového Jigsawa. Veď predsa už od trailerov to vyzeralo ,že to bude niečo nové. No ostal som sklamaný. Zase to isté len to inak vyzerá a narozdiel od minulých dielov ,tento má aj zlé herecké výkony. Len dúfam ,že Lionsgate tento film poslúži ako odstrašujúci príklad toho ,čo sa stane keď sa k sérií dostanú debili,čo si chcú privyrobiť. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já čekal, že to jednoho nepěkného dne přijde a pro mě jedna z nejoblíbenějších, nejlepších a nejzásadnějších hororových sérií dostane ránu kladivem, a ta právě přišla osmým pokračováním od bratrského dua Spierigových. Sice tedy nejde ještě naštěstí o ránu, která by nutně musela celé sérii Saw zlomit vaz, ale minimálně jde o výrazné varování, že už opravdu něco není úplně v pořádku. To, že jde o již krapet vyčerpanou látku, je fakt, který se táhne už pěkných pár dílů nazpátek, ale tvůrci až doposud pokaždé dokázali přijít i s něčím navíc, co z dané podívané nakonec pak udělalo opět pořádně brutální a nenudící jízdu, která mi udělal vážně radost. Tentokrát to ale již tolik neklaplo, a to především kvůli zápletce, která prostě vyzněla už vážně hodně moc okopírovaně a hlavně závěrečná pointa, respektive „šokující“ zvrat, byl tak překvapivý, že krom toho, že vše předešlé dění postavil hloupě na hlavu, tak zároveň vyzněl už vážně moc nesoudně přestřeleně. Šokující odhalení tedy sice neodmyslitelně patřilo ke každému závěrečnému zvratu u všech předešlých dílů, ale nyní to prostě bylo už až příliš přepálený a fakt už nevěrohodný. Navíc mi přišlo, že tvůrci ubrali i na zobrazení brutality a krvavých efektů, ani pasti už neměli ty správný koule a hodně mě zarmoutil i určitý odklon od nastolené, tolik fungující atmosféry, která též dělala celou sérii Saw tak nekompromisní a působivou, zde ale působí prostě dost obyčejně, až lacině. Takže co dál? Buď by mělo dojít k již definitivnímu se odklonění od postavy Johna Kramera, což je ale otázka, jestli by to bez něj pak mělo ale ještě vůbec nějaký smysl, a nebo se prostě rozloučit s celou sérií a zbytečně jí jen dál neznehodnocovat dalšími nesmysli, se kterými podle mě budou nyní další tvůrci přicházet. Ale uvidíme, třeba mě devítka zase vystřelí do hororového nebe a vykoupí tento ne až tolik povedený díl :-). ()

bari68 

všechny recenze uživatele

,,Nová zápletka,, dáva tejto nesmrteľnej sérii nový impulz. Človek sa ale sám seba pýta, či by jej ale neslušel viacej nejaký pekný nekrolog. Vymačkávanie dužiny pomaranča tiež netrvá naveky. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Technicky nie zlé, ale inak je to len kombinácia už videného, čo som po toľkých rokoch čakal trošku viac. Záverečná pointa, časové línie atď., to všetko tu už raz bolo a určite aj lepšie. Nevadí, uvidíme v ďalšej časti... :) ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Mno. Před Saw 3D jsem si poctivě načetl na wikipedii o čem bylo předchozích 6 dílů, abych to tak nějak pochopil a vyznal se. Myslel jsem si, že tím série definitivně končí. Před tímhle dílem jsem se na to vyprdl a dobře jsem udělal. Vvypadá to toži, že se Jigsaw vrátil a opět rozehrává s pěti lidmi svou krvavou hru, zatímco dvojice detektivů, patolog a jeho asistentka nachází mrtvoly a pokouší se najít stopy. Krvavé orgie jsou to opět řádné, gore je jako vždy špičkové, jen trošku nenápadité a pořád na jedno brdo. Jenže příběh? Poučen sledování seriálu Polda jsem začal hledat pachatele a po vyloučení všech jasných podezřelých jsem neomylně odhadl kdo to dělá. Co jsem ovšem neodhadl je závěrečná naprosto debilní, překombinovaná a prachy ždímající pointa, jíž můžou tvůrci použít jako precedens a nasekat x dalších dílů. Tvůrci sice asi vydělali, ale měli by si za takový dělání si prdele z diváka vrazit facku. A pořádnou. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Už by se na to fakt měli vysrat. Saw je mrtvý, snaha z toho rejžovat prachy je tak možná to jediný, proč se to ještě točí. Po tolika letech přichází další díl a dvojice scénáristů nebyla schopná se zbytkem týmu přijít na nic originálního. Pasti už taky nejsou, co bývaly (pořád řežeme kotoučovýma pilama a utínáme nohy - hm originalita jako prase!), a že se tam pak ukážou ty nejznámější kousky, to mě jako diváka nevytrhne. Je totiž vidět, že tvůrci nevěděli, s čím zajímavým přijít, tak zrecyklovali osvědčený věci. A jako třešničku na dortu tam na chviličku šoupli T. Bella, aby se teda neřeklo. Závěrečnej twist se snaží odkazovat na první legendární díl, ale to je málo. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Pila 8?? Byl jsem docela překvapený, protože mi přišlo, že z této série se už víc vymačkat nedalo, ale jak to vypadá, tak pár kapek se z tohoto ´citronu´ vymačkat ještě podařilo. Originalita příběhu je za nula...pořád to stejné dokola...dobré jsou ´vraždící´ vychytávky....zbytek....no... Kvůli manželce, které se film líbil, dávám jednu hvězdu navíc než bych sám hodnotil :-) ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne napísané upišťanými 13tkami, ktorým stačí debilný dej, idiotské výkony a záver, na ktorý si už momentálne nespomeniem na to, aby urobili ďalší zbytočný hit. Horory majú síce svoje pravidlá, avšak tu si aj priemerný divák Babovresiek musí každú chvíľu ťukať na čelo. Kde sú tie zlaté časy Jamesa Wana a Dannyho Glovera?! ()

borec999 

všechny recenze uživatele

V porovnaní so SAW 3D o triedu lepšie pokračovanie. Je pravda, že zápletky podobného typu (z obdobia predtým ako John Kramer zomrel) sa dajú robiť donekonečna, príbeh nikam neposúvajú, len ho viac zamotávajú, ale dokým to bude spracované aspoň na takejto úrovni nebude mi to extra vadiť. A samozrejme, potešilo znova vidieť Tobina Bella vo svojej ikonickej úlohe na plátnach kín. Záverečná pointa v pohode, pasce tiež a za mňa je Jigsaw pokračovanie, ktoré ma ako fanúšika vcelku príjemne prekvapilo. Obzvlášť preto, že po SAW 3D som ďalšie SAW nechcel vidieť a privítal by som nechať sériu mŕtvu... 80% ()

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Na třetí Cloverfield si počkáme

Na třetí Cloverfield si počkáme

09.12.2016

Filmy z thrillerové antologie Cloverfield (Monstrum a Ulice Cloverfield 10) měly v únoru dostat nového kamaráda. Ze sci-fi God Particle, v níž se posádka vesmírné stanice potýká se zmizením Země, se… (více)

Kdo natočí osmý díl Saw?

Kdo natočí osmý díl Saw?

15.07.2016

Velké značky v Hollywoodu prakticky neumírají. Dokud na něco diváci slyší, točí se další a další díly, takže vás asi nepřekvapí, že bude pokračovat i Saw. Hororová série, jíž nastartoval James Wan (V… (více)

Reklama

Reklama