Reklama

Reklama

Rogue One: Star Wars Story

  • USA Rogue One: A Star Wars Story (více)
Trailer 6

Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol: Ukrást plány Hvězdy smrti. (Falcon)

Recenze (1 512)

Lukkyn 

všechny recenze uživatele

Pro fanouška tohohle univerza je tohle čirá onanie!!!!!!!!!!!!!!!!Rychlý spád, výborná akce, skvělé ale uvěřitelné postavy, které pro svět star wars udělali víc než se na první pohled zdá. Celá tahle výprava působí jako balsam je to střípek , který dlouhá léta chybě a je až neuvěřitelné, že bez velkých hereckých hvězd dokázali tvůrci udělat takovou trefu. V kině jsem slintal blahem a tohle je přesně směr , kterým by se sága měla vydat. Ať tvůrce provází síla!!!!!!!! ()

the_weaver 

všechny recenze uživatele

Filmové dielo pre odrastenejšieho fanúšika Star Wars, ktoré ho poškrabkalo tam, kde už dlho nebol poškrabkaný.↵  Film totiž vynikajúco narába s nostalgiou za pôvodnými epizódami, napr. plynulé previazanie na epizódu IV či tvár veliteľa Hviezdy smrti Tarkina. A pritom si vystačil s minimom záberov na Darth Vadera. Zároveň prináša nové postavy ako Jyn, strážca Chirrut Îmwe, jeho kamoš Baze Malbus, pilot Bodhi Rook či extrémista Saw Gerrera, za ktorými mi bude stále ľúto, a ktorým nepochybne tróni skvelý sarkastický robot K-2SO. Oku zase lahodia scenérie, v ktorých sa film odohráva. A hlavu a pätu má i jednoduchý, ale veľmi dobre fungujúci príbeh, ako mladá rebelka nájde poslanie, pre ktoré je ochotná obetovať všetko a k tomu aj partu, ktorá sa do toho vrhne s ňou. ()

Rendyn 

všechny recenze uživatele

Velice se mi líbilo zpracování filmu. Postavy i scény s návazností na původní sérii. Spojitost byla dodržena ve všech ohledech, časových, logických a faktických, což mě více než potěšilo. ()

sebulba1981 

všechny recenze uživatele

Jako velký fanoušek Star Wars musím říct,že mě film dostal.Po dost kritických komentářích jsem se rozhodl,že chci film vidět.A říkám na rovinu pecka.Kdyby ten začátek nebyl tak zdlouhavý,tak je to na 5 hvězdiček.Jinak super film,vynikající hlavní hrdinka a skvěle ten příběh zapadá do Star Wars Universa.Těším se na další díl. ()

vecnykritik 

všechny recenze uživatele

Po feministickém 7 dílu jsem se konečně dočkal pořádného Star Wars! Pomalejší start mi vůbec nevadil, protože se divák krásně seznámí s postavami. Postavy i příběh dávají smysl, všechno je uvěřitelné. Film se nebál fanboyů a zkusil něco nového a originálního. Skvělý film, který směřuje do fantastického konce. Více z recenze na vecnykritik.cz ()

Bobik99 

všechny recenze uživatele

Chválím Disney za vyplnění volného roku mezi sedmičkou a osmičkou. Dokonce musím přiznat, že v některých bodech Rogue One i předchozí Star Wars (VII) předčil. Bylo potěšení sledovat film plný akčních scén s menší romantickou zápletkou. Ale slzičky na závěr si spíš nechám na to, k čemu patří. Protože tenhle film k pláči není ;) ()

Pavlo 

všechny recenze uživatele

I keď nie som až tak veľký fanúšik Star Wars, pri tomto filme som sa perfektne zabavil. Postavy sú zaujímavo vykreslené, efekty na vysokej úrovni a výprava tak isto. Odporúčam. ()

Sheemass 

všechny recenze uživatele

Každí díl (spin-off, story, atd.) Star Wars to bude mít těžší a těžší, protože očekávání diváků jsou měřitelná až v nějakých cizích, vzdálených galaxiích. A stejně je to i s tímto dílem, skalní fanoušci budou jásat a ti ,,další" už tak moc ne, protože co si budeme vykládat, příběh je velmi jednoduchý, máme zde jednu zápletku a co se děje kolem, je prostě mimo tento film. Velmi potěší příjemný humor, zpracování, odkazy na sérii a neokoukaní herci v hlavních rolích (F. Jones, D. Luna) a samozřejmě závěrečné scény na lodi, u kterých fanoušek musí poskakovat radostí. Na druhou stranu si divák moc nestihne oblíbit členy týmu, takže nečekám žádný velký smutek nad jejich případnou ztrátou a dále mě velmi mrzelo malé využití M. Mikkelsena. Celkově je to ale příjemný návrat k filmům Star Wars. ()

james11 

všechny recenze uživatele

Možná je se mnou něco špatně, ale víc než 50% si to dle mě nezaslouží. První půlka se skoro nic neděje, ale ta druhá, když se něco začne dít, to stojí za to... to je jedno velký klišé vedle druhého. Tenhle se hrdinsky obětuje, tenhle dostane šlehu ale má sílu na poslední rozloučení, tenhle se ukáže na poslední chvíli... Nejsem proti tomu, ale když je každých 5 minut něco takového tak se to rychle přejí... Zdálo se, že to dopadne celkem dobře, přestože první půlka byla na mě docela pomalá, ale ta klišoidní druhá část mě fakt otrávila. ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Príbeh nie je nič objavné a celý čas viete ako to dopadne. S čím sa tvorcovia pohrali sú CGI efekty, vesmírne a pozemné boje, množstvo mimozemšťanov a celkom obstojné stvárnenie príbehu. Herecky nič moc. Šou hlavným postavám kradne K-2SO v podaní Alana Tudyka a samozrejme Darth Vader s hlasom ako inak James Earl Jonesa. ()

Kamil111 

všechny recenze uživatele

Maximální vytěžování úspěšného tématu je legitimní komerční strategií a tady se tak děje vcelku na úrovni, ale netvařme se, že jde o něco víc. Nejde ani náhodou. Pokud SW 7 postrádala větší vrstevnatost a mystický rozměr původní trilogie, tak tady není už vůbec žádný. ()

WilliamMW 

všechny recenze uživatele

Uf, lepsi jak TFA, ale porad spatny. Postavy plochy jak flimsiplast, na kterych mi za celou dobu filmu ani trosku nezalezelo. Snad s malou vyjimkou slepeho frajera s Bo. Pribeh, eh, no dvouhodinove ztvarneni dvou vet z uvodnich titulku e4, ale dobre, to bylo receno dopredu, takze co cekat. Pocitacova Leia good, Tarkin not so much, Vader perfektni, ale cekal jsem, ze alespon sejme nejakou hlavni postavu, ne no name vojaky. Asi by to pak muselo byt 18+... Co bylo vsak nejhorsi, byla ta naivita a stupidita. Disney z toho kricel na 12 parsec daleko. A ty proslovy mi pripomnely, ze bude Den nezavislosti 3. Takhle ne, pratele. Ano, SW jsou, a od e6 dale vzdy byly, utokem na penezenky, ale proc to musi byt tak okate? Ocenuji snahu rozsirit vesmir o dalsi zajimave planety. Celkem hezke ztvarneni celoplanetarniho stitu. Skoda ze stity na lodich uz nikdo neresil. Opet. :-D Zacinam si rikat, ze v novem canonu stit funguje jen podle potreby deje. ()

BaHa 

všechny recenze uživatele

Jediné koukatelné scény měli na svědomí K2S0 a slepej Jedi. Zbytek postav nudná a o nějakém vcítění se či fandění se nedá absolutně mluvit. Hvězdné války jedině obrazem, zbytek zůstal někde na půli cesty... ()

zurivymlok 

všechny recenze uživatele

Nejdospělejší Star Wars, jaké kdy kdo natočil. Pryč jsou infantilní žertíky a nadbíhání dětem, naopak má člověk pocit, že sleduje válečný film a ne scifi. Možná to není dokonalé (občas to trochu ztrácí tempo), ale pokud by se cesta Star Wars měla vydat tímto směrem, budu spokojen. ()

jizvoun 

všechny recenze uživatele

Tak jako už jsem asi přehlcený těmi příběhy, kde figuruje jasně čistě dobrá strana plná hrdinů uskutečňujících hrdinské činy, bez náznaku sejití z cesty, jasně se vymezující dobrou duší, klišoidními vtipy, heroickými schopnostmi a vysokými morálními hodnotami a druhá strana tak temná, že i Hitler by si z ní nadělal do kalhot. Sakra, proč je to pořád tak jasně černobílé?Jen prosím o trochu realismu. Na druhou stranu boje jsou tu super, to mě asi tak nejvíc drželo při sledování. ()

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Reklama

Reklama