Reklama

Reklama

Rogue One: Star Wars Story

  • USA Rogue One: A Star Wars Story (více)
Trailer 1

Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol: Ukrást plány Hvězdy smrti. (Falcon)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Leno

Leno (hodnocení, recenze)

Najlepšie 4dx ( v kine ) , aké som videl . Hlavne pristávanie na vode . Stolička sa otočila a pri pristátí zavibrovala + vyprskla voda. 

Dorehay

Dorehay (hodnocení, recenze)

Eodeon , Merengues9

Eodeon: Necítil jsem se při jejím sledování, jako když dostávám drátem do oka, to je pro mě důležité, neříkám že byla dobrá, jenom to nebylo tak strašné. Co třeba bylo fajn na Babu Frik?

Merengues9: Souhlasím, je to také tím, že Driver herecky ostatní převyšoval.

Dorehay

Dorehay (hodnocení, recenze)

Merengues9

Ale jinak si uhodil hřebíček na hlavičku, vem si, když přišly na scénu nové postavy ve starších epizodách - Císař, Piett, Lando, Maul, Dooku, Grievous...to byla jiná esa než Hux, DJ, Babu.

na příspěvěk reagoval Merengues9

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

já si pamatuji všechny ty........nebyli to vyloženě kladné postavy, ale pamatuji si je 

Dorehay

Dorehay (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Musím ti poprvé odporovat, nebo vlastně tak napůl - koho Rogue One bavil, ten si bude hlavní postavy pamatovat pořád(já si je pamatuju :) ), komu se to nelíbilo tomu ne, ale všeobecně říct "lidi si už nepamatují" je mylné. Já si třeba vůbec nepamatuju postavy z RoS, nějaká Babu Friťáková apod. šli fakt mimo mě. Ale myslím si, že Rogue One je celkově nejúspěšnější film Disney SW dekády(nemyslím po finanční stránce, ale podle oblíbenosti).

na příspěvěk reagoval Merengues9

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

SeTTi

Tak o tom silně pochybuji, lidi si už teď nepamatují jména hlavních charakterů.. Závěrečná skvělá třetina nedělá skvělý film .

na příspěvěk reagoval Ludus, Dorehay

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Za pár let tohle bude jediný SW film předchozího desetiletí na který si někdo vůbec v dobrém vzpomene.

na příspěvěk reagoval Darth_AK

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

GigaPudding

 Asi tak nějak, když už maraton tak hezky komplet se vším všudy od I-VIII až po RO se Solem :) Každý rok si mezi štědrým dnem a silvestrem dávám všechny SW ale mám obavu, aby mi za pár let těch pár dní stačilo, už teď to musím dávat minimálně na dvakrát :D

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

Mě osobně film celkem zaujal je to trochu něco jiného a konec mě dost překvapil. Žádný happyend pro hlavní hrdinku.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

se ani nedivím, on tenhle díl dost vybočuje, syrovější pojetí, závěrečná bitva připomíná válečné filmy, i bez síly lze bojovat  se zlem, no jo no :)) 

Sssiksseilor

Sssiksseilor (hodnocení, recenze)

Naprosto tristní hodnocení nejlepších dílů ze Star Wars universa. Opět o důvod navíc to prostě jen neřešit, páč by to jinak bylo zcela k posrání.

na příspěvěk reagoval kamigava

 (hodnocení, recenze)

No zatím to vypadá,že RO bude mít nejlepší hodnocení z těch ,,nových,,SW.TLJ už bude mít co nevidět 78% a nejspíš na tom bude ještě hodně špatně.

na příspěvěk reagoval Sssiksseilor, kamigava

Darneth

Darneth (hodnocení, recenze)

Darth_AK

:DD poď si radši zahrát hološachy ;)

D: já se přiznám, že mě to nebaví číst celý, poněvadž je to pořád dokola to samý, a to už uběhl skoro rok :D

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

dragon94

Ok, je to Tvůj názor, ale není to příspěvek do diskuze. Myslím, že by bohatě stačil jako komentář k filmu.

 (hodnocení, recenze)

Darneth mě ignoruje..jdu si teda hrát s autíčkama. A a potom na vojáky. ^_^

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tenhle sebevražedný oddíl se nepovedl. Hlavním problémem tohoto filmu je totálně nevyvážené tempo. Na každé dvě minuty akce připadá 6 minut prázdných keců. A to ještě v průběhu akce udělají několik prostřihů někam jinam, aby jsme si mohli vyslechnout další nudné a hloupé plky. Postavy se doslovně baví opravdu o všem a to se ještě spoustu rozhovorů opakuje, akorát si tu samou věc říkají jiní lidé.
Tým je podle mě dostatečně různorodý a má potenciál hodně bavit. Hlavně tedy ten robot. Ale jejich potenciál je naprosto zabit dějem filmu, nudnými dialogy, nedostatkem prostoru a ke konci, až připitomělími úmrtími. Ve výsledku mi případali spíše otravní než zábavní. K žádnému z nich si ani nejde vypěstovat nějaký vztaha tak je divákovi jejich osud poměrně jedno.
Jde vidět, že se tvůrci snažili o vtipný, zábavný a osudový příběh. Bohužel se jim nic z toho nepovedlo dostatečně. Od nějaké 40té minuty už jsem se díval na čas a doufal, že tenhle film co nejdříve skončí. Což mě přivádí k dalšímu problému a tou je délka filmu, která kdyby se ořezala o 30-40 minut tak by to filmu jedině prospělo a možná by mé hodnocení bylo zcela jiné.
Ještě zmíním vizuál, který je opravdu pěkný a povedený i kamera se povedla. Co se hudby týče tak je to takový spíše průměr, až na pár dnes již ikonických znělek. Hodně slabé 3* 48%

na příspěvěk reagoval Beda95, Darneth, Darth_AK, Šimpy

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Po 4x? Doufám že na první hodinu sis donesl polštář na spaní :). Ale za Scarif a Vadera to stojí.
Jinak když jsme u toho, já slyšel že přetáčky právě Vadera odstranily, ne? Edwards ho tam chtěl až cca. 20 minut. Aspoň to jsem slyšel já. 

 (hodnocení, recenze)

Ludus

Tomu moc nerozumím ani já.Možná nám jen nechcou říct skutečnou pravdu..asi bych to viděl tak.Že si ten film někdo ve studiu pustil a usnul u toho,potomse probral a zjistil ,že je to o ničem.Tak tam dali víc akce .usmrcení hrdinů a Vadera...btw.včera sem na ten film koukal asi po 4x.

na příspěvěk reagoval Darth_AK

Ludus

Ludus (hodnocení, recenze)

No je zvláštní, že u takového projektu se nedohodlo studio s režisérem, co teda  vlastně budou točit. A Edwardsovi by asi  museli platit nějaké extra peníze, jinak nevím proč to nedotočil sám...

 (hodnocení, recenze)

Ludus

Nepoužité záběry jsou původní sekvence které nejsou ve filmu.U RO.se přetáčelo to co bylo už ve finální verzi filmu.Edwards špatně odhadl možnosti pro tento film.Myslel si,že mu nedovolí usmrtit všechny hrdiny.Takže to natočil soft..a to se ukázalo jako chyba..takovou verzi bys asi nechtěl vidět ty sám..

na příspěvěk reagoval Ludus

Ludus

Ludus (hodnocení, recenze)

Těch nepoužitých záběrů bude asi dost. Kdyby nechali režiséra udělat to podle něj, mohlo by to být zajímavé.

 (hodnocení, recenze)

Ludus

Sestřih není správné slovo.Mohla by akorát vzniknout alternativní verze filmu.Která by byla např,bez Vadera na konci

na příspěvěk reagoval Ludus

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Ludus

nemyslím si, že se něčeho takového v dohledné době dočkáme. tipnul bych, že fanoušci jsou natolik rozladění z toho, kolik existuje různých verzí staré trilogie, že Lucasfilm nebude vytvářet a vypouštět žádné alternativní verze nových filmů, aby tyhle zmatky nepřiživoval. u některých značek se diváci těší už při odchodu z kina na prodloužené verze, které je pár měsíců nato čekají na DVD a blue-ray, ale Star Wars nikdy nebyl ten případ. máme alternativní verze v podobě speciálních edic, občas přibyl nějaký ten záběr (občas jiný ubyl), někdy krátká scéna, ale nikdy až tak intenzivně, aby se tomu imho dalo říkat "rozšířené edice".

Ludus

Ludus (hodnocení, recenze)

Eodeon

Tak špatný to určitě nebylo :) Ale na nějaký režisérský sestřih bych v tomhle případě byl zvědavý.

na příspěvěk reagoval Eodeon

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Reklama

Reklama