Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 3

Recenze (243)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už máš zase zpoždění? A to jsi byl u speciálních jednotek?" Novému Frankovi Martinovi chybí leccos, hlavně tedy dochvilnost, zlověstný klid a šťavnaté hlášky. To trošku vadí, ale zase je to rychlé, zběsilé a hodně přehnané. A já jsem v tom navíc našel sympaticky blonďatá zavazadla, vynikající skoky s dopravními prostředky a taky pohodový táta agent celkem stál za to. Jen ten Frank byl tentokrát divný - se čtyřmi dělníky zápasil půl hodiny a členy cvičeného komanda následně likvidoval jedním úderem. Nebudu nad tím raději moc bádat, protože tohle je typická bessonovka, při které přemýšlení škodí zdraví. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

ůvodní trilogii jsem nikdy neviděla. V traileru mě upoutal Ed Skrein, protože v GoT mi opravdu chybí a jeho náhrada tak přitažlivě nepůsobí. Nicméně je škoda, že GoT opustil, zrovna tenhle film mu tak velkou slávu určitě nepřinese. Ed je charismatický a jeho britská angličtina byla balzámem pro moje uši, bohužel to jsou jediná pozitiva, která o tomhle filmu můžu říct. Už jen to, že film začíná velmi dlouhým pohledem na Audi nebo že některé další scény skoro působí jako porno s autem místo ženský (např. když se na několika záběrech můžeme kochat pohledem na Audi sprchující se pod proudy vody z hydrantů - režisér si ty záběry asi opravdu užíval) působí dost otravně, zvlášť když jste za shlédnutí toho filmu museli ještě platit. Zápletku ani nemá smysl komentovat. Jestli to je jen prodloužená verze nějaké reklamy na Audi a já to nepochopila, pak je chyba na mojí straně. Jinak ztráta času. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento ,,transporťák,, nevyznieva celkom lichotivo. A každý vieme, že je tým hlavným dôvodom absencia originálneho kuriéra. Face Eda Skreina rozhodne nepôsobí ako niekto, kto by nakopal zadok desiatkam záporákov, skôr ide u neho o dojem, že predáva poulične šteňatá, pričom má nejaký ten zdravý životný štýl ( viď tehličky ). Akcia neohromuje ( opakovanie je síce matka múdrosti, ale nie v akčnom žánri )...a vlastne ani nieje o čom viac písať. REFUELED rozhodne nieje RESTART. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Často chodím do kina i na filmy o kterých vím, že za moc stát asi nebudou. Poslední dobou se snažím být ale spíše vybíravější, na tohle jsem teda nakonec nešel. No, úplně špatný film podle ohlasů, jak tu registruju, to dle mě určitě není. Jen tu jsou dvě hlavní chyby. První, že už je to děsnej kopírak, jak příběhově tak scénáristicky atd. No, není se čemu vlastně ani tak divit – je to přece remake či restart. A ta druhá, hlavní hrdina mě moc neupoutal. Rozhodně nebudu říkat, že byl nějak extra strašnej, ale moc mi k této roli nesedl. Akce je taková stereotypní, nic mě extra nepřekvapilo a nenadchlo, ale byla ovšem natočena dobře. A souboje byly dobré, ty mě bavili. Akce jako celek začala ale už ke konci nudit, což měl za následek i nezáživný příběh. Hudba se ale povedla, stejný skladatel v původní Stathamovské trilogii, který skládal hudbu k dvojce a trojce, takže pohoda. Není to zlý film, ale také nic nového. Dávám s odř.ušima tu 3* pač mě film nějak nepohoršil a neměl výrazné zápory. 1 shlédnutí mi ale stačilo. Tudíž čistý průměr. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Besson reštartuje sám seba. Kam sme sa to dostali. To som si povedal, keď sa rozbiehal film, no nakoniec to nie je také zlé. Jasné, značke Kuriér to dosť škodí a Skrein na Stathama nemá, ale nedá sa uprieť snahu akciám a celkom fajn postavám, na ktorých to celé stojí. Bavili ma akcie, bavil Skrein aj Stevenson, bavili ma sexi blonďaté kočky a bavil ma aj tento reštart. 60% - 3* ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • V jednej scéne si Frank chladí zničené hánky v ľade po bitke v klube. Ráno už má hánky úplne v poriadku. (ywo666)
  • Jason Statham se vyjádřil k tomu, proč ve filmu nehrál: „Byla opravdu skvělá zkušenost ty filmy točit a rád bych v tom pokračoval. Jenže chtěli, abych podepsal hned tři filmy, ke kterým zatím ani nebyl scénář a navíc mi za všechny tři dohromady nabídli méně peněz, než kolik jsem předtím dostal zaplaceno za jeden díl! Bylo to obchodní rozhodnutí.“ Jason Statham chtěl za svou roli dostat 11 milionů amerických dolarů. (PROCESOR)
  • Pri finálnom súboji Franka s ruským mafiánom si v jednom zábere môžete všimnúť, že Frank má nohavice v oblasti kolien úplne špinavé od prachu. V nasledujúcich záberoch sú ale nohavice čisté. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama