Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Cože? 34%? No, vlastně proč ne. Thunder Levin rozpálil klávesnici doběla, takže jeho žraloci, kteří opět vypadají velice "věrně" tentokrát nejen plavou, létají, jezdí městskou hromadnou dopravou, ale nově také procházejí zdmi budov a vládních bunkrů. K Levinovi se i tentokrát přidal Christopher Roth, aby mě znovu nechal žasnout nad svým uměním, přesunout během mrknutí oka osoby a předměty. Je pravda, že proti Žraločím tornádům má většina porno filmů propracovaný příběh, ale hvězdičku za to, že jsem se opět brutálně zasmál, udělit musím. Vždyť trupíkův hrdinný boj, žraloci ve vesmíru nebo porod by neměly zůstat zapomenuty. Dokonce i ten zoufalý pokus o patos dokázali tvůrci zkazit, takže byl dokonale vtipný. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku dávám jen za to, že film je nabušenej akcí, jako že všude jsou žraloci a všude lítaj a někoho žerou a furt je někdo zabíjí, hlavně Steve a že to stále čiší tou hroznou typickou animací. Ale to co tvůrci předvedli na konci je už pomalu drzost (a blbost), takže soráč. 5% za Davida Hasselhoffa ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Oh, Hell Yes!!! Yes!!! Yes!!! Jedna z mala serii, kde (zatial) s pokracovaniami rastie kvalita. Ma to uzasne tempo, mrte akcnych a uuuuuplne, ale fakt uuuuplne debilnych akcnych scen (3/4 filmu). Vsetko co bolo super na prvych dvoch castiach je tu upgradovane +David Hasselhoff+ Lightsaber z motorovej pily+ zena rodiaca v zaludku zraloka vo vesmire a mnoho inych chutoviek. Dokonale Guilty pleasure. Jednicke som dal 10, dvojke 11...takze toto je minimalne 13/10 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už som čakal všetko a tak som bol na tuto blbinku pripravený. Je to Standard, ale niekoľko scén bolo celkom vtipných a to bola celkom prijemná zmena. Ian Ziering je už ako superhrdina, nie superman, nie Chuck N., ale má podobnú fanúšikovskú základnú čo sa týka producentov a tak je jasne, že jeho sa smrť nedotkne i keď jeho blízky to ucítia, samotný Chuck by to lepšie nenapísal. Je to hovadina, ako inak , ale kedy zas uvidím žralokov vo vesmíre? Dúfam, že už nikdy. Slabé, ale 2* teraz tomu dám. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na úvod bych chtěl podotknout, že obsah k tomuto snímku musela psát absolutní 3,14ča. Při letmém průzkumu jejího trapného profilu, jsem si nemohl nevšimnout, že daná uživatelka píše samé 3,14čoviny a už by ji měl konečně někdo zakázat psát. Minimálně obsahy, které vás praští do očí jako první. To, že má mezery ve vzdělání a napíše něco jako "aby zastavili dravé predátory, již se postupně prokousávají" člověk ještě s přimhouřeným okem přehlédne, ale pro pánaboha, jaký "další dvouhodinový film"?! Copak asi slečně bere, že ji čas běží o tolik jinak. Jestli se sem náhodou někdo kompetentní dočetl, tak bych tímto poprosil o opravu. Jinak sem zabloudí nějaký cizinec a pomyslí si o nás něco hodně ošklivého, ba dokonce vulgárního. Dále bych poprosil o žánrové zařazení mezi komedie, protože tohle zkrátka a evidentně není nic jiného. To jen tak na úvod a teď bych se přesunul k tomu "dalšímu dvouhodinovému" oskarovému snímku. Rozhodně to není taková švanda jako v předchozím díle, ale ani taková hovadina jako jednička. Zejména úvod je poměrně nudný. Vykompenzuje to snad jedna příjemná kolotočářská atrakce a samozřejmě absolutní perlou je přepálený vesmírný závěr, který rozhodně leckomu vykouzlí úsměv na tváři. Především musím vyzvednout žraločí padák, porod uvnitř žraloka během průletu atmosférou a samozřejmě i převratnou novinku v podobě interaktivního závěru, kdy si divák může zvolit, zda jedna postavička konečně chcípne, nebo bude opět otravovat ve čtvrtém pokračování. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • V roli seržanta Richardse se objevil ve filmu slavný zápasník těžké váhy organizace UFC, Josh Barnett. (The Viper)
  • Natáčelo se v amerických státech Florida a Kalifornie. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama