Reklama

Reklama

Zase máme plný dům

(seriál)
  • USA Fuller House
Trailer
Rodinný / Komedie
USA, (2016–2020), 35 h 31 min (Minutáž: 24–36 min)

Tvůrci:

Jeff Franklin

Kamera:

Gregg Heschong

Hrají:

Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber, Michael Campion, Elias Harger, Soni Bringas, Joel Zwick, Mark Cendrowski, Dave Coulier, Bob Saget (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(75)

Dobrodružství rodiny Tannerových pokračují: DJ Tanner-Fuller bydlí se sestrou Stephanie a kamarádkou Kimmy, které jí pomáhají vychovávat tři malé kluky. (Netflix)

Recenze uživatele topi80 k tomuto seriálu (1)

Zase máme plný dům (2016) 

Velmi povedené navázání. První díl se vypořádal s tím, jak seznámit lidi s tím, co jednotliví aktéři právě dělají, velmi svérázně a vpálil to divákům tím nejamatérštějším způsobem, což ale umožnilo skočit rovnýma nohama do nové situace. Odhlédneme-li od neskutečně trapných narážek na Donalda Trumpa (naštěstí rovněž jen v 1. díle - ale to je nakonec věc tvůrců, že nakonec vypadají jak totální debílkové), vše se odpíchlo správným směrem. Měl jsem trochu obavy z feminizace seriálu, ona už stará verze byla taková dost růžovoučká. A tady chlapský přístup musí utáhnout v podstatě jen nejstarší syn, kterému se to i překvapivě dobře daří, protože manžel Kimmy nebo zženštilý Steve (proboha proč?) jsou v tomto směru nepoužitelní. Každopádně, pořád velmi dobrá zábava, které dominuje DJ, která převzala klasický ironický humor, kterým oplývala už v původní řadě a který vlastně zdědila po Dennym. "Tak to asi dáme Tommyho do sirotčince..." ()

Reklama

Reklama