Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

HermyJane 

všechny recenze uživatele

Pilot - 30% // Pilotní díl hodnotím pouze jednou hvězdou. V pouhých 43 minutách se vyřeší kriminální případ, jež by s klidem vyplnil tři epizody. Díky tomu už nezbývá prostor na to, abyste si ke kterékoli z postav utvořili vztah. S osobními liniemi hrdinů se nepracuje ani trochu citlivě. Vše je strohé, uspěchané, nepůsobivé. Velké množství akce je v tomto případě spíše na škodu. Nemluvě o tom, že hlavní protagonista je neuvěřitelně prkenný a nevěříte mu ani jednu z emocí. Špatné pokračování Všemocného s Bradley Cooperem. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že ze spolupráce Kurtzman/Orci nemůže vyjít nic špatného! Pilotní epizoda je naplněná akcí, strhujícími efekty, slušným příběhem, milými kamey a výtečným soundtrackem. Snad si toto tempo udrží i nadále. (Hvězdička dolů za Jennifer Carpenter které já prostě nemohu přijít na chuť...) ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Původně jsem čekal, že by mohli nějak seriálově navázat právě na výtečný Limitless a rozehrát něco trochu bokem. Bohužel postupem času se to zvrhlo v komedii (a žánry mají být tedy uvedeny Drama / Komedie / Sci-Fi - thrilleru tam není ani za mák) a následně v parodii Limitless filmu. vydržel jsem to 6 dílů a sedmý v půlce utnul. Naprosto nesmyslné všechno popírající zcela logiku čehokoliv a Bradleyho je mi líto, že ho do toho uvrtali, byť i jen jako štěky. --- Nesmyslný výběr hlavního blba Cooperem, nesmyslné přizvání postavy k FBI jednotce, nesmyslné chování hlavní postavy (i s NZT je to trubka), nesmyslné chování agentky, její zbytečný přicrmdávač parťák, mimózní šéfová, všechny ostatní postavy jsou na drogách a scénáristé dvojnásob.Škoda zabitého dobrého námětu, poskvrněného, zadupaného. ~ 1,5* ()

Miro_CZ 

všechny recenze uživatele

Zhlédnutá první (a nejspíš bohužel poslední) řada. Pilot moc nenadchnul, prakticky jen silně kopíroval začátek filmové předlohy, kde se naprostý ztroskotanec společnosti dostane k unikátní "chytré droze" a stane se z něj geniální člověk, které zvládne téměř cokoliv. Nakonec se ze seriálu stala taková další kriminálka s celkem kvalitním vedlejším příběhem a příjemnými postavami. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to jen další z řady kriminálek, která se ale může opřít o úspěšný film a tenhle doping bezezbytku využívá. Jako velké plus beru povinnou linku táhnoucí se celým seriálem, která je tady upozaděná, což věci jednoznačně prospívá, dalším pozitivem je všudypřítomný a nenucený vtip a povedlo se i obsazení hlavního hrdiny, který v mých očích přehrává originál Bradleyho Coopera. Samozřejmě i tady se najdou slabší díly, což je průvodní jev prakticky všech seriálů, ale nenašel se tu jediný, který by mě nebavil a to se počítá. 80% ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)

Reklama

Reklama