Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

ER 

všechny recenze uživatele

Platí pro první díly I.série.....Takový naspeedovaný seriál....klipovitě a humorně "sjíždí" jednu scénu za druhou, aniž by čímkoliv zdržoval. Takže si vemte jednu tabletku NZT,pořiďte si Internet a pak již bude stačit si něco přečíst a voalá....máme tu dalšího Sherlocka. Sám jsem zvědav, jak dlouho mně bude seriál bavit,ale prozatím to jde a po takovém Homelandu (5.série) z kterého mám depku,je to příjemné osvěžení. Druhá polovina série...už je to tak trochu stejná písnička a to,čeho jsem se obával,se dostavilo,proto snižuji hodnocení na tři. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Po jedenácti dílech musím konstatoval, že se jedná o povedou zábavnou podívanou. I přesto, že epizodní zápletky jsou banální, tak velice rozmanité a nápadité zpracování navozuje velice dobrý pocit ze seriálu. Seriál je vtipný, scénáristé se vyřádili na detailech Finchova uvažování a světa. Je to taková pohodovka, u které nemusíte přemýšlet. Celá série se mi celkově líbila, nápaditost, vtipnost a neotřelost ze seriálu jen srší. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to jen další z řady kriminálek, která se ale může opřít o úspěšný film a tenhle doping bezezbytku využívá. Jako velké plus beru povinnou linku táhnoucí se celým seriálem, která je tady upozaděná, což věci jednoznačně prospívá, dalším pozitivem je všudypřítomný a nenucený vtip a povedlo se i obsazení hlavního hrdiny, který v mých očích přehrává originál Bradleyho Coopera. Samozřejmě i tady se najdou slabší díly, což je průvodní jev prakticky všech seriálů, ale nenašel se tu jediný, který by mě nebavil a to se počítá. 80% ()

brabbik 

všechny recenze uživatele

Po epickém filmu přichází perfektní seriál plný napětí, dynamičnosti a zápletek. Hlavní hrdina se mi trochu nezdál ale dokázal zapůsobit po pár dílech. Skvělý nápad na prezentaci jednotlivých epizod, každá v jiném stylu, například styl filmu Osm hrozných, výslech jako sitcom Taková normální rodinka a mnoho dalších. perfektní kombinace mnoha věcí. Drobnost k dokonalosti mi tam však ještě chybí, 90%. ()

pneumotorax 

všechny recenze uživatele

Z perfektního filmu vzešel seriál s obrovským potenciálem,který byl líně spláchnut do hajzlu lenochy kteří zjevně nechtěly zapojit ani těch 5% mozkové aktivity kterou bez NZT mají,aby vymyslely důstojné pokračování.Místo chlápka který má díky thallanylzirconio-methyl-tetrahydro-triazatriphenylu odemknutý celý potenciál mozku,slušně nakročeno k tomu stát se "ředitelem vesmíru"....,udělají kriminálku.Hlavnímu hrdinovy dají jeho excelentní dedukční schopnosti jen trošku originálnějším způsobem,aby jsme si to nespletly třeba z mentálistou nebo něčim jiným.Občas je to vtipné,občas je to originální a jsem rád,že vidím Debru zase živou(<--spoiler).Ale za promrhanou příležitost dávám ještě dobrý hodnocení. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)

Reklama

Reklama