Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Recenze uživatele Wade Wright k tomuto seriálu (1)

Všemocný (2015) 

Seriál má nudný a pomalý začátek. Skvělý osvěžující a originální prostředek a jednoduše geniální konec. Bryan je sympatická a dobře napsaná postava stejně jako zbytek arzenálu. Každá epizoda je jiná a má jinou žánrovou odchylku. Najdete tu komedii, superhrdiny, Grotesky, Noir kriminálku až k hororu. Už dlouho jsem neviděl nic co by mělo takovou fantazii a dokázalo si vyhrát naprosto se vším. Kamera, zvuk, vizuál, nasvícení. Nebýt prvních třech, dle mého názoru, až moc nudných eoizod byl by tu slušný náběh na něco víc, těším se, až se k seriálu vrátím a zkouknu ještě jednou. Teď zatím jen smekám klobouček a lituji nad tím že nikdy nevznikne druhá série. ()

Reklama

Reklama