Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (2 325)

radul 

všechny recenze uživatele

Miluju jí..nevadí mi jí vidět víckrát do roka a stále jí miluju. Navíc na Vánoce si Lásku nebeskou nenechám nikdy ujít. Konečně nějaký film který je komediální a zárověň romantický aniž by mě to iritovalo. ()

koprovka69 

všechny recenze uživatele

Simulace porna a dokonale zabalený dárek ve hnědé krabičce a v ní je náhrdelník a skořice. Hlavně aby to nepopletl, že ta druhá má ráda Joni Mitchell. ()

Ruffus83 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si říkal, že není možné, aby film s tak klišoidním námětem nenudil. A ono se ukázalo, že všechno záleží na zpracování a že při pestrosti děje, dobře zvolených hercích a svěžích, záživných dialozích, to pořád může být zábava! Láska v mnoha podobách a barevné postavy všech generací a pohlaví zařídí hladký průběh a spokojený závěr, ztrácející se společně s písní... H,Grantovi velice sedla jeho role a taky malý střapatý nápadník (T.Sangster) je moc roztomilý, zvlášť když se učí na bicí. Nechávám si malou rezervu (opravdu poctivé 4 hvězdy) a nevylučuji, že po dalším shlédnutí přibyde i ta poslední. ()

J.Bonnie 

všechny recenze uživatele

Srdeční záležitost, která i přes nepopiratelný patos a kýč zůtává skvělou filmařskou, komediální a romantickou záležitostí narvanou hvězdami britského filmu. ()

gerdi14 odpad!

všechny recenze uživatele

Po hodině vypnuto a smazáno z PC i z mé hlavy a už nikdy více.Ani komedie ani drama ani romantika,jen nuda nuda a zas nuda.A to jsem se na to těšil,bohužel nevydržela ani přítelkyně a to už je co říct.Prostě kravina a 90procent nechápu. ()

truecarnage 

všechny recenze uživatele

Pekná, avšak príliš presladená oddychovka. Herci sú síce vynikajúci, ale tá stopáž je ledva únosná. Mohlo to byť o 30 minút kratšie a menej precukrované. Inak good. ()

FirstFan 

všechny recenze uživatele

Film který zahřeje, potěší, rozesměje, možná i rozpláče. Možná slaďák, ale neodmyslitelný kus Vánoc ♥. Tancovat jako Hugh Grant umí vážně málokdo. A nezapomeňte..láska je všude kolem nás! ()

Monkey_Bear 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je prostě srdcovka. Úžasné herecké obsazení, kouzelná atmosféra vánočního Londýna, člověk s postavami soucítí, směje se s nimi, stydí se s nimi, smutní s nimi.. Tenhle filmek je nejen romantický a vtipný, což by se u romantické komedie mohlo čekat, ale také neskutečně milý. Můj rekord - shlédnutí 3x za jeden víkend. A přiznejme si, která slečna by nechtěla mít svatbu jako z "Love Actually"??? Šest hvězd z pěti! ()

olly32 

všechny recenze uživatele

Asi najlepšia romantická komedia vôbec. Okorenená suchým humorom vnáša do žánru nový svieži vietor. Hollywood sa má od starého kontinentu ešte veľa čo učiť. Nighy a Freeman výborní 100% ()

wodacka 

všechny recenze uživatele

Je to už nějaký pátek, co tento film spatřil světlo filmového světa, a přesto jsem si k němu našla cestu až nedávno. Na můj vkus až moc známých a ostřílených herců, bohatě by mi stačila polovina z nich a na kvalitě filmu by se pro mě nic nezměnilo, protože je skvěle vystavěný a napsaný, ale asi tvůrci nechtěli nechat nic náhodě. Úžasný je Bill Nighy, charakterově podobného "umělce" hrál i ve filmu Piráti na vlnách a tyhle role potrhlých týpků mu parádně sednou. Skvělý nápad natočit film o několika podobách lásky, nenásilně a bez velkých dějových kotrmelců. A pokud bych měla nazvat nějaký film „totální oddechovkou", pak právě tenhle. Jen mě překvapuje, že je hodnocen jako 18. nejlepší film - zajímalo by mě, kde udělali soudruzi z NDR chybu... ()

Whyte 

všechny recenze uživatele

Herecký koncert, emoce, krásná hudba, pozitivní energie snímku a obrovská klišé, ale to nevadí. Nikdy jsem se tak uvolněně nesmál a při romantických scénách tak hloupě neculil, jako právě u sledování tohohle filmu. Je to přece romantický biják a k tomu klišé patří a navíc herci a režije na ty kazy dávají zapomenout.. //85%// (Po shlédnutí v originále zvedám na 5****) ()

matryagy 

všechny recenze uživatele

Skvělé obsazení,skvělá atmosféra a happy end, o kterém nikdo nepochybuje!Tenhle film je přesně ta věc,kterou mám schovanou jako zbraň proti největším krizím.Bez rozmýšlení dávám 5hvězdiček! ()

megadony 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda Vánoce a nemám ráda romantické komedie, poprvé jsem se na tento film koukala lehce s opovržením, protože je to přece absolutně mimo můj žánr :-D Ale chyba lávky, ten film mě dostal, je to moje jistota na zlepšení nálady, zatím jsem ho viděla asi jen 6x :-). Krásná hudba, zajímavé příběhy, mám opravdu slabost pro britské filmy a britské herce a řada z nich tu hraje- Alan Rickman, Colin Firth, Emma Thompson, Hugh Grant... Je to prostě pohoda, střídání opravdu vtipných scének s těmi dojemnými, tak nějak to do sebe všechno hezky zapadá. ()

Asgard 

všechny recenze uživatele

Na to, že na tyhle romantika věci moc nejsem, tohle se povedlo natolik, že mě to i zaujalo! Takže až mne v budoucnu bude přítelkyně nutit koukat na nějakou slaďárnu, vyberu tohle, protože je to jedno z mála co strávím! Doporučuji tedy pánům který mají ten samý problém! ()

babuca 

všechny recenze uživatele

áno tento film si zaslúži rozhodne 5* a to najmä pre toto: super sexy Keira, užasná čertica Heike, milá Martine, zaslúži si to ten film pre skvelú hudbu, pre scény na letisku / super američanky :) /, výborná scéna britského premiera s americkým prezidentom, krásne tiché - transparentové vyznanie lásky na Vianoce a ďalších asi 100 iných úžasných vecí. ()

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama