Reklama

Reklama

Proč? 13x proto

(seriál)
  • USA 13 Reasons Why
Trailer 2
Drama / Mysteriózní
USA, (2017–2020), 47 h 32 min (Minutáž: 49–99 min)

Tvůrci:

Brian Yorkey

Předloha:

Jay Asher (kniha)

Hrají:

Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Devin Druid, Amy Hargreaves (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Tajemství. Lži. Pomsta. Na Liberty High mají všichni co skrývat… A pravda už má brzo vyjít na světlo. (Netflix)

Recenze uživatele Streeper k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2017) (S01) 

Rozhodně se nejedná o špatný nápad, je to originální a bohužel v dnešní době dost běžné téma. Občas mi přišlo, že některé z Hanniných důvody byli malichernosti a naprosto neopodstatněné věci, ale zase na druhou stranu, když se to všechno nahromadí a pak se to zakončí posledním důvodem s Brycem, pochopila jsem to. Jediné, co si myslím je, že tvůrci měli zůstat pouze u první série, protože druhá by kvalitu seriálu mohla hodně pokazit. ()

Série 2 (2018) (S02) 

První polovina série je nuda. Samé mluvení o tom a o tomhle, nenávistné pohledy, přízraky Hannah ale jinak je to o ničem. Seriál se rozjíždí až od takového 8.dílu, kdy už to napětí ohledně soudu začíná stoupat, objevují se rvačky, více polaroidů a opět to je stejný psycho jako z první série. Za mně nejlepší díly byly 12 a 13, tedy dva poslední, kdy jsem na to koukala s otevřenou pusou, měla jsem husí kůži a opět depresivní stavy, hlavně kvůli Tylerovi, jenomže na 1.sérii to prostě nemá. ()

Série 3 (2019) (S03) 

Za mě měl ten seriál skončit po první sérii. Jasný druhá se věnovala vážným tématům jako znásilnění a šikaně, dobrý, ale tohle už moc nefunguje. Bryce mi ale po celou dobu seriálu bylo opravdu líto, i když spáchal to co spáchal věděl, že je s ním něco v nepořádku a snažil se s tím něco dělat, i když to zřejmě bylo ztracené. Ale takový konec si dle mého názoru nezasloužil. Nicméně tohle bylo zbytečné protahovat na třináct dílů. Každý díl se to háže na někoho jiného, pak to jde dokola a nakonec se dozvíme kdo to udělal a kdyby ten člověk měl trochu soudnosti, tak to řekne ostatním a vše by se vyjasnilo už dřív. ()

Série 4 (2020) (S04) 

Opakuji se a budu se opakovat. Seriál měl skončit první sérií. První série se týkala vážného tématu, který je bohužel přítomný v tomto světě až moc často, hodně lidí to zasáhla a mrzí mě, že tvůrci chtěli těžit na úspěchu první série a natočili další tři, jen proto, že věděli jaký úspěch serial má. Jenže kvalitně to šlo postupně dolů až jsme se dostali sem. Za mě velké zklamání, které vůbec nemuselo být natočeno. Štve mě, že z Claye udělali psychouše, chápu, že takový nápor a tajemství by skoro nikdo nezvládl unést, ale že by z něj udělali až takového magora? To se mi prostě nelíbí. A najednou jako zázrakem u 8.dílu je v pohodě, vždyť stačil jen týden na oklepání a fajn. Tohle prostě nefungovalo. Smrt Justina byla naprosto zbytečná, I když musím říctm že to byl nejsilnější díl co se týká emocí. Čtvrtá série obrovské zklamání a nuda. ()

Související novinky

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama