Reklama

Reklama

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

  • USA Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Když ti dva stanuli poprvé tváří v tvář ve filmu Rychle a zběsile 7, byla z toho nenávist na první pohled. Prodloužená ruka Spravedlnosti Luke Hobbs (Dwayne Johnson) a zběhlý agent britské tajné služby Deckard Shaw (Jason Statham) byli proti své vůli nakonec donuceni spolupracovat a navzdory nekonečné averzi se jim to poměrně dařilo. I proto je asi nemělo zaskočit, že dostali společnou zakázku na nalezení a zneškodnění jedné tajné britské agentky, která údajně přešla do nepřátelského tábora. Shaw má v téhle operaci poměrně jasnou motivaci, protože jejich společným cílem je jeho mladší sestra Hattie (Vanessa Kirby). Řečeno slovy klasika, všechno je jinak, což Hobbs i Shaw zjistí hned poté, co ji najdou. Hattie se totiž na vlastní pěst pokusila zastavit jistého pana Brixtona (Idris Elba), který usiluje o vyhlazení poloviny lidstva, a sebrala mu něco, co k tomu dost potřebuje. A protože Brixton má materiální a překvapivě i fyzickou převahu, musí vzít Hobbs i Shaw nohy na ramena. Honička vede přes deštivý Londýn, radioaktivitou zamořené okolí Černobylu až na Hobbsovu rodnou Samou v Polynésii. Jenže před některými lidmi se prostě utéct nedá. (Cinemart)

(více)

Diskuze

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Abych teda ještě doplnil z dřívějška, tak věřím, že tohle vydělá víc než další díl hlavní série. Ten to bude mít dost těžký a to ne díky tomu, že by to lidi už přestalo bavit, ale hlavně díky tomu, že Diesel přes svoje ego podceňuje oblíbenost postav a moc sází na jméno značky. Když si to člověk vezme, tak co zbylo v hlavní sérii? Vyčpělej Diesel, kterej svojí vážností už otravuje, to samý Rodriguez, pak tam Tyrese a Ludacris a o těch se nedá říct, že jsou tahouni a návrat Jordany nebo popř. Blacka to podle mě nevytrhne už vůbec.

 

Tady v tom filmu budou dost možná v současnosti dvě nejoblíbenější postavy série + charismatickej Idris Elba atd.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Plus Morgan - Leitch tiež nijako nesmrdí prúserom. Ale možné je všetko. Každopádne tomu fandím už len preto, že sa Diesel skokotil. Dúfa, že to bude mať úspech a že ten úspech nakoniec bude mať nakoniec dobrý vplyv na pôvodnú sériu.

mokki5

mokki5 (hodnocení, recenze)

Podle slov The Rocka by měl mít tenhle spin-off vlastní sérii čili já bych to z hlavní dějovou linkou Faf moc nespojoval (teda když pominu ústřední dvojku) já se na to těším jako na bezva film se skvělým obsazením.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Jo, taky si myslím, po FF 7 už prostě nemělo nic být, je to akorát dojení krávy i po tragické smrti Walkera, jak už to i napsali v různých článcích .....  Jediný snad rozumný, že Walkera opravdu snad nebudou digitálně oživovat 6 let po smrti, aby dojili dál

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Já pořád nevím, bojím se, že mojí oblíbenou franšízu spatlaj k nepoznání. Čuchám trošku průšvih. Možná od toho už měli jít po FF 7. Statham je vtipnej s tím svým akcentem, ale jinak, čenichám tak 3hvězdičky sniff sniff

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

InJo

InJo (hodnocení, recenze)

choze

Sám říkáš, že je tam v podstatě všechno - co ti tedy konkrétně chybí? :) Navíc je to teprv první trailer (a už tak toho v něm ukázali hodně)... ;)

choze

choze (hodnocení, recenze)

Trajler nic moc. Jako je tu vše, co cílový divák jako já od spinoffu Rychle a zběsile a buddy movie s Rockem a Stathamem očekává - přepálené bitky, honičky, zničená auta, dva sympoši, kterým věříte, že by i v reálu vykydlili hospodu, a jejich špičkování, a navrch kvalitně obsazený sci-fi záporák - ale nepřekvapí to, nenadchne a evokuje to to, čím to i papírově je - naředěné Rychle a zběsile. Nejvíc mě bavilo to závěrečné slaňovaní s tichým Fuck you.

na příspěvěk reagoval InJo

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Spiker01

No jasně, pod Hanem byl kanál a než to bouchlo, tak tam vlezl :D. Ale třeba s návratem Gisele vyhrožuje Diesel už pár let.

na příspěvěk reagoval Spiker01

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Já to kupuju kvůli bookletu, vedlejšímu obsahu, kterej všechen není na netu. Já jedu hardcore hudbu, kapely co nejsou příliš známé, takže ti moc na netu ani písniček nemaj. 

A miluju se prohrabávat v bookletu, šmírovat...někdy ani texty na netu nenajdu, takže v bookletu je mám :) a navíc, chci aby kapela hrála dál, takže když nemohu na live show, tak koupim desku a podpořim. 

Sbírám to no. 

 

Jinak s tim rambem cos napsal, to je dobrý. Já jen, aby to nebylo odfláklé, jak poslední Slyovi filmy. I Exp3 domrdal, kvůli producentům. Ale snad to Ramba nepostihne. Tak blbej není.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Ouwen

Pro mě je Rambo velká srdcovka a nezajímá mě jestli to trumfne 4ku. Hádám že to bude proste super. A hudbu nekupuju ale platím za konzerty. Radši dám 400 za živý vystoupení než za placku kterou stejně hodím v mp3 do tel. :)

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Můj letošní nejočekávanější film je Triple Treath, snad to vyjde. :D

A na Ramba jsem jenom zvědavej. Čtyřku to podle mě netrumfne, i když bych chtěl. A dál asi nic očekávaného nemám. Už moc filmy nesleduju. Ujíždím spíš na hudbě, letos mě u hudby čeká hodně náročnej rok, protože oblíbený kapely maj tendenci dělat lepší alba než ty předchozí...takže moje peněženka bude hořet :D :D

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Mě se to líbí a charakterizuje to "last blood".

Protože jak má zapíchlej nůž - jakože tady to končí. I to "V", tou špičkou dolů k tomu perfektně sedí. Luxus.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Hele já aspoň doufám v dobrou chemii mezi hlavní dvojící a super bitkama. Jinak btw, ten obrázek co máš, to je oficiální plakát k novému Rambovi?

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

já sem z toho většinou vyšel tak, že sem byl rád, že stojím, že dýchám a když nebudu mít noční můry, tak budu šťastný muž. Což vždycky tak nebylo. 

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Borci bylo by fakt super přestat řešit osobní spory saho dlouhyma postama. Ouwen ustoupil tak doufám Yoshi že toho taky necháš. Pac je to šílená nuda a opruz. To si nehraju na pana chytrého ale už to fakt stačí. Jinak s Ouwenem jsem se 100x a jednou neshodl ale vždy jsme z toho vyšli kazdej po svých a beze šramu což je věc která mě baví. Jinak jako téměř vždy souhlas se SWATem. Pěkně napsáno. SABRE. právě že hraje fér protože už trailery vždy ukáží o čem to bude. A že to prošlo nějakým vývojem je věc druhá hele.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ouwen

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Naopak, tato série nehraje fér, protože 1,2,3 jsou (v rámci možností) uvěřitelné, reálné filmy, zatímco další díly už jen přepálené sci-fi. Ale pořád to nemá na sérii HP.

Související novinky

Black Adam konečně oživil kina

Black Adam konečně oživil kina

23.10.2022

V posledních měsících návštěvnost kin, i velké tituly v nich dostupné, výrazně zpomalily - nejvýdělečnější film od července je s velkým náskokem Bullet Train, který globálně prodal lístky za 239… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Brie Larson míří mezi rychlé a zběsilé

Brie Larson míří mezi rychlé a zběsilé

11.04.2022

Natáčení desátého dílu série Rychle a zběsile by mělo brzy začít a v posledních dnech probíhá verbování nových členů do „rodiny“ Dominica Toretta. Ta se podle nových zpráv v následujícím pokračování… (více)

Rychle a zběsile se dočká dalšího spin-offu

Rychle a zběsile se dočká dalšího spin-offu

06.07.2021

Když Vin Diesel před nějakou dobou prohlásil, že série Rychle a zběsile se chýlí ke konci, myslel to tak, že se pravděpodobně, možná, spíš ale asi ne, blíží konec hlavní ságy Rychle a zběsile,… (více)

Reklama

Reklama