Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (642)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Na téhle skororealityshow je vlastně smutná legrace, že je opravdu o realitě... ale ne o tom, co tam zúčastnění hrají a žvaní ve vidině namastění si kapsy za to, že si odtrpěj nějaké to jídlo u ostatních..... ale právě o "té naší prima sousedské" české povaze ve stylu "když mi chcípla koza, ať chcípne i sousedovi". Plus nenahraný postsocialistický realismus domácího vkusu... Je to opravdu sonda do života, kterou nezamaskují ani ty makabrózní voiceover komentáře. První reality show za víc než odpad (za zmíněnou stránku 3*). ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Před třemi,čtyřmi roky jsem se na Prostřeno díval celkem pravidelně,ale po čase mi začalo docházet,že jde stále méně o vaření a stále více o televizí organizovanou závist a nesnášenlivost,v případě že v pořadu zavládne klid,Prima hbitě zasáhne a pomocí sugestivních otázek,které neuslyšíme,ale zprostředkují nám je odpovědi soutěžících,navede společný raft do divokých peřejí.Vskutku realita!Hvězdičku jsem udělil za to,že na obrazovku uniklo i několik normálních týdnů. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Ale tak pokud to má sledovanost, tak proč takové pořady nedělat? Lidi chtějí zábavu, sami si ji vytvářejí, ještě se zdokonalují ve vaření a ukážou v telce. Co tohle píšu, tak je zde 3 380 hodnocení. To už má jasnou vypovídající hodnotu o tom, že tolik uživatelů ví, o čem pořad je a občas na něj koukli. ()

S.Quentin QUALE odpad!

všechny recenze uživatele

Není nad to jít k cizýmu člověkovi na večeřu za účelem fuckingu. Co víc, podělit se o tom s celým národem. Zajímavostí je jistě i to, že se jedná o kouzelný pořad. Onehdá jsem slyšel dva důchodce diskutovat o obsahu dílu z předchozího dne. Jeden druhému barvitě vysvětloval, jak jeden z účastníků to měl výborný, jak to bylo parádně dochucený, no a jak ta druhá kráva to měla hnusný, že se to nedalo žrat!!! Jelikož nepředpokládám, že již existuje technologie na zprostřednování chuťových vjemů pomocí TV, jsem přesvedčený, že tento pořad je kouzelný.....v tom, jak dělat z lidí dementy....Odpad jak vyšitej! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

To kyselo je moc kyselé, stůl je moc hranatý a talíře moc kulaté aneb vyvolejte konflikt a dostanete více zaplaceno, protože lidé přesně po tomhle touží.. V klidu si počkám na finálový týden, kdy bude v pátek posledním hostitelem ve svém florentském bytě Hannibal Lecter a naservíruje čtyřem zbylým omámeným soutěžícím jejich neužívaná mozková centra studu a soudnosti - pěkně s podušenými žampióny, brusinkovým paté a s vynikajícím Campolongo di Torbe ročník 88. Při té božské baště z vlastní otevřené lebky je pak zcela jistě ani nenapadne vznést připomínku k drobné pavučince, s níž si pohrává průvan u doktorovy kuchyňské garnýže.. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení jednoho dílu probíhá v reálném čase a všechno se musí stihnout za jeden den. Začíná se kolem deváté ráno a končí kolem desáté večer. Kompletní materiál připravený k odvysílání se připravuje šest dní. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Za deset let se v pořadu o výhru ucházelo 1 764 účastníků, kteří ve svých domovech připravili a servírovali 8 800 chodů. Mezi soutěžící byla rozdělena výhra v celkové výši 17 425 000 Kč, diváci pak získali 480 000 Kč. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Při udělování výhry hraje píseň „Bitter Sweet Symphony“ od The Verve. (SONY_)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama