Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Mylně jsem se domníval, že tento pořad, který sleduje Cejny s Hříbečkem moc rád, bude jen dalším českým trapáckým pořadem. Ale opak je pravdou a nyní se i já se svým miláčkem Leninkou nemůžeme tohoto pořadu nabažit. Vadí mi jen bodovací systém a urychlené vyhlašování vítěze. Ale jinak se jedná o zajímavý pořad a myslím si, že vaření v něm není tím nejzajímavějším prvkem. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Na Slovensku už dávnejšie vysiela tento formát TV Markíza pod názvom "Bez servítky". Ide presne o to isté, takže vlastne len skopírujem časť komentára, ktorým som sa ku tomuto projektu vyjadril: Ďaľšia podradná televízna relácia o varení. No tento krát je to naozaj niečo výnimočne stupidné. Kuchárska reality show, v ktorej sa navzájom hostia piati trapkovia z prostého ľudu, ktorí sú ochotní šaškovať pred kamerou. Následne hodnotia jeden druhého. Niečo otrasné. Odpad! ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Asi se mi budete smát, ale tohle si opravdu užívám. Hlavně ten týden s tou cigaňou neměl chybu. Dokonce i komentář Vydry s Bouškovou se mi líbí. A tak teda nebudu nějak šetřit na hvězdičkách a dám maxximum, ale rozhodně chápu lidi, kteří suveréně dají odpad, protože každému přece chutná něco jiného, ne? ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Pojďte budem šmejdit !!! Aha, on to je ale pořad o vaření.... hmmm - a o tom to je. Divák tohoto pořadu ani tak moc nechce vědět jak se dělá bešamel. Ten chce z křesla obýváku čmuchat někomu doma, šmejdit na zahradě, v kuchyni... No a když se spálí hostiteli guláš, supr - tím lépe. Ale to jídlo jde až za tím. Krásně se to ukazuje na případu těch, co si hosty pozvou do vypůjčeného bytu či domku... To jsou pak kecy! Ale o tom vlastně reality Tv je. Pro mně je to ale - odpad ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení se vztahuje ke dvěma dílům. Ti lidi, co se v těch dílech vyskytli, by si víceméně zasloužili facku. Tolik blbých keců za takovou chvíli jsem už nějakou dobu neslyšel. A ty jejich tzv. "hodnocení". Škoda slov. Doufám, že už nikdy nebudu tomuto odpadu vystaven. Před tím jsem měl ještě nějakou náladu, ale toto mi ji srazilo na bod mrazu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení jednoho dílu probíhá v reálném čase a všechno se musí stihnout za jeden den. Začíná se kolem deváté ráno a končí kolem desáté večer. Kompletní materiál připravený k odvysílání se připravuje šest dní. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Ústřední znělka pořadu je úryvkem z písně „Fly or Die“ od hip hopových N.E.R.D. (Fenk)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama