Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 241
Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 424x60 min

Účinkují:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (více)
(další profese)

Videa (259)

Ukázka z filmu 241

Recenze (95)

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Je to zase jiná show než jsou ty americká, je hravá, lehce dětinská s typickým britským humorem, nesmím zapomenout na to, že je taky skvělá. U Grahama sedí hosté vedle sebe, přičemž se doplňují, to nemusí vždy sednout, vesměs se to ale daří. Jediný problém mám když si posadí na svůj gauč nějakého pravého Brita, kterému nerozumím ani pozdrav. ()

MyFairLady 

všechny recenze uživatele

Vsetci hostia na jednej kope, casto zaujimave kombinacie (Nigela Lawson a Marilyn Manson) a nesilene (velmi vtipne!, veduce k hlasnemu smiechu - Robert Downy Jr. a Jude Law, Will Smith a Gary Barlow, Ozzy a Sharon Osbourne, Russel Crowe a jeho komentovanie ohnostroja) rozhovory. Je prijemne sledovat, ako u Grahama Nortona, ktory nevyzuziva hosti ako jednotivcov, ale ako clenov "diskusie", veci "klapnu" velmi prirodzenym sposobom. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Mám rád suchý anglický humor Grahama Nortona, jenž používá při svých rozhovorech s hosty. Graham Norton má tu úžasnou schopnost, že z hostů vytáhne všechno. A samozřejmě nesmím zapomenout na Grahamovo pověstné červené křeslo. Mým nejoblíbenějším dílem pořád zůstává díl s opilým Markem Wahlbergem, s nímž už tak dokonalá talk-show získala nový, zcela netušený rozměr. ()

Pelargius 

všechny recenze uživatele

Nortona samotného nemám rád. Nesnáším jeho afektovaný smích, nesnáším jeho přiteplený hlas (o něco později jsem zjistil, že Graham je skutečně homosexuál, což mi ale zas tak nevadí), nesnáším jeho narážky na oblečení. Mnohdy ani nic neříká, hosté se baví mezi sebou, vypráví si historky, hecují se... a světe div se, ono to funguje. A funguje to moc dobře. A Norton? Stále mám teorii, že je tam jen od toho, aby uváděl a podával mikrofony.... Ále co to melu, vždyť jeho show zbožňuju :D ()

BaseDallas 

všechny recenze uživatele

Graham Norton je vynikajúci hostiteľ, hostia sú z top showbizu, okrem vtipne ladených rozhovorov pozvaní herci predstavujú svoje aktuálne filmy, kapely hrajú skladby z najnovších albumov a tak máte prehľad o tom, čo sa v komerčnom svete momentálne kuchtí. Je to show o pár levelov vyššie, ako väčšina bežných talk show, ale to bude zrejme dané ich rozdielnym konceptom. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama