Reklama

Reklama

Čtvrtý a podle mnohých také nejlepší díl slavné hororové série. Ke zdařilému pokračování nejvíce přispěli herec Cryspin Glover a tvůrce speciálních efektů Tom Savini (Dawn of the Dead). (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Rovnako ako u väčšiny hororových sérií aj v tejto sme sa dostali ku koncu akej takej uveriteľnosti a následuje iba síce stereotypné, ale zato znesiteľné vyvražďovanie postáv pri ktorom opäť môžete tipovať kto bude ďalšou obeťou. Jason tentokrát prichádza odnikadiaľ a koniec...no, jednoducho doposiaľ najslabší diel Piatku trinásteho. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Tady to vypadá, že se víc nadává uživateli POMO:). No já se nechci moc zapojovat, ale já ho taky moc nechápu. Má víc určitě rozumu, než Golfista, ale nevím, proč pořád sleduje horory, když ho to očividně nebaví a jenom tu kazí jejich procenta. Tak a co se tohoto pátku týče, tak podle mě je to nejhorší díl z prvních čtyř. Není na tom nic špatného, ale není to už taková zábava a ani známí herci jako Crispin Glover nebo Judie Aronson to nezachranují. Jason by se měl zase začít víc snažit a opět vymýšlet originální vraždy. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z tých filmov, kde je všetko: Márnica a vrah, ktorý precitol (nelogika), vraždy, ktoré sú klasické, ale efektné(gore), pekné a hlavne nahé ženy(erotika), mladý ľudia idú kempovať na miesto, ktoré nemá dobrú povesť (chabý scenár), a preto to už so mnou nič nerobilo. Bez originality, bez štipky fantázie a tak to beriem, len ako dobrú zábavu, ale nič viac sa to ani brať nedá. Jedine čo za niečo stálo bola atmosféra ponurého prostredia. Na tento diel som sa veľmi tešil a to preto, že trojka ma veľmi bavila, a tu som sa presvedčil, že nie vždy je nedeľa. Ten koniec sa ukázal ako čistá amatérska konina. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tohle je ještě slušně dívatelný díl, ale kolovrátek už se roztočil dokola. Jason Voorhees nikdy nebude mým oblíbencem. Otázkou je, jestli z čím dál víc plesnivějšího a červama prolezlejšího xichtu se zastaralou maskou a mačetou jde vůbec něco víc vytřískat, když už natočili 9x to stejný, a ani to desáté, omlazané scifi nestálo za nic. Je opravdu smutné, když ho po deseti pokusech musel pumpnout až Freddy, což považuju za lepší biják než všechny samostatné P13. Vrchol série podle mýho přichází se třetím dílem. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Dúfam, že ste nečakali, že Jason skutočne umrel, lebo ak hej mám zlú správu: Jason žije a opäť vraždí. Ako je už pre sériu Friday the 13th zvykom na scéne sa objavujú teenageri, chcú sex, dievčatá sa nehanbia za svoje telá, nie je tu žiadny dej a Jason sa len prechádza a kade chodí tam vraždí. Pekné úmrtia, slušný bodycount a skvelý koniec, z toho vychádza jedna z najlepších častí F13. Bodycount: 13 ()

Galerie (73)

Zajímavosti (27)

  • Ze všech filmů série Pátek třináctého obsahuje tento díl nejvíce obnažených scén. (Stocki)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 33 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama